,

Danske Lucia Care er hudpleje og naturlige lægeurter i skøn forening!

Lucia Care er et nyt, skønt hudplejemærke med økologiske lægeurter udviklet af Nanna Kirkebjerg, der er speciallæge i almen medicin og dertil uddannet i naturmedicin.

Lucia Care er et nyt, skønt hudplejemærke med økologiske lægeurter udviklet af Nanna Kirkebjerg, der er speciallæge i almen medicin og dertil uddannet i naturmedicin. Ugens fredagsfavorit er en ny serie af produkter, der ikke kun nærer huden, men også går dybere med terapeutiske og regenererende egenskaber.

Modtaget i gave til test

 

Lucia Care er udviklet ud fra et ønske om at skabe holistik velvære med pleje af krop, sind og ånd, reducere stress og genopbygge balancen i både huden og i livet.
Det er en fuld serie med hudpleje til både ansigt og krop, og den første i Norden, der er baseret på medicinske lægeurter. Nanna Kirkebjerg, der er kvinden bag mærket, er både læge og uddannet i naturmedicin. Ideen til Lucia Care fik hun, da hun for fem år siden drev en stressklinik, hvor hun anvendte medicinske olier til stresslindrende badeterapi.

Det er også virkelig svært ikke at blive forelsket i (unisex) duftene, som er milde og behagelige og bestående af en komposition af rosmarin, bergamotte og cedertræ. Jeg er begejsteret hele vejen igennem – fra dufte til konsistenser, virkning og ingredienser.

 

Lucia Care produceret med tanke for bæredygtighed og respekt for naturen, hvilket du straks fornemmer, når du får flasker og tuber fra genbrugsplast og -glas i hånden.
Alt er vegansk og mærket med Vegan Trademark.

 

Lægeurter møder virksomme ingredienser

Lucia Care er plantebaseret hele vejen igennem og indeholder rene ekstrakter fra økologisk dyrkede lægeurter som rosmarin, morgenfrue, padderokke, kamille, aloe vera, cedertræ og bergamotte. Alle udvalgt ud fra deres lindrende, helende og regenererende egenskaber – og med udgangspunkt i naturmedicinen

Derudover indeholder cremerne virksomme ingredienser som fx Retinol og hyaluronssyre.

Til ansigtet fås en meget rig, blød og behagelig cleanser, som endda også kan bruges til hår og hovedbund.
Den samme multifunktionalitet gælder den store flaske med DeStress Day Lotion, som er velegnet til både ansigt og krop og Rich Rescue Cream, der giver en lækker nærende fugt til både ansigt, hænder, fødder og beskadiget hud.
Deep Hydration Serum er en mist med den skønneste duft og opkvikkende og afstressende virkning for både ansigt og sind.
Rich Regenerative Face Cream er en skøn ansigtscreme med udglattende A-vitamin.
Endelig finder du en skøn saltscrub og en vidunderlig multiolie, der kan bruges i alt fra bad og massage til krop og ansigt.

Lucia Care er plantebaseret hele vejen igennem og indeholder rene ekstrakter fra økologisk dyrkede lægeurter som rosmarin, morgenfrue, padderokke, kamille, aloe vera, cedertræ og bergamotte.

Du kan købe Nordens første hudpleje baseret på naturens helende kræfter her.

SE ALLE MINE FREDAGSFAVORITTER HER!

 

 

1 svar

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Jeanette har skrevet om Lucia Care – hun var med til det før-omtalte event. […]

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.