Tid til afsløringen – se min Dove video!

Tid til afsløringen – se min Dove video!

REKLAME FOR DOVE!

jeanette_hylleborg_1Dove er kendt for at hylde mangfoldigheden og lade ganske almindelige kvinder optræde som ansigter for deres produkter.

Danske kvinder tester også Dove under hashtag’et #Doveformig og resultaterne kan ses i små videoer og testimonials.

For noget tid siden blev jeg spurgt, om jeg kunne tænke mig at teste et Dove-produkt og optræde i en lille video. Det gjorde jeg med glæde – i øvrigt i en kampagne med tre andre bloggere, som jeg bestemt heller ikke er ked af at være i selskab med: Danica Chloe, Marilyns Closet og Cana Buttenschøn. Og selvom videoen naturligvis er en reklame for Dove, så vil jeg for en ordens skyld lige understrege, at ordene 100% mine egne. Dove Original Roll-on dufter meget mildt, hvilket er noget, jeg lægger meget vægt på hos min antiperspirant, den virker hele dagen – og natten med – og så giver den blød hud uden nogen former for irritationen.

Endelig er jeg generelt rigtigt stolt over at kunne være med at repræsentere både nogle gode og prisvenlige produkter, men også et brand, som i den grad er gået foran, når det kommer til at nedbryde de stereotyper, vi altid så i tidligere tiders reklamer.

Det er med lidt bævrende hjerte, at jeg nu kan vise det færdige resultat af videoen, hvor min lille Viola i øvrigt også er med. Jeg håber virkelig, du synes om den! ♥

Som du kan se på filmen, faldt mit valg af produkt på Dove Original deo roll-on. Måske ikke umiddelbart det allermest sexede, men for mig er det et vigtigt produkt, som gerne må være lidt neutralt – og så skal det bare virke og være til at stole på!

Hvis du følger med på Instragram, vil du se, at jeg om et par dage ovenikøbet kommer til at give hele 8 andre kvinder muligheden for at teste udvalgte Dove-produkter og blive en del af #doveformig kampagnen.

Kærlig hilsen Jeanette

  2 replies
  1. Tina KH
   Tina KH siger:

   Hej Jeanette,
   meget fin video du har fået lavet:-)
   Og rigtig sødt at din vuffer er med.
   Jeg har en Grand Danois, den kan jeg ikke lige løfte rundt på:-)
   Rigtig god dag til dig ønskes du herfra mig!

   Svar
   • Voksenlivsstil
    Voksenlivsstil siger:

    Hej Tina,
    Sikke en basse, du har – noget helt andet, men sikkert også god som dagen er lang.
    Tusind tak og en rigtig dejlig dag til dig også.
    KH Jeanette

    Svar

  Skriv en kommentar

  Har du en kommentar?
  Så del den meget gerne!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.