Uge 50 – Fokus og Favoritter!

Glædelig 3. søndag i advent!

Her er lidt fra min uge – fra Christiania til en party prepper og ugens skønhedsfavorit. Vi kommer som sædvanligt vidt omkring i denne uges indlæg.

♥♥♥♥♥

I går var jeg på en lille familietur på Christiania, hvor vi fandt en smuk keramikskål og nogle fine små billeder, som jeg gerne vil vise dig.
I disse tider, hvor mange af os søger noget unikt, som ikke er massefremstillet, er Christiania med deres mange kunstnere et fantastisk sted af besøge. Egentlig ville vi ind på deres julemarked, men der var lang kø, så vi endte med frokost på Spiseloppen, hvor forskellige kunstnerne udstiller deres fine ting.
Det er ikke fordi, det er dyr kunst, men det behøver det heller ikke at være, når det bare er unikt og personligt og taler til ens smag.

Smuk keramik fra Henrik Christensen

Allerførst vil jeg sige, at jeg nær havde fået et chok, da Sten proklamerede, at han ville købe en lille skål hos keramikeren Henrik Christensen! Det har jeg dog ALDRIG oplevet før, og han mener da også, at det er første gang i hans liv, at det er sket. Så her er den, “mirakelskålen”.

henrik christensen skål

Jeg var også med det samme vild med den, men da jeg normalt bliver hånet for min trang til at erhverve skåle, holdt jeg mig pænt tilbage. Det er slet ikke fordi, den var dyrt, faktisk synes jeg, at det er et fund til prisen (220 kr.), men den er bare smuk og unik.
Her kan du se nogle af de farver, som skålene bliver lavet i – de kan i øvrigt også bruges til både at spise og drikke af. Jeg har bare lyst til at købe en masse af dem til gaver!

skåle keramiker henrik christensen

Henrik Christensen har også de mest vidunderlige fyrfadsstager, som vi købte til værtindegave.

henrik christensen fyrfadsstager
Dem er jeg nok også nød til at eje selv også. Hvad “værre” er, at jeg ikke kan få denne skulptur ud af mit hoved, så jeg ender nok med at skrive til ham og spørge, om den stadig kan fås. Jeg synes, den er vildt fantastisk med alle de små hoveder i keramik, og nogle gange er det om at slå til, når der er noget helt særligt, der “taler” til een ♥

keramiker henrik christensen

Du kan læse mere på hceramics.dk.

Billeder af Bjarne Rihave

Jeg er jo på en mission med at finde ting til væggene i vores nye hus, så jeg har antennerne ude, hvor jeg kommer frem.
På Christiania i går fandt jeg nogle små fine billeder af maleren Bjarne Rihave.  De to små billeder er hurtige streger på gamle sider i en bog, ét er et tryk og det sidste er et lille fint malet billede, som jeg faldt for.
Igen vil jeg med det samme sige, at det ikke er bekostelig kunst, men “bare” noget, jeg kan lide. Det hele kostede mig 780 kr.!

bjarne rihave
bjarne rihave billeder

Det korte af det lange er, at jeg vil anbefale at kigge ud på Christiania og tjekke kunstnerne ud.
Bjarne Rihave kan du se mere af og finde info om her.

 

Ugens favoritter – Party Prepper og nye gode renseprodukter fra pHformula!

Ugen har for mit vedkommende også budt på en virkelig skøn – og hurtig – ansigtsbehandling hos pHformula klinikken på Østerbro i København, som jeg var inviteret ind til. En “Party Prepper” på 40 minutter til en julepris på kun 399 kr., som giver ny glød og energi til huden. Og jeg skal love dig for, at du kommer ud og er preppet med en friskeste, klare hud bagefter, så du er klar til jul og nytår. Derfor bliver behandlingen ugens favorit – sammen med deres helt nye renseprodukter!

phformula klinikken
Det er desværre kun Dag Hammerskjolds Allé i flagship klinikken, at Party Prepper behandlingen kan fås – og der er nogle få ledige tider i næste uge. Du kan læse mere her. Jeg vil i øvrigt lige sige, at pHformula er fantastiske til at behandle alle former for hudproblemer, om det er rødme, rosacea, akne,

I samme anledning fik jeg lejlighed til at prøve pHformulas helt nye renseprodukter. Deres E.X.F.O. rens med en mild syre hører til blandt mine favoritter, men det må jeg sige, at den nye G.E.L cleanse, og FOAM cleanse  også gør!

phformula rens
Den nye G.E.L. cleanse er en mildere rens, som stadig renser effektivt for både urenheder og makeup, og giver en mild eksfoliering, men samtidig har egenskaber fra bl.a. mælkesyre og kamille, der vedligeholder fugtbalancen og har en beroligende og antiinflammatorisk effekt og styrker huden barrierefunktion. (269 kr.)

Den anden nyhed, pHformula FOAM cleanse, er en skum, som ikke desto mindre er sæbefri og noget af det blødeste, man kan forestille sig. Den renser, ligesom de andre, effektivt for makeup og snavs, men har derudover en anti-age effekt og helende, beroligende og fugtgivende egenskaber. Den indeholder bl.a. et aktivt mineralkompleks (kobber, zink & magnesium), der er med til at opretholde en sund balance i huden.

Jeg kan kun gentage, hvad jeg plejer at sige – at renseprodukterne ikke kan undervurderes, og det er altid smart at vælge dem, der kan mere end bare at rense!

♥♥♥♥

 

Ja, så er der kun én uge endnu til at få købt de sidste julegaver, bagt og lavet konfekt, hentet juletræ og pyntet op, forberedt julemad! Det er i alt nogenlunde, hvad jeg selv skal se at få styr på de næste dage. Og der bliver også lige plads til en julekoncert hos vores gode ven, pianisten Mogens Dalsgaard – og en sidste julefrokost med gode venner på falderebet den 22. december. Det begynder at kræve en god gang planlægning og en tunge, der holdes lige i munden, kan jeg godt selv se 🙂 Men vi plejer jo at nå det hele – og hygge os undervejs. For det er jo det vigtigste.

Derudover har vi jo en lille “joker” i form af vores lille barnebarn (Stens bio, men vi er udnævnt til bedsteforældre), der er sat til at komme til verden NU, som i termin i går!!!

Så måske er der kommet en ny lille pige til verden, når jeg skriver næste søndag ♥

  1 svar
  1. Tina
   Tina siger:

   God sen aften,
   bliver spændende med en lille dreng eller pige:-)
   Flot keramik og jeg er enig skulpturen er noget helt for sig, genialt udtryk:-)
   God kommende travl uge og håber tungerne bliver lige derinde:-)

   Svar

  Skriv en kommentar

  Har du en kommentar?
  Så del den meget gerne!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.