Uge 43 – Fokus og Favoritter!


Ja undskyld, at jeg lige starter med ryggen til, men i min alder skal man være tilfreds med, at man har en numse, der stadig kan stikke lidt ud 🙂 Og længere nede kan du læse om, hvordan den har fået hjælp til et ekstra lille løft.

Weekenden har nemlig stået i festligt lag og gode venners selskab her hos mig – ugens søndagsindlæg er af samme grund gået hen og er blevet til mandagsindlæg – og jeg vil lige vise dig, at jeg i går havde fundet min blå Big Leaf blondekjole fra Signe Bøgelund-Jensen frem igen (du kan også se den i indlægget her). Sidst, jeg viste den var i juli 2017, og den kan stadig købes, for det er en evig klassiker, som jeg bare elsker at have i skabet. Jeg må bare igen og igen sande, at mine bedste tøjindkøb sjældent er de nyeste. Jeg har ting hængende, som er både 7 og 8 år gamle, men er de smukkeste i min garderobe stadigvæk.
Lidt dyrere, men holdbare og på et helt andet niveau end de mange – undskyld, jeg siger det – lidt kvalitetsmæssigt halvdårlige ting, vi hele tiden bliver fristet med, fordi de lige nu og her er smarte.

I det hele taget synes jeg, at jeg godt kan blive en lille smule træt af, at moden og trends er begyndt at tage lidt for meget over. Måske, fordi vi er i opgangstider, og stille og roligt vænner os til igen, at vi skal have nyt hele tiden. Selv kommer jeg i perioder til at glemme at holde fast i, at det enkle og klassiske som regel er det flotteste. Det er altid værd at huske Coco Chanels ord om, at mode forgår – stil består!
Det er netop den slags tøj, som Signe laver, og det er altså ikke for ingenting, at hun har arbejdet for John Galliano Studio i Paris, hvor hun udviklede ideer til Dior Haute Couture. Du kan læse mere på hendes side her – og du kan også se flere af hendes styles. Det skal tilføjes, at alle priser er inkl. syning på mål og tilpasning.

En god film!

I sidste uge blev det også til en skøn tur i biografen og se The Wife med Glenn Close. Jeg har ikke ligefrem været tidligt ude med at få set den, men hvis du heller ikke allerede har været der, så kan den absolut anbefales ♥♥♥♥♥
Så velspillet et drama med en historie, der langsomt og nuanceret foldes ud – og giver masser af stof til eftertanke bagefter. Glenn Close er sådan en smuk og værdig repræsentant for den modne kvinde i filmen, hvor hun spiller konen til den berømte forfatter, der tildeles Nobels Litteraturpris. Kulminationen på en karriere og måske kulminationen på hendes liv i skyggen af en dominerende, charmerende, autoritær og utro ægtemand, hvor hun selv har veget pladsen som talentfuld forfatter. læs mere her.

Ugens favorit giver flotte slanke ben og numseløft!


Ugens favorit er det fantastiske shapewear og ikke mindst strømper fra det tyske mærke Item M6.
Til min stramme blondekjole havde jeg nemlig snydt lidt med et par Hollywood Contouring strømper. De holder og støtter de rigtige steder, men uden at stramme og gøre, at man buler ud andre steder.


Contouring kender du måske fra makeup, hvor man ved hjælp af lys og skygger skaber form til ansigtet. Det samme princip bruger de her strømper, så de skaber form og slankere ben..

Derudover har de kompression og verdens bedste numseløft!

Item M6 laver simpelthen de flotteste kompressionsstrømper, du kan tænke dig, og de giver både form og løft, men de gør også benene lette ved at skabe et let tryk på særlige punkter på benet. De fås helt ned i tynde 15 den og opefter, og de fås bl.a. også i sorte. De koster typisk fra 380 -450 kr., men der er altså også meget holdbare og helt specielle, hvad angår kompression, hold, løft og evnen til at holde benene lette og friske.

Det er virkelig high-tech strømper, vi er ude i med Item M6. De næste, jeg skal investere i er fx disse her Cosy Winter strømper med indbygget termoeffekt, som varmer til vinter, men også giver bedre hud med mikrocirkulation ved hjælp af kompression. De siges at have en effekt på cellulitis!

Familiens lille vordende mor har selvfølgelig fået de her forrygende fine Item M6 Mama Tights med hjerte, som i øvrigt også meldes at være fantastiske at have på. De støtter både mave og lænd og giver kompression til benene.

 

Pssst – har du husket månedens læserkonkurrence?

Oktober går på hæld, og vi nærmer os tiden til at lodtrækningen om 2 sæt økologisk forkælelse til håret fra Björn Axén.
Hvis du ikke allerede er med, så skal du da klikke dig over og kaste dit lod i puljen her.

♥♥♥♥♥

Så kom det til at handle lidt om holdbar mode, eller rettere stil, og det tror jeg er noget, jeg vil komme til at vende tilbage med. Det er så fint at fange en trend i ny og næ, men der er nu ikke noget som tøj, der er formfuldendt og i god kvalitet, og som bare sidder og klæder en perfekt.
Strømperne fra Item M6 kan jeg kun anbefale dig at prøve at erhverve dig et par af, for de er altså noget særligt.

Udover at stramme lidt op med gode strømper, så har ugen for mit vedkommende også stået i træningens tegn. Jeg har vendt tilbage til fitnesscentret (av, av min krop) og har fået stabilt gang i mit løb også. Det er fantastisk at have overskud til det igen! Og er du i en periode, hvor overskuddet ikke er der, så bær over og vær god ved dig selv – det skal nok komme!

Rigtig god uge ♥

  5 replies
  1. Marlene
   Marlene siger:

   Meget smuk kjole og du ser rigtig flot ud 😘
   Jeg er en jeanspige 😉 Kan man bruge også bruge dem til det.
   Og få det lækker løft bagpå..

   Svar
   • Jeanette
    Jeanette siger:

    Hej Marlene,
    Tusind tak, det er sødt af dig 🙂
    Jeg kan umiddelbart ikke se andet, end at strømperne i princippet kan bruges under jeans også. Det bliver selvfølgelig lidt varmt, og bukserne må ikke være alt for stramme – og så at sige presse den anden vej 😉 Men ellers kunne det da være en fin idé.
    Kærlig hilsen
    Jeanette

    Svar
  2. Jeanett
   Jeanett siger:

   Du ser brand godt ud, en virkelig smuk kjole. Smart med de strømpebukser, det er den sidste finish til et perfekt outfit.

   Svar
  3. Tina
   Tina siger:

   Meget smuk kjole og smart med de opstrammerbuks:-)
   Jeg har også en del flot festtøj af godt design og god kvalitet som er år gamle, men stadig smukke at tage i brug af.
   Vi behøver jo ikke nyt hele tiden, det er et spild i en verden vi bør passe på.
   Hvor er de buks fine med hjerte til den kommende mor i familien:-)
   Rigtig god ny uge ønskes herfra!

   Svar
   • Jeanette
    Jeanette siger:

    Jeg er nemlig helt enig! Der er for meget brug-og-smid-væk kultur – men så er man jo heller ikke bedre selv 🙂 Alligevel er det værd at tænke over at købe kvalitet fremfor kvantitet.
    Tak, ja det er så fint med hjertet til den kommende baby.
    Kærlig hilsen Jeanette

    Svar

  Skriv en kommentar

  Har du en kommentar?
  Så del den meget gerne!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.