Super Serum til skinroller

Super Serum til skinroller

e-cooking-super-serum

Hører du også til dem, der er blevet fan af microneedling, hvor huden rulles med små nåle, for at skabe både en naturlig regenerering af huden og for at få de virksomme produkter til at trænge bedre ind i huden?
For mig er den én af de virkeligt effektive hjemmerutiner, hvor man virkelig kan se og mærke, at der sker noget med huden. Du kan læse mere om, hvad jeg gør i dette indlæg.

Specielle serummer til skinrollere kan være ret dyre, men man kan selvfølgelig også bruge sine normale cremer og serummer i forbindelse med behandlingen. Det vigtigste er, at man får nogle gode virksomme ingredienser i spil. Denne her Super Serum fra det økologiske mærke Ecooking indeholder bl.a. hyaluronsyre, som hjælper med at holde huden fugtmættet og glat, og hexapeptide, som giver fylde i huden. Og så koster den ikke en bondegård (349 kr. hos Nicehair.dk her).
Den kan bruges på både ansigt, hals og decolléte, og så er den netop velegnet til skinrollere, dermarollere, og hvilke navne, de ellers går under. Den har ovenikøbet en dejlig kølende effekt.

Super Serummen kan naturligvis også bruges som en helt normal serum under dag- og natcremen uden brug af skinroller.

serum-til-skinroller

Her har jeg netop været i gang med rullen og Super Serum. Ovenpå serummen bruger jeg min normale creme (lige nu tester jeg med allerstørste fornøjelse den fantastiske anti-age serie fra Jurlique, som du kan læse mere om her). Man kan virkelig både og se og mærke, at der sker noget, og jeg føler mig både løftet og opstrammet bagefter.

micro-needling

Som sagt er microneedling noget af det mest effektive i forhold til opstramning og fine linjer. Det kræver 5-10 minutter i nogle dage, hvorefter man holder pause, men de minutter er givet godt ud, og så får du ekstra meget ud af dine hudprodukter. Som du kan se, er jeg en smule rød umiddelbart efter behandlingen, men det fortager sig hurtigt. Super Serummen fra Ecooking har en rigtig fin opstrammende effekt, og skal efterfølges af en god fugtgivende creme.

Jeg bruger skinrolleren fra Swiss Clinic med 0,5 mm. nåle, som kan købes til 360 kr. her. (læs evt. mere i indlægget her).

Økologisk Super Serum fra Ecooking fås hos Nicehair.dk her.

Kærlig hilsen Jeanette

Indlægget indeholder affiliate links.

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.