Stribet tapet ved trappen har givet varme og hygge!

Stribet tapet ved trappen har givet masser af hygge og varme til rummet.

Stribet tapet kan bare noget. Vi har selv kastet os ud i at tapetsere væggen ved vores trappe fra underetagen, og vi er meget stolte af resultatet! Det giver hygge og varme, og som du kan se her på billederne, er det utroligt, så stor en forskel, tapet eller farve på væggen kan gøre.

Jeg må altså lige dele den store forskel, det har gjort at få tapet op langs trappen fra vores underetage. Det gør mig så glad, at vi sprang ud i det og satte et beige stribet tapet op, som passer perfekt i farven til sisaltæppet på trappen.

Her kan du se, hvordan det så ud før med den hvide væg.

Væggen ved trappen før den fik stribet tapet.

Og nu, hvor der er kommet tapet, som giver både varme og karakter.

Væggen ved trappen har fået et smukt stribet tapet og har ændret rummet.

Vi har tapetseret selv!

Vi kastede os ud i at tapetsere selv, og med lidt godt planlægning og forberedelse – og ikke mindst godt værktøj i form af især en god skarp hobbykniv og en tapetlinial – så var det faktisk til at have med at gøre. Jeg brugte et par timer til at måle og klippe banerne ud, og så brugte vi sammen ca. 3½ time på at få tapetet sat op. I god ro og orden, så vi må siges at have klaret ægteskabstesten! ♥

Lige nu kan vi slet ikke komme os over, hvor vellykket, vi synes, det er. Det har givet badehotelstemning med de fine striber, og en varm og hyggelig atmosfære i vores underetage, hvor der er køkken og spisestue.

Væggen ved trappen før den fik stribet tapet.

Væggen ved trappen har fået et smukt stribet tapet og har givet rummet varme og hygge.

 

Stribet tapet i fine farver

Tapetet har jeg fundet hos MP Tapet, som har det i flere fine farver. Det er non-woven, så tapetklisteret bare smøres på væggen, hvorefter det er let at få tapetet arbejdet på plads.

Smukt beige og hvidt tapet fra MP Tapet. Se det på bloggen.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.