Udsalgsfund fra Rabens Saloner

Udsalgsfund fra Rabens Saloner

skindbukser-rabens-salonerForleden var jeg forbi en af mine lokale butikker, Eva Go Diva, hvor jeg var heldig at falde over et par super fede skindbukser fra Rabens Saloner nedsat med 50%. De er i en cool model, som er løs foroven og har stramme ben. De har mange detaljer som lommer, lynlås ved anklen og hulmønster på indersiden af benene. Udover de stramme skindleggings begynder vi også at se mange løse skindbukser med elastisk i taljen, så jeg synes, de er et godt køb.

rabens-skind-bukser

Den trefarvede cardigan på det øverste billede måtte jeg også have med – den er ligeledes fra Rabens Saloner og var nedsat fra 1.400 til 420 kr. Den er også et super godt køb, for farverne er super aktuelle både i den kommende sæson og til efteråret.

Desværre er ingen af delene på Eva Go Divas nye webshop, men tjek den ud alligevel, for de har en rigtig fed stil!

Der var yderligere to par skindbukser i butikken i størrelse small. Normalt bliver de ikke sat ned, så de er lidt af en kup. Trøjen var der også nogle stykker af tilbage. Butikken ligger på Jægersborg Allé i Charlottenlund.

 

 

1 svar
 1. Birgitte Bonde
  Birgitte Bonde siger:

  Sikke et flot sæt, Jeanette! – og sikke en pris!
  Jeg har længe gerne villet have et par skindbukser/-leggins, men jeg har bare ikke fundet den rigtige model.
  Jeg er vild med “herrebukser”, sådan lidt baggy for oven og stram for neden. Så dem du lige har købt er virkelig lækre efter min mening. Det kan godt betale sig at holde øje med de gode tilbud 🙂

  Hav en dejlig dag.

  Kh, Birgitte

  Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.