Uge 18 – Fokus og Favoritter!

Indlægget indeholder reklame!

Fokus i denne uge har været – og bliver i de kommende måneder – ikke overraskende først og fremmest vores nye hus! Det er stadig lidt vildt at tænke sig, at det er nu, det sker, og at vi skal flytte i starten af august (du kan se de første billeder her). Lige nu er det mest nedrivning, der foregår – af det gamle køkken, af indbyggede skabe og gamle radiatorskjulere, en brændeovn, samt af en enkelt væg, som skal give os et nyt stort badeværelse.

Det seneste billede, jeg har taget er fra køkkenet, hvor det er helt VILDT at se, hvordan det giver luft, og et helt andet flow i rummet, at de gamle overskabe er taget ned.

Men lige nu er vi altså taget på ferie!!!!! Så jeg er meget spændt på at komme hjem på fredag og se, hvad der er sket.

Vi er på endnu en tur til Club La Santa, hvor jeg jo lå i sengen med influenza sidste gang. Denne gang kan jeg så nyde det ekstra meget. Vejret er ikke bedre end derhjemme (til morgenløbene har jeg været SÅ glad for min nye hoodie, som jeg har fået fra Under Amour) – måske lidt lunere ved aftentide – men bare dét at være væk fra det hele, og kunne gøre, hvad det passer een dagen lang, er jo skønt.

Forsikringen dækkede noget af den tabte ferie fra sidste gang, og det kom lige belejligt i denne uge, hvor pengene kunne gå direkte til (noget af) dyrlægeregningen. Han havde fjernet stort set alle resterende tænder i vores kat Oscars mund. Nu har bassemanden kun 4 hjørnetænder, men han er glad, fordi han er sluppet af med smerter fra de tandsygdomme, som han desværre lider af.
Min bror passer ham med medicin to gange om dagen, mens vi er væk, så han er rigtigt komme på arbejde som sygeplejer.

Her er han, stadig lidt døsig, om aftenen efter den store operation – lettet for næsten samtlige tænder og jeg for 8.000 kr. Men man gør jo alt for de kære dyr, og lide skal de bestemt ikke.

♥♥♥♥♥

Ugens favoritter!

Ugens favoritter har jeg besluttet må være de skønhedsprodukter, jeg har valgt ud til kufferten.
De er jo et koncentrat af de (mange) ting, jeg har i spil i min daglige pleje derhjemme. Dels får jeg jo lov at afprøve en del ting, og dels har jeg været vild med skønhedspleje og har passet min hud siden jeg var 15-16 år.

Jeg vil gerne være dækket ind med lidt af det hele, og når man nu har tid og er på ferie, så er det da bare med at få både peelinger og masker i brug.

  • Fra venstre er det øjencremen Puffy Eyes fra Beauté Pacifique, der altid frisker øjenomgivelserne op.
  • Så er det den vildeste sleep over maske Sensai Cellular Performance Extra Intensive Mask. Den er fra samme serie som øjencremen, der var nomineret til årets luksus ansigtsplejeprodukt ved årets Danish Beauty Award. Bagved står en 7-dages pakke med ansigtscremen i serien. Det er fantastiske sager, men også virkelig luksus.
  • Næste er Exuviance Vespera Bionic Serum, som jeg fornylig fik øjnene op for, da jeg fik en lille prøve. Jeg kunne med det samme mærke, at den kunne noget på opstramning og på linjer og rynker.
  • Næste er C-vitamin cremen fra pHformula, der får en stabil C-vitamin ned i huden, hvor den angriber de fri radikaler og i øvrigt booster solcremen!
  • Til natcreme har jeg valgt at tage Filorga Sleep and Peel med. Den genopbygger og stimulerer cellefornyelsen – og så hjælper den over tid på pigmentpletter.
  • Dernæst er det Vichy Double Glow Peel Mask, der giver både en mekanisk exfoliering med små korn (pulveriseret vulkanske sten) og samtidig med frugtsyrer. Den kan bruges et par gange om ugen.
  • Det næste er min absolut uundværlige Makeup Eraser. Kluden fjerner makeup bare med vand, og jeg bruger derfor stort set aldrig øjenmakeupfjerner. Til gengæld går jeg aldrig på kompromis med gode renseprodukter, hvor kluden altid bliver brugt efterfølgende til at fjerne produkt og makeup. Den er et must!
  • Renseproduktet, som jeg har valgt at pakke i kufferten, er favoritten fra sidste søndag, Aroma Cleanse fra Decléor. Den er meget easy to use, som en kombination af en olie (som jeg elsker) og en miscellar vand.

♥♥♥♥♥

Derudover kommer en del solprodukter, for dem MÅ og SKAL man ikke gå ned på. Solen er nr. 1 faktor, når det kommer til ældning af huden, så det er vigtigt, at vi beskytter og plejer den i solen. Det kan ikke siges tit nok.

Filorga fylder godt i kufferten på denne tur. Jeg er lidt vild med deres tan-stimulator i den nye faktor 30 UV-Bronze olie (på en lækker nem spray) og i deres aftersun. Og en ansigtssolcreme, der samtidig plejer og har anti-age, er bare et must.
Alle deres solprodukter koster 295 kr. og fås hos Matas(reklamelink)

Derudover har jeg valgt én af Vichys nye vandbaserede sprays, som er meget hurtige og lette at have med at gøre. Denne her indeholder beta-caroten og stimulerer også farven. (du kan læse meget mere om årets solnyheder i indlægget her).

Yderst til venstre står der en nyhed fra La Roche-Posay, som jeg først nu har fået testet, og med den følger også lidt lidt praktisk info:

Vidste du, at 5-10% af alle hudkræfttilfælde rammer øjenlågene? (ifølge en engelsk undersøgelse)
La Roche-Posay Anthelios Ultra solcreme kan bruges i omgivelserne omkring øjnene uden at den medfører svie – også, hvis du bruger kontaktlinser. Så selvom du fx dyrker sport og sveden løber, får du ikke de sædvanlige problemer med irritation i øjnene.

♥♥♥♥♥

Til slut skal du lige have et godt bogtip. Jeg har lige med største fornøjelse slugt Spejl, skulder, blink af Dorthe Nors, og jeg kan kun være 100% enig i de mange stjerner på forsiden. Den er skarp, begavet, morsom – og tankevækkende.
Læs mere på Saxo her(reklamelink)

Selvom jeg holder ferie, har jeg jo også fået sat gang i en biografevent, som finder sted om en uge, på søndag den 13. maj, som jo i øvrigt også er Mors Dag. Filmen er perfekt til den dag, for den er lidt en hyldest til de hårdt pressede småbørnsmødre. Jeg vil anbefale dig at se traileren i indlægget – og til at være med i konkurrencen, hvis du har tid og lyst og bor i nærheden af Lyngby, hvor vi skal se filmen (og der er de skønneste goodiebags også).
Læs mere her.

Jeg kan godt afsløre her, at der kommer endnu en biografevent i maj måned! Og jeg har også andre fine konkurrencer i støbeskeen, så jeg kan få mulighed for at forkæle nogle af jer.
Husk også at alle, der læser nyhedsmailen automatisk er med i lodtrækningen om månedens gave, der i maj er fra vores egne skønne danske Beauté Pacifique.

Nyd solen og den nye uge ♥

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.