Royal Run

Jeg er virkelig så glad for, at jeg havde valgt at være en del af Royal Run i går, hvor jeg løb 10 km. i Københavns smukke gader for at bakke op om Kronprinsen og hans gode initiativ. Det var jo en historisk dag, og man kan ikke undgå at føle sig glad over at bo i et land, hvor sådan et arrangement kan stables på benene og gennemføres i ro og orden med lutter positiv og god energi.

Jeg tror bestemt ikke, at Kronprinsen og den kongelige families popularitet er blevet mindre efter initiativet i går, og jeg tager hatten af for det hårde dagsprogram, som Kronprins Frederik var igennem. Søndag aften halv tolv så man ham uddele medaljer til VM i ishockey og næste morgen startede han i Aalborg med at løbe milen på 1,6 km. og være på, og så lige samme tur i Aarhus, Esbjerg og Odense, indtil den sidste start og 10 km. i København kl. 19.
Sikke en flot måde at vise flaget i hele Danmark, og sikke en folkelighed han udviser – og et fantastisk engagement i sporten og i en sund livsstil, hvor alle kan være med.
Jeg synes, det er fantastisk med en ny generation i den kongelige familie, der går foran og inspirerer til en sund og aktiv livsstil.

Min bonusdatter Cecilie løb også med, og hun løb godt til og kom derfor tilfældigvis op og løbe tæt på Kronprinsen og fik en ekstra oplevelse.
Sten og Viola var med som support (og fotograf – hvor er Violas hoved?) ♥ Sten dyrker ikke længere løb pga. et dårligt knæ, så han måtte nøje med at stå på sidelinjen med kriblen i benene for at være med.

Jeg er endnu ikke helt tilbage i min normale løbeform, og har faktisk ikke løbet så langt siden oktober, så jeg havde besluttet bare at nyde turen og glæde mig over at være med. Så jeg er tilfreds med at klare mig igennem de 10 km., selvom jeg var lidt længere om det end normalt (1:03). Cecilie er så sej og løb på ca. 0:52 min.
Men det gode budskab er  jo netop også, at motion er for alle – om man løber 1,6 km. eller 10 km., om man slår rekorder eller ej, om formen er i top eller ej, så er det vigtigt at man er med. For sundheden, velværet, humøret og for fællesskabet, hvis man har lyst til at dyrke motion sammen med andre.
Og stemning, fællesskab og humør var der masser af i går.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.