pHformula sætter nye standarder for compact foundations!

pHformula lancerer nu en makeupnyhed med afsæt i deres innovative og meget virkningsfulde hudplejeprodukter, som er det, de normalt har fokus på. Men her får du både makeup, men også pleje og høj solbeskyttelse i eet.

Den nye Compact foundation SPF50+ adskiller sig da også fra alt, hvad jeg tidligere har prøvet af kompakte foundations, som ofte kan lægge sig tørt og pudderagtigt på huden. Compact foundation SPF 50+ er, trods den kompakte form, nærmere på en flydende og fugtig konsistens, når den kommer på den medfølgende makeup-svamp. Den er meget let og hurtig at påføre, og giver et dækkende og ensartet, men stadig naturligt og meget sommerligt, resultat.

Og det er ikke slut her, for den både nærer og fugter huden og virker helende og anti-inflammatorisk blandt ved hjælp af E-vitamin. Samtidig giver den både en SPF50 UVA og UVB beskyttelse, som er let at friske op i løbet af dagen.

Stjerneingrediensen i pHformula Compact Foundation er tidselolie, som giver den fugtige konsistent og det meget naturlige og, synes jeg, sommerlige look. Olien udjævner desuden hudtonen og virker lysnende og helende.

pHformula sætter med deres nye compact foundation en helt ny standard med både pleje, solbeskyttelse og en flot og naturlig dækning i eet. Den er lynhurtig at lægge og perfekt til sommerdage, hvor makeuppen ikke skal være den helt store, men du gerne vil udjævne hudtonen og have lidt i ansigtet.

Foundationen er ekstremt drøj. Du kan nærmest bare duppe svampen i foundationen og derefter på huden, hvor den blander sig med din egen hudtone. Der skal utroligt lidt til for at opnå en meget høj dækkeevne, og så er den super velegnet til at friske op med i løbet af dagen. Den er til den fugtige side, så den er perfekt til normal til tør hud.

pHformula kan fås hos hudplejeklinikker over hele landet.

2 replies
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Hej Marlene,
   Den koster 595 kr., men jeg vil sige, at den er ekstremt drøj i brug. Der skal kun lige et lille dup med svampen til at få en flot dækning. Og så har man jo solfaktor og pleje oveni.
   kærlig hilsen og god dag
   Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.