Test af nye åndbare neglelakker!

Test af nye åndbare neglelakker!

Døjer du også lidt med tørre og skrøbelige negle? Mine er i alt fald her i vinter begyndt at knække for et godt ord, og de er blevet mere og mere rillede og tørre. Især min tånegle lider virkelig af tørhed – så meget, at de har grimme hvide pletter, som jeg selvfølgelig så dækker med neglelak. Med det resultat, at de aldrig rigtigt får lov til at ånde.

Dét kan de nu, hvor Nailberry er kommet til Danmark med deres L’Oxygéné teknologi, der tillader ilt og fugt at trænge igennem til neglen! Hele filosofien bag Nailberry er en sund manicure (og pedicure) uden at gå på kompromis med resultatet. Du finder derfor lakker i smukke farver, og med stor holdbarhed, men uden en uhyggelig lang liste af skadelige kemikalier og tilsætningsstoffer. De er i øvrigt også veganske.

Hvordan virker de?

Lakkerne har jeg testet i de to farver Hollywood Rose (pink) og Lait Fraise (meget dækkende lyserød).
Penslerne er utroligt gode og gør lakkerne meget lette at lægge på. Farverne er flotte og dækker fint, selvom jeg dog som altid altid foretrækker 2 lag for at få et flot glat resultat. Tørretiden er i den lidt længere ende, men det er er værd at vente på, for holdbarheden er god.
Jeg har prøvet lakken på hænderne for anden gang i dag, og jeg synes allerede at fornemme, at neglene har det bedre indenunder.

Jeg har desværre endnu til gode at teste overlakken Shine & Breate Oxy

genated top coat, men den skal jeg klart have fat i hurtigst muligt for at fuldende looket. Jeg synes, det er så fint, neglene kan ånde igennem både lak og overlak!

Jeg har til gengæld prøvet The Cure som på samme tid virker både som underlak og som en kur mod tørre og porøse negle. Er skaden sket og dine negle er meget ødelagte, så kan du bruge The Cure i to lag hver anden dag, hvor den stimulerer væksten med keratin og tilfører fugt og mineraler til neglen. Men ellers under lakken, hvor den styrker og giver en god base til lakken samtidig.

De små flasker du ser i hver side af billedet foroven er hhv. til at Dry & Dash, som dryppes på neglen for at forkorte tørretiden. Den er jeg ikke helt vild med, da jeg synes, den (som man ofte ser ved den slags produkter) ødelægger overfladen en lille smule. Her vil jeg anbefale god gammeldags tålmodighed i stedet.

Little Treasure olien er til genæld en lækkerbidsken til både negle og neglebånd, der har brug for pleje og fugt.

Nu vil jeg give mine fødder lidt forkælelse med fodmaske (59 kr. hos Matas) og den fine pink neglelak. Jeg er virkelig spændt på at se om nogle måneder, om jeg slipper af med de hvide tørre pletter på tåneglene ved at være skiftet til en åndbar lak. Under alle omstændigheder slipper man med Nailberry for en hel masse kemi ♥

11 kommentarer
 1. Malou Ellekilde
  Malou Ellekilde siger:

  Hej Jeanette

  Er din hvide pletter på neglene lige så stille forsvundet, i takt med at neglene har fået lov til at ånde under et lag Nailberry lak?

  Mvh
  Malou 🙂

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Hej Malou,
   Jeg må være ærlig og sige, at jeg siden har testet lidt af hvert, så jeg har ikke været konsekvent nok til at svare ordentligt på dit spørgsmål. Jeg har selv generelt et problem med tørre negle, og det seneste råd, jeg har fået er at bruge den prisvindende CDN Solar oil, som trænger dybt ind, to gange om dagen. Også selvom, man bruger lak, så påstår hende, der lavede shellac på mig i sidste uge, at Solar olien vil gøre underværker på neglene.
   Der er nok ingen tvivl om, at du vil opnå en fordel ved at neglene kan ånde, men det er også en god ide at tilføre masser af fugt.

   KH Jeanette

   Svar
 2. Ellen
  Ellen siger:

  Kære Jeanette, har du et godt råd til at fjerne Nailberry? Har set at nogle veganske lakker kan tages af uden renser. Hvad er din erfaring med Nailberry? KH. Ellen

  Svar
 3. Charlotte AS
  Charlotte AS siger:

  Hej jeanette🙂 så er jeg begyndt at få nyhedsmail👍👍🙂🙂🙂 😀 god dag til dig

  Svar
 4. Bettina Hjort
  Bettina Hjort siger:

  Hej Jeanette.
  Sikke en fantastisk nyhed, jeg har prøvet andre veganske neglelakker, men de er bare ikke særlig holdbare, selv ikke med topcoat, så jeg må vist hellere give Nailberry en chance.
  Tak for tippet, og tillykke med din nye blog, den er så fin.

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Kære Bettina,
   Dem kan du trygt kaste dig ud i at prøve. De er super flotte, holdbare og blanke. Jeg ville helt klart tage overlakken med.
   Pas lidt på med den helt lyserøde, for den er meget dækkende og kan godt være lidt for massiv efter min smag. Men der er masser af gode farver at vælge imellem. Jeg hører meget gerne, hvad du synes, hvis du prøver dem 🙂
   Og 1000 tak, jeg er glad for, at du kan li bloggens nye look.
   KH Jeanette

   Svar
 5. Charlotte AS
  Charlotte AS siger:

  Hej jeanette . Sikke nogel fine lakker🙂🙂👍 køre nyhedsmail fra nu af. Jeg har nemlig ikke modtaget mail hilsen charlotte 🙂🙂

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Hej Charlotte,
   Ja, er de ikke bare fine! Og så elsker jeg det med, at neglene får lov at ånde igennem 🙂
   Du er registreret som modtager af nyhedsmailen. Den er sat op til at sende ud kl. 9, når der er noget nyt på bloggen. Du skulle derfor gerne have fået noget nu – ellers hører jeg meget gerne fra dig.
   Rigtig god dag.
   KH Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.