Uge 10 fokus og favoritter

Kald det bare nemesis, men bedst, som jeg netop i sidste søndag havde blæret med at være på Club La Santa og stod der for poserede i bikini og miniskirt – faktisk lige efter, at jeg havde postet mit ugeindlæg – begyndte jeg at hoste og have ondt i halsen!

“Det er nok noget, der driver over“, erklærede jeg, ligesom jeg de efterfølgende par dage holdt optimistisk på, at det nok ville gå bedre i morgen. Efterhånden som ferien skred frem, blegnede optimismen, og onsdag måtte jeg så kapitulere og gå hen og sætte mig i kø hos doktoren, da han åbnede konsultationen kl. 16. Da han ret hurtigt fremkom med diagnosen influenza, må jeg indrømme, at tanken end ikke havde strejfet mig! Men virkeligheden indhentede mig på et spiltsekund, og erkendelse af, at jeg jo ikke magtede noget som helst, flere af dagene end ikke at bevæge mig hen til restauranten for at spise.
Så lad mig bare sige, at det blev en noget anderledes – og lidt mere indholdsløs – uge, end jeg havde planlagt!

***

Nogle strør om sig med ordet influenza, så snart næsen bare løber lidt, men jeg kan dårligt huske, hvornår jeg har haft det sidst. Måske en enkelt gang for flere år siden, og det er IKKE sjovt. Kroppen gør ondt, og man slæber sig afsted og orker ingenting, og der er ikke så meget andet at gøre end at tage noget smertestillende (=bonus i form af mavesyresmerter, tak for det).
Nogenlunde sådan her:

Jeg er glad for, at bøtten netop var begyndt at vende på vores lange hjemrejsedag fredag, og nu her en uge efter kan jeg fungere nogenlunde igen. Så jeg tror endda, jeg er sluppet relativt nådigt.
Surt show på en ferie, men der er jo ligesom ikke noget at gøre ved det, og så må man få det bedste ud af det. Jeg fik læst mine to Tove Ditlevsen-bøger, og det meste af Jesper Wung Sungs Den anden Gren, når jeg altså ikke lige lå og døsede hen.

 

Sten havde heldigvis en rigtig god træningsuge, men hold op, hvor er han til gengæld møgsyg i dag. Nu er det hans tur til at holde sengen, mens jeg har været til min mors fødselsdag og samtidig hentet vores lille Viola – ni dage er langt tid at undvære sin lille hundeprinsesse, som til gengæld har haft det som blommen i et æg.

***

Når, vi nu er inde på Viola, så er hun og jeg (så sødt) inviteret af The Body Shop den 22. marts til en event i Orangeriet i Kongens Have om deres globale fokus på forbud mod dyreforsøg. Jeg glæder mig til at se alle aktiviteterne, de har fundet på til både de to- og de firbenede, og indtil da, så nyder jeg i den grad den skønne forløber, de har sendt med posten: en creme, naturligvis udviklet uden brug af dyreforsøg, dedikeret til mine dejlige dyr, katten Oscar og Viola. Det er da et projekt, man kun kan støtte op om!

***

 

Ovenpå sådan en gang sygdom, så tænkte jeg i aftes, at min hud virkeligt trængte til et boost – så det var tid til at teste den Un-Wrinkle 24K gold sheetmaske fra Peter Thomas Roth, som jeg havde liggende og ventende til test.
Masken har en blanding af hele 18 forskellige peptider, der sætter ind på linjer og rynker. Og er der noget, man ved virker, så er det peptider! Netop Peter Thomas Roth – der er nyt her i Danmark – har nogle helt vilde produkter i sortimentet, hvad netop peptider angår, og det er noget, jeg snart vender tilbage med. Men indtil videre, så skulle denne masken altså trøste mig lidt efter nogle virkelig hårde og triste dage!
Sheet masken lægges på den rene hud i ca. 15 minutter og skal ikke skylles af efterfølgende.
Jeg tog den på, før jeg skulle sove og lod den trænge ind, mens jeg sad i sengen og læste – jeg lod den sidde en op mod ½ time, så masken næsten var tør. Resterne masserede jeg ind i huden og lod virke natten igennem.

I morges, da jeg kom ud på badeværelset og tjekkede resultatet, kunne jeg med det samme se, at her er vi altså ovre i noget af det, der virker! Min panden var spejlglat! Jeg har forsøgt at fotografere, så du kan få fornemmelsen af, hvor vildt glat den var blevet. Det er klart en aftenrutine og et sleep-over produkt, man godt kunne dyrke ind imellem! Bomuldsmaskerne ligger pakket enkeltvis og koster 725 kr. for 6 stk. hos Magasin.

***

I skyggen af influenzaen var det jo også ugen, hvor bloggens nye selvstændige liv for alvor begyndte, og ind imellem er der blevet lavet lidt små tilpasninger og justeringer, og det varer ikke længe, før jeg er helt i mål. Noget af dét, som virkelig kunne holde modet oppe hos mig, var at konstatere, at bloggen ikke har tabt læsere i forbindelse med flytningen fra Bloggers Delight!!! Det gør mig virkelig både glad, lettet og enormt taknemmelig.

Og hvis du endnu ikke har tilmeldt dig den nye nyhedsmail, så husk det endelig. Jeg har planer om, at der skal strøs dejlige gaver afsted til lodtrækning blandt alle jer trofaste læsere hver måned – og i slutningen af marts er der for 4.000 kr. fantastiske skønhedspleje fra Exuviance på højkant. Her står det hele og venter på den heldige.

En uge venter med bl.a. møder i vores nye hus, hvor vi forhåbentlig får alt linet op med istandsættelsen. Snart er der kun 1½ måned til vi overtager, og det hele går så stærkt.
I næste uge kan jeg også løfte sløret for vores nye køkken, som Sten og jeg er nået til enighed om. Det bliver spændende, smukt, ekstravagant – og sort! Men meget mere herom senere.

 

  0 replies

  Skriv en kommentar

  Har du en kommentar?
  Så del den meget gerne!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.