Super cool i TOMS

Super cool i TOMS

TOMS_hylles blog

Jeg er lige nød til at vende tilbage til espadrillos – og mærket, der lige nu overgår alt og alle, TOMS. Jeg har købt dette par i koral kanvas, og det bliver ikke de sidste. Jeg har også allerede kig på dem i blonde og i slangepræget skind, sidstnævnte er desværre umulige at opdrive i min størrelse.

TOMS

Prisen er ca. 500 kr. i kanvas, ca. 600 i blonde og ca. 900 i skind. Jeg har købt mine hos Casa Casino i Charlottenlund, men også set dem i bl.a. A Pair i København – og også rundt om på internettet, hvor de iøvrigt er mulige at finde billigere end i de danske butikker.

TOMS pink

De er ikke alene super cool, de sidder også godt, har en god sål og er vildt behagelige at gå i – og for hvert par sko, der bliver solgt doneres der et par sko til et barn i den tredje verden. Der er lige nu doneret mere end 2 mio. par sko i mere end 50 lande. Læs mere om programmet her.

 

Så hold øje med TOMS i butikkerne og på nettet. De findes i et utal af farver og mønstre, iøvrigt også som ballerinaer og med høje hæle, men lige nu er det altså espadrillos, der rykker – både til kvinder, mænd og børn. Størrelserne er ret “normale” – jeg er en str. 36-37 og bruger 6 i TOMS.

1 svar
 1. makeup tips
  makeup tips siger:

  Thanks for every other informative blog.
  Where else may I am getting that type of information written in such
  an ideal way? I’ve a mission that I’m just now working on,
  and I’ve been at the glance out for such information.

  Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.