Til Ole Henriksen relancering!

Til Ole Henriksen relancering!

I fredags var jeg så heldig at få den store ære at være med til relanceringen Ole Henriksen hudpleje. Du fornemmer måske på billedet, hvor glad, jeg ser ud. Dels kan man jo kun blive i godt humør af den mand, og dels er Ole virkelig et kæmpe idol for mig. Hans positive tilgang til livet og andre mennesker, hans livsglæde og totale frygtløshed og åbenhjertighed, når det kommer til at vise, hvem han er. Og dertil kommer hans samlede tilgang til at holde sig selv sund, ungdommelig og vital. Hvor ofte oplever man lige at stå og beundre huden på en 66-årig mand?
Det er altså ikke forkert, når vi taler om The Ole Glow, for du kan nærmest spejle dig i hans hud, hvor han selv går foran i filosofien om at eksfoliere og pleje huden. “Eksfoliering, eksfoliering, eksfoliering” – for at citere ham! Og det gør man blandt med de aktive ingredienser som planteekstrakter og frugtsyrer, som du finder i mange af produkterne.

jeanette-hylleborg-ole-henriksen

Fotos er af Stine Christiansen!

Som en del af relanceringen er OLEHENRIKSEN produktserierne blevet samlet, så det er lettere at få en overblik i forhold det, man vil opnå. Før var der 10, men nu er der fire overordnede serier, som er målrettet konkrete hudplejebehov, og som er i hver deres – naturligvis karakteristisk farvestrålende – farve.

Her får du lige overblikket over de fire serier, og længere nede kan du se de produkter, som jeg bruger derfra i øjeblikket. Og vi er faktisk ude i både nyheder og opdateringer, som jeg har mikset fra alle de 4 linjer.

• Den orange Truth er fugtgivende pleje, som lysner og modvirker alderstegn.

ole-henriksen-truth
• Den blå Transform udjævner hudtonen og -strukturen.

ole-henriksen-transform• Den violette Nurture er intens fugtgivende pleje til tør og sart hud.

ole-henriksen-nurture
• Og den helt nye grønne Balance kontrollerer olieret og uren hud.

ole-henriksen-balance

Selvom Ole tilbage i 2011 solgte sit brand til amerikanske Kendo, er det stadig ham, der er selve DNA’en i produkterne. Han er med i alle led i udviklingsprocessen og går selvfølgelig foran i præsentationen over hele verden. Han har ingen planer om at gå på pension! Og heldigvis for det, for vi er mange, der ikke kan få nok af The Ole Glow ♥

ole-henriksen-relancering

Dét, som vi ser i dag, er resultatet af de forenede kræfter mellem Ole og de nye ejere, som med fuld respekt har holdt – måske endda endnu mere – fast i Oles vitalitet, optimisme og skandinaviske rødder. De har kunnet tilføre yderligere produktekspertise og videnskabelige tests, så vi nu står med både nyheder, en opdateret profil og nye udgaver af nogle af produkterne med stadig med de kendte og populære ingredienser.

Her kan du se de produkter, som jeg har valgt at prøve.
Blandt andet har jeg længe meget gerne villet prøve Sheer Transformation cremen og Invigorating Night Transformation gel med bl.a. mælkesyre og forskellige frugtsyrer. De ligger nu i den blå Transform linje, og jeg må sige, at de bestemt ikke skuffer, men giver effekt med det samme i forhold til at udglatte huden. De holder, hvad de lover, og du vågner op om morgenen med en synligt flottere og glattere hud. Du får en perfekt kombination af fugt og eksfoliering i ét, og syrerne virker på ingen måde kraftige eller til gene for huden, og konsistenserne er bløde og lette.

ole-henriksen-hudpleje

Jeg er også meget begejstret Truth serien, der har aktiv C-vitamin som omdrejningspunkt. Et af mine all time favoritprodukter er og bliver hans Power Bright, der på en halv time derhjemme giver den smukkeste friskhed, glød og udglatning af huden. Her er det vitterligt en salonbehandling, som er blevet pakket i tre små portionspakkede trin, der udretter mirakler. Den burde man give sig selv mindst hver 3-4 uge!

olehenriksen-power-bright

Nu har jeg så også fået prøve Truth serum, som i både duft og virkning giver et dagligt boost af det avancerede True-C Complex, der leder tankerne hen på mit elskede Power Bright. Den er nem at bruge i den daglige pleje morgen og aften, silkeblød og hurtigt absorberende – og så elsker jeg bare den sanselige duft af appelsin/citron.

olehenriksen-sauna-scrub

Fra den grønne Balance linje, som egentlig er til mere olieret hud, har jeg alligevel valgt at bruge den nye Pore-Balance Facial Sauna Scrub, som er inspireret af skandinaviske spabehandlinger og saunagus. Scrub’en bliver varm, når den kommer på huden, og derefter køligere – den indeholder både vulkansk sand til en mekanisk scrub – og gykolsyre og mælkesyre til en kemisk fjernelse af de døde hudceller og en forfinelse af porerne. Den anbefales 2-3 gange om ugen, for at få en glat, blød og sund Ole-glow!

olehenriksen-hygge-mask

Det sidste produkt – ud af mange gode – som jeg gerne vil fremhæve, er et produkt fra den nye Nurture linje, nemlig HydraClay Detox Mask med det dejlige navn HYGGE. Den er skabt til at give det moment af selvforkælelse, en pause og den nydelsen, som Ole opfordrer os alle til at give os selv i forbindelse med hudplejen. Den er en hvid lermaske, som fx er perfekt at bruge efter Sauna Scrub’en, men selvfølgelig også sagtens kan stå alene på en nyrenset hud. Den reducerer rødme og dybderenser huden. Derudover er den spækket med ekstrakt af kamille og natlys og oprindeligt udviklet som det tredje trin i Ole Power Peel Transforming System, der beroliger huden. Den tilfører huden masser af plejende fugt og er så mild, at den kan bruges af alle (derfor er HYGGE-masken også den sødeste gaveidé!) 

ole-henriksen-quote

Og til allersidst – et par som citater fra Ole, som vi vist allesammen kan bruge ♥

olehenriksen-quote

(Fotos Stine Christiansen!)

Kærlig hilsen Jeanette

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.