Touch free betjening, nemmere rengøring, pænt design – et toilet er ikke bare toilet!

Så er vi kommet til den mindre glamourøse, men ikke desto mindre, ganske uundværlige ting til den nye hus: Valg af toiletter!

Vi skal bruge et hængetoilet til det hele nye badeværelse, og et stående toilet til det badeværelse, som skal have en makeover. Og selvom, man kan tænke, at et toilet vel stort set bare er et toilet, så er der mere i det end som så.

Designmæssigt er der rigtig stor forskel, og der er også kommet en del tekniske muligheder, som er værd at overveje.
Med alt fra numseskyl til touch free betjeninger!

Da jeg første gang så Ifö Spira Art toiletter, var jeg ikke i tvivl om, at de var et perfekt bud til vores hus.

Designet er super flot, enkelt og moderne – passer flot til vores Dornbracht armaturer og Multiform badmøbel. Her kan du se modellen som hængeskål, men længere nede kan du se den tilsvarende som stående toilet, som vi skal have i det andet badeværelse.

Spira Art toiletterne har ydermere noget, der hedder RimFree – en åben skyllerand, som gør rengøringen meget lettere, og sværere for bakterier og snavs at gemme sig og sætte sig fast. Normalt skal man jo op under en kant og gøre rent, og man kan ikke rigtigt se, hvad der foregår deroppe, men med denne her løsning er hygiejnen meget bedre.

Jeg er vild med designet, både hvad udseendet angår, og med den lettere rengøring. Og når vi er ved hygiejnen, så er der endnu en ting, som er vildt fedt, og som vi også har valgt:
Touch Free betjening!
Vi komme bare til at skulle føre hånden over knappen, så skyller toilettet ud. Selvfølgelig med både stort og lille skyl.

På det stående toilet bliver kommer det til at ligne et almindeligt tryk, og det kan også bruges som sådan, hvis strømmen svigter. Her kommer vi nemlig til at køre med en batteriløsning til systemet.

Her kan du igen se det super fine – jeg er lige ved at sige elegante, design, og det kan man vel også om et wc!
Og her den smarte touch free betjening!

Jeg havde helt ærligt aldrig helt forstået vigtigheden af det dér med valg af indbygningscisternen til det væghængte toilet!
Men nu kan jeg godt se, hvorfor nogle begår den fejl ikke at tage stilling til det som det første. De senere muligheder for betjeningspaneler og knapper er nemlig afhængigt af cisternen.
Prøv selv at se en væg af muligheder – men der er altså ikke frit valg, men nogle til hver størrelse cisterne.


Jeg er så begejstret for tanken om den berøringsfri betjening, at det blev det, der afgjorde valget af den store Duofix indbygningscisterne (fra Geberit) til højre på billedet
Dels er det hygiejnisk, dels er det praktisk og ser også lidt funky ud. Vi har valgt Sigma80 med spejloverflade, som kommer til at passe godt til vores mørkoxyderede armaturer.

Det var lidt om toiletterne – måske ikke umiddelbart det allermest sexede emne, men ikke desto mindre noget, som spiller en væsentlig rolle i indretningen af badeværelset. Jeg synes selv, at Ifö Spira Art er et super godt valg, der forener et flot design med god hygiejne og lettere rengøring.
Det vil du komme til at se mere til, når projektet de næste uger kommer til at tage form.

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.