Uge 45 – Fokus og Favoritter!

Glædelig Singles Day!

Det er først lige gået op for mig, at det er Singles Day i dag den 11. november. Jeg er vist lidt undskyldt med, at det først for alvor er i år, at vi danskere – det vil sige butikkerne – har taget den kinesiske mærkedag til sig, som en form for krydsning mellem Black Friday og en omvendt Valentines Day.

1-1-1-1

Singles Day startede på et kinesisk universitet for 25 år siden som en fejring af single-husstanden under mottoet Vær stolt af at være single. Og datoen er selvfølgelig 1-1-1-1. Dagen er oprindeligt tiltænkt som en anledning for singler til at fejre deres status, men også en dag til mødes, til blind dates og singlefester. Men selvfølgelig er den gået hen og er blevet kommercialiseret – faktisk så meget, at den på verdensplan har overhalet Black Friday som den største internet shoppingdag!

Jeg synes, at vi generelt skal være stolte af os selv, uanset om vi er 1 eller 2 – og en officiel mærkedag er også fin nok (selvom vi måske kunne lade Valentines og Singles Day ophæve hinanden), men de gigantiske forbrugsorgier på nettet synes jeg altså, vi efterhånden har nok af. Selvfølgelig kommer vi ikke udenom dem, og jeg tænker bare – hvad mon bliver det næste?

♥♥♥♥♥

Det er måske også bare mig, der er ved at blive gammel, når jeg bliver småirriteret over alle de giga udsalg på nettet.
Jeg er i alt fald så gammel, at jeg alt for ofte hører mig selv sige, at tiden bare går så hurtigt – og nærmest hurtigere og hurtigere. Da jeg var barn fortalte min farfar mig, at jeg skulle huske at nyde det, fordi tiden ville komme til at gå mere og mere hurtigt, efterhånden som jeg blev ældre. Det havde jeg dengang meget svært ved at godtage og forstå som en sandhed, men han havde ret, selvom det jo i bund og grund ikke er særligt logisk eller faktuelt korrekt. Men alle os, der har nået en vis alder, kan nok blive enige om, at det føles som om, at tiden går mere og mere stærkt.
Måske skyldes det, at en uge eller et år udgør stadig relativt mindre end vores samlede liv og oplevelse af tiden.
Men én ting er sikkert – jeg vil huske på min farfars ord om at nyde det så meget som muligt!

At finde ind til og gøre det, der betyder noget!

Lige så travlt og presset, jeg har været i de sidste 2-3 år med arbejde og webshop, og derefter husprojekt, ligeså meget tid og overskud begynder jeg nu at få. Og det har jeg besluttet mig for at give mig selv lov til at nyde!

Så mit fokus er nu at koncentrere mig om at blogge og om at finde tilbage til mig selv igen – blive nulstillet igen. At finde roen, at vænne mig til, at alt ikke behøver at køre efter en stram to do liste, og at finde ind til og gøre de ting, som betyder noget for mig. At huske at nyde det!
En priviligeret situation af være i – det ved jeg – men også tiltrængt efter nogle hårde år. Hvad der så bliver frigjort af tanker og nye ideer og projekter, må den kommende tid vise.

Jeg har gjort alvor af at udlicitere min neglepleje!

Som jeg skrev for et par uger siden, da jeg fortalte om den nye Shellac Luxe, havde jeg lyst til at prioritere at få en professionel til at overtage plejen af mine negle (på hænderne – fødderne hygger jeg mig stadig med selv at ordne)! Nu har jeg altså givet mig selv den luksus at få fine Shellac-negle igen, og jeg er altså blevet lidt afhængig allerede. De bliver bare så flotte, og glansen og den lidt tykke (og holdbare) lak er bare umulig at lave selv. Ja, jeg er gået ind i en selvforkælelsesfase!

Farven hedder Beau og er allerede min yndlings, som jeg fandt frem til sammen med dygtige Louiza fra Saluzbeauty i Virum.

Ugens beautyfavorit!

Når, man har med negleeksperter at gøre, som jeg har haft fornøjelsen af nogle stykker af på det sidste, kan man ikke undgå at høre om CND SolarOil til negle og neglebånd! Det er det gyldne råd – og de gyldne dråber mod tørre negle og neglebånd. Noget, jeg bliver skældt lidt ud for – fordi jeg nok kender olien og har den stående, men ikke har brugt den de minimum to gange dagligt, der skal til for at få stærke og sunde negle og neglebånd. Den skal bruges selvom man har neglelak på, og den forlænger holdbarheden af salonbehandlingen.
Olien er prisbelønnet og giver styrke og pleje i dybden og forebygger, at neglene knækker, flosser og skiller i lagene. Og, at man bliver skældt ud af sin negletekniker! 😉

Glæd dig til adventspræmierne på bloggen!

I novembers læserkonkurrence kan du jo som sagt være den heldige, der kan dække julebordet med den smukkeste juledug fra JUNA (læs mere og deltag her).
Men jeg kan også allerede nu afsløre, at der i december bliver sat en fantastisk gave på højkant HVER søndag i advent. Jeg er ved at have dem klar, og jeg kan godt afsløre allerede nu, at det bliver værd at holde øje med – der bliver både noget til boligen, til ganen, lækker hudpleje og makeup. Alt sammen i den meget, meget lækre kategori! Så glæd dig.

Jeg håber, du får en dejlig ny uge! ♥

4 kommentarer
 1. Tina
  Tina siger:

  Selvforkælelse er vigtigt:-) Nyd det!
  Singleday havde jeg ikke lagt mærke til før, det historiske med krigen er dog vigtigt at huske.
  Elsker dine indlæg, så bare fordyb dig i bloggen:-)
  Måske du igen kan finde tid til at male. Vi får vente og se.
  Hilsner og en skøn mandag til dig:-)

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Kære Tina,
   Det er virkelig sødt af dig – tusind tak 🙂
   Jeg er ret sikker på, at maleriet ligger og venter inden ret længe.
   Kærlig hilsen og en skøn dag til dig.

   Svar
 2. Lotte
  Lotte siger:

  Kl 11 på den 11. dag i den 11. måned for 100 år siden blev der indgået våbenhvile i første verdenskrig. Omk 10 mio unge mænd gav deres liv i skyttegravene.
  Synes det er meget forfladigende, at man nu prøver at lancere dagen med alle ettallerne som singeldag. Det er jo heldigvis de færreste, der i dag er single, fordi alle de mænd man skulle gifte sig med var døde i krig.

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Kære Lotte,
   Hvor har du bare så evigt ret. Vi glemmer desværre ofte, hvor priviligerede vi er – og hvor skrøbeligt det kan være.
   Tak for en god kommentar!
   KH Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.