Termobukser – et godt tip til vinterkulden!

Jeg vil lige vise dig et par termobukser, som jeg selv har så meget glæde af. Jeg har købt dem efter et tip fra en veninde, og de er altså så faktisk gode lige nu i vinterkulden, at jeg synes, det skal gives videre her på bloggen.

Du kender sikkert de smarte termodragter, som man går i. Harboøre-habitten, der er blevet egnsdragt for de hippe. Selv nøjes jeg med en amputeret udgave, nemlig et par bukser, der er hurtige at stikke i, og som varmer præcis på benene, hvor man altid bliver kold.

termobukser
De er fra ELKA, der også laver flyverdragter til børn, og de sidder faktisk også ret pænt, når det nu skal være. Derudover er de billige – 189 kr. (jeg har dem i en str. S, der passer mig perfekt. Jeg er normalt en S/36).
termobukser til dame
Du finder dem hos Elka her.

 

Sådan ser der i øvrigt ud her hos mig i dag. Alt for smukt og hyggeligt til ikke at komme ud i!


Viola elsker det, og den lille fine hund er så meget mere frisk og robust, end man måske skulle tro. Jeg elsker også selv at komme ud at gå, og vejret skal ikke være nogen hindring! På med masser af tøj, støvler og luffer – og ulddækken til Viola og termobukser til mig – så er der ikke noget bedre end en frisk tur i sneen.

hund i sne

Rigtig god snevejrdag!

 

 

 

  3 replies
  1. Jeannette
   Jeannette siger:

   Tak tak tak. Så træt af kæmpe skibukser når hunden skal luftes. Bestilte tirsdag aften og de ankom idag torsdag og LOVE THEM

   Svar
  2. Tina
   Tina siger:

   Det er nemlig rigtigt, ud i sneen og nyde det friske vejr 🙂
   Der er ikke forkert vejr, kun forkert tøj.
   Fine termobukser og godt valg.
   Jeg bruger heldragt her om vinteren, mere fordi jeg er ude længe af gangen ved dyrene mv.
   God resten weekend 🙂

   Svar

  Skriv en kommentar

  Har du en kommentar?
  Så del den meget gerne!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.