Uge 4 – rejse til Indien, nye gardiner og flere malerier

Så røg der endnu en uge, og søndag er endda blevet til mandag, før jeg har fået ugeindlægget klar! Men her er det, og jeg kan fortælle om, at vores rejse til Indien nu bliver en realitet og er bestilt.
Jeg har også bestilt nogle meget spændende velourgardiner til soveværelset. Og en beautyfavorit har jeg også udvalgt, som du kan se længere nede.

Selvfølgelig gik der lidt håndbold i den i går, da vi skulle være med, da lille Danmark blev verdensmestre i håndbold. Mens ellers fortabte jeg mig simpelthen i mit maleri, som jeg også har malet videre på i dag. At male er utroligt sjovt og givende, men det kan være lige så frustrerende, indtil maleriet lykkes og går op i en højere enhed. Og så tager det tid – masser af tid – og før jeg ser mig om, er der gået mange timer.

I sidste uge kunne du se mit sidste maleri, som jeg er virkelig glad for. Nu er jeg jo så i gang med eet mere, og det er endnu ikke gået op i den berømte højere enhed. Men du får alligevel lov til at se, hvad jeg arbejder på , selvom det skal en tur på staffeliet igen (grunden til, at det allerede er i ramme er, at jeg for tiden maler gamle værker over). Vi må se, hvor det ender! 🙂

Velourgardiner til soveværelset

Jeg har kigget på lange velourgardiner til vores soveværelse siden august, hvor vi flyttede ind. Heldigvis, at jeg har hængt lidt i bremsen med at få dem bestilt, for i mellemtiden har jeg sadlet om fra blå til nye cool gulbrune gardiner, der vil skabe en smuk kontrast til vores dueblå væg og mørkeblå sengetæppe. I stedet for blåt i blåt, får vi nu en mere moderne kontrast i indretningen.
Jeg har bestilt dem online hos &Drape, som syer dem på mål både hurtigt og til en rimelig pris. (tjek deres lækre gardiner ud på deres hjemmeside her).
Billedet har jeg lånt fra deres side, så du kan se min idé med det blå og den farve, de kalder Warm Cognac. Når de er på plads hos os, så kommer jeg med et indlæg på bloggen, så du kan se, hvordan det bliver.

I det hele taget, så sker der virkelig et skred i moden inden for indretning i øjeblikket, og jeg vil prøve at samle de vigtigste trends i et indlæg snart.

Rejsen til Indien er bestilt!

Sidste søndag kunne jeg også fortælle, at vi overvejede en rejse til Indien til marts. Nu er det simpelthen besluttet og bestilt, og jeg glæder mig helt vildt til at komme ud og opleve noget nyt og eksotisk.
Vi har selv bestilt både hotel og fly, og nu skal vi igang med at ansøge om visum. Vacciner skal man også have styr på, når man rejser til Indien. I Goa er det , udover hepatitis og stivkrampe, også tyfus.

Vi skal til det nordlige Goa, til Ashwem og bo i en bungalow tæt på stranden (du kan se hotellet Palm Grove her).
Du kommer selvfølgelig til at høre om det hele her på bloggen 🙂

Ugens beautyfavorit – Filorga Oxygen-Peel!

I denne uge vil jeg fremhæve et syreprodukt til daglig brug, som er noget af det, der virkelig gør en forskel for hudens udstråling. Der findes flere muligheder, bl.a. som gennemvædede pads, men du kan også tage en effektiv gør-det-selv, der er drøj i brug, hvor du bruger vatrondeller, der fugtes med Filorga Oxygen-Peel. Det er en virkelig god og effektiv løsning til daglig brug, hvor du får 6 forskellige AHA-, BHA- og PHA-syrer, der tilsammen giver en glattere og mere ensartet hud med en klar udstråling. Du kan tydeligt mærke, at syren er effektiv, men ikke for hård ved huden.

Filorga Oxygen-Peel fås hos Matas til 285 kr. her(reklamelink)

Rigtig god uge ♥

 

  1 svar
  1. Tina
   Tina siger:

   Flot med velourgardiner 🙂
   Det er et godt valg og de står godt til vinduer, rummet og stilen og så kan jeg se, at I har en del sol ind, som de vil kunne dække i de varme timer i sommerhalvåret.
   Flot nyt maleri du har gang i, det skal nok blive godt og meget mere personligt med egne malerier 🙂
   Jer rejse til Indien og bo i en bungalow ville jeg også gerne opleve.
   Husk at få alle hepatitis vacciner.
   Jeg er blevet smittet med hepatitis B og C, ved ikke om det er på sygehuset eller hvor, men har været og er stadig meget syg heraf.
   Glæder mig til at høre mere om jeres rejse.
   Aften hilsner herfra 🙂

   Svar

  Skriv en kommentar

  Har du en kommentar?
  Så del den meget gerne!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.