Uge 26 – Fokus og Favoritter!

Sikke en sommer! Det er svært at holde fokus på meget andet end at nyde det, når solen endelig er her, men i denne uges Fokus og Favoritter er der dog alligevel lidt fra Hven, status fra vores husprojekt, et par loppekøb og selvfølgelig er der også plads til en beautyfavorit.

Vejret er ekstra fantastisk for alle os, der ikke har planlagt at rejse nogen steder her i sommer – selvom det selvfølgelig også er dejligt. Vi har også jo en husrenovering at tænke på, som nu går ind i den sidste fase. Og ellers finder du os ofte lige her, på båden. Forleden kunne du taget et kig indenfor i båden, men her er vi så in action derude.

I denne uge har vi været en tur på den lille ø Hven, der er svensk og ligger ude i Øresund. Bare 20 minutters sejllads fra os i Skovshoved, og vi lander i det yndigste sommerland med fine kyster og bølgende marker.

Jeg er vild med Hven – der er smuk natur og feriestemning. Ikke noget særligt fancy, men utroligt hyggeligt. Vores foretrukne sted er Pumpans Café, hvor man får virkelig lækker og enkel hjemmelavet mad af gode råvarer, som serveres ude under æbletræerne.


Hven er i det hele taget lidt som at komme tilbage i tiden – til barndommen med de blomstrende gammeldags haver.
Hos bageren sælger de lækkert brød fra deres lille stalddørsudsalg. De producerer deres egen durummel på Hven, og der er i øvrigt også et destilleri, hvor de producerer både whisky, snaps, gin og vodka.
Der er også et lille supermarked, hvor man kan få en Kalles kaviar med hjem 🙂

I år er der også kommet en guldsmed til øen, Malin Ljung, der har en lille butik. Jeg købte en lille fin sølvørering med tre små kugler til det ene øre (160 SEK).

Nu begynder det nye hus stille og roligt at tage form!

Denne uge blev ugen, hvor den første opbygning skete i det nye hus. Nu begynder det at tage form og vi kan se en fremdrift – den kedeligt del med nedrivning og forberedelser er ved at være slut, og det går den rigtige vej.
Uge 28 bliver en vild uge, hvor både vinduer, køkken, badeværelsesmøbler og armaturer lander, men allerede i næste uge kommer der fliser på det nye badeværelset.
Lige nu ser der sådan her ud, men bare vent! 😉

I denne uge kom de nye radiatorskjulere! Måske en lille ting, men noget, der gør en stor forskel. Eftersom de er lavet lidt bredere end de gamle, er der flere steder også lavet nye vindueskarme. Så fedt at se, at det er flot lavet, og at der i det hele taget nu begynder at ske noget synligt!

De her radiatorskjulere var i huset i forvejen, og de skal bare have en gang maling. Bemærk den geniale løsning i midten, hvor en ekstra skjuler er lavet til tv-møbel og dækker alle de grimme ledninger og stik inde bagved.
Her kan du også skimte min kommende nye udsigt til den charmerende gård med vores små haver og fælleanlæg i midten.

Ugens favorit!


Denne uges udvalgte beautyfavorit er de fantastiske Exuviance SkinRise Bionic pads – 36 små, men meget effektive, gennemvædede pads, som bruges de morgener, hvor du har brug for en hurtig fornyelse og klarhed i huden. Det bliver ikke nemmere og hurtigere at give dig selv en avanceret og effektiv opfriskning af din hud, end ved køre ansigtet (og gerne hals og décolleté) over med en cocktail af virkningsfulde syrer og vitaminer (A-C-E). Du bliver øjeblikkeligt klarere og friskere og mere opstrammet i huden.
Jeg anbefaler altid, at du går til en klinik, der forhandler Exuviance og får den rigtige rådgivning (og evt. en behandling – læs mere her). Prisen for dette produkt er ca. 350 kr.

Et par fine loppefund!


Her til morgen var en veninde og jeg forbi det lokale loppemarked i Charlottenlund. Jeg elsker at gå og kigge på brugte ting og sager, og det er jo altid sjovt, hvis man kan gøre en god handel. Skåle har jeg svært ved at stå for, og nu er der jo undskyldninger nok, hvor vi skal flytte og endda får mere plads! Det lille fad med stjernerne (10 kr.) passer nu perfekt til båden og skålen, som er mere unik, (50 kr.) bliver bare cool i det nye sorte køkken!

♥♥♥♥♥

Tak, fordi du har fundet tid i sommervarmen til at kigge ind på bloggen. Jeg kan godt forstå, hvis der er andet, der trækker end at sidde med ansigtet i skærmen 🙂

Rigtig god dag. Og god aften, hvor vi skal heppe på Danmark!!!

1 svar
 1. Birgitte Bonde
  Birgitte Bonde says:

  Kæreste Jeanette
  Tak for endnu et hyggeligt “Fokus og favoritter” med de skønneste billeder og et nostalgisk islæt (nogle gange ønsker jeg mig tilbage i tiden til min farmor og farfars skønne sommerhushave) 🙂
  Sikke en fin ny ørering 🙂
  Jeg elsker også loppemarked og i søndags var jeg på et på Ingerslevs Boulevard i Århus, vejret var det skønneste og så er der ikke noget mere hyggeligt end at slentre rundt og bare hygge med at kigge (jeg fandt også et par rigtig gode køb 😉 ) – dine køb er rigtig fine 🙂

  Nyd dagen!

  Knus, Birgitte

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.