Uge 35 – Fokus og Favoritter!

I fredags oprandt dagen, hvor vi blev håndværkerfri! Selvom, det har været søde folk, vi har haft i huset, så må jeg indrømme, at det var noget af en lettelse at nå hertil og begynde at indtage vores nye hjem rigtigt. Efter godt 3 uger i huset er vi nu endelig alene!!! Så vi er virkelig nået en milepæl i denne uge og kan se enden på vores boligrejse, som startede i foråret. Jeg synes, det har været en hård proces, men vi er enige om, at det er det hele værd ♥

Klar til gå i gang med at gøre forhaven fin igen efter byggeriet!

Nu er jeg så kommet så langt, at jeg er gået i gang med at ordne og indtage vores to små haver – én vestvendt foran huset, ud mod vejen, og én østvendt bagved ud mod den fælles gård. Ikke alene er det skønt i sig selv at være kommet hertil, det er også et arbejde, som jeg har gået og glædet mig til.

En gammel flyttekasse i træ, som var smidt ud til storskrald, udgør en fin lille bænk/reol.

Fundamentet er heldigvis i orden og de tidligere ejere har en rigtig god smag og har bl.a. plantet opstammede buksbom, klematis og smukke roser. Nu skal der bare gøres i orden efter, at der ikke har været gjort noget det meste af i år, og stedet i øvrigt har været en byggeplads. Derudover er det selvfølgelig dejligt at plante lidt nyt og sætte sit eget præg på tingene.

Jeg har satset og flyttet min store gamle rosmarin med i en stor potte!

Jeg er allerede i gang og arbejder mig udefra og ind! Ude mod fortorvet var de fleste af lavendlerene gået ud og det hele var groet til. Nu er det gravet og revet, og jeg har været på planteskolen efter nye lavendler. Alle de små sten bliver endevendt og lagt pænt. Jeg synes, det er dejligt arbejde, som jeg nyder – og ikke mindst resultatet bagefter.

Denne her høstanemone kunne jeg slet ikke stå for på planteskolen!

Næste ryk indad bliver dette bed, hvor der igen er en masse sten, der skal ryddes lidt op i og stauder, der skal klippes og måske tyndes lidt ud og suppleres med lidt nye løg og planter. En ny hyggelig ekspedition til vores lokale flotte planteskole Grønne Hjem venter.


I den bagerste have er stakittet blevet malet, så nu klør det bare i fingrene for at gøre det hele fint og hyggeligt.

Det er nu ikke fordi, der er så meget jord at gøre godt med i den bagerste have, men der er dog et lille bed uden foran stakittet. Flere af de andre beboere har også været meget kreative med at plante både i bedet og indenfor i selve haven – små frugttræer, vin og meget andet. Nu må vi se, hvad jeg finder på! En del krukker kommer der i alt fald til at være, og måske en plantekasse af en art til mine uundværlige krydderurter.

Et billede taget af Malermester Morten fra Mesterhuse.dk, før han gik i gang med sit flotte arbejde!

Jeg vender selvfølgelig tilbage med et kig på haverne, når jeg er helt færdig, forhåbentlig inden så længe.

♥♥♥♥♥

Fra den ene yderlighed til den anden – for det her ikke kun været hårdt arbejde og jord under neglene det hele. Jeg synes lige, du skal have det her billede med fra en skøn fødselsdag, vi var til i går. Uanset, om man er til østers eller ej, så ser det da flot og festligt ud! Med telt i sommerhushaven, bobler hele vejen igennem dagen, lækker mad, underholdning af Sanne Graulund der spillede og sang jazz – og en masse søde mennesker – så kunne det ville være bedre. En på een gang stilfuld, men også cozy og afslappet fest og et koncept, jeg da godt gad at kopiere en dag for vores venner.

 

Ugens beautyfavoritter!

Denne uges favoritter hos mig er både en lille billig ting – og en i den dyre ende.
Den første er denne her badekugle, eller bath bomb, eller hvad vi nu skal kalde den, fra Lookfantastic.  Endelig fik jeg tid til at bruge den – og jeg var vild med at ligge i det smukke blågrønne vand og føle, at jeg var i min egen spa. En spaoplevelse til 43 kr. er da i orden! 😉
Jeg vil i øvrigt at vise dig hele min makeover at det gamle badeværelse i morgen!

Bade bomben giver virkelig både noget for sanserne – og efterlader samtidig huden blød og lækker. Du finder den hos Lookfantastic her(reklamelink)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Min anden favorit er desværre slet ikke så ydmyg ret prismæssigt, men til gengæld er det nok det enkeltstående produkt, som jeg til dato synes har den allerstørste synlige effekt på linjer og glød i huden.
Den koster 1.300 kr., og det er sindsygt mange penge, men ikke nødvendigvis set i forhold til de drastiske og dyre behandlinger, som mange kan finde på at bruge på at forynge huden. Og så virker den nærmest øjeblikkeligt på linjer og rynker. Sensai Cellular Performance Wrinkle Repair Essence fås hos fx Magasin.

 

Så kalder havearbejdet igen her hos mig – og en gåtur med Viola, så både hund og jeg kan blive luftet (jeg trænger vist til det efter alle de bobler og portvin i går! 🙂 ).
Hav en skøn sensommersøndag – og en dejlig ny uge.

  4 replies
  1. Fru Langkow
   Fru Langkow says:

   Dejlig læsning som vanligt. Glæder mig til at se flere billeder af dit nye hus. 👏👏
   Min formiddag bød på højmesse i min “nye” lokale kirke. Det skal jeg gøre noget ofter, det giver sådan en skøn ro i sjælen.
   God søndag

   Svar
   • Jeanette
    Jeanette says:

    Tak for en dejlig kommentar, hvor er det dejligt at høre! Hvor er det fint, du går i din nye kirke og finder ro. Det er noget, vi alle kan trænge til!
    Rigtig god søndag til dig.
    KH Jeanette

    Svar

  Skriv en kommentar

  Want to join the discussion?
  Feel free to contribute!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.