Uge 7 – Fokus og Favoritter

Fokus i denne uge har været på den vinterferie, jeg ikke har holdt – fordi det er genialt at være hjemme, når andre har ferie. Ikke så mange formelle aftaler, ro, masser af parkeringspladser og plads i supermarkedet. Så føler man, at man kan tage den lidt mere med ro, fordi de andre har ferie – også selvom man (jeg) selv skal på ferie om tre uger. Dobbelt win!

Og så har det jo været Valentines – hvad sker der med den? Er dampen gået lidt af den tradition eller er det bare mig, der har været gift for længe (som i ti år)?
Vi tager dog til gengæld ud og spiser et lækkert sted (Glød) næste torsdag, så helt uromantisk er det  altså heller ikke ♥♥♥

Og så har jeg fået mig en ny interesse, som jeg bruger en del tid på i øjeblikket! Det kan du se, hvad er, længere nede.

Så starter hverdagen igen!

Velkommen tilbage til dig, der har været væk fra bloggen i vinterferieugen! Jeg håber, du har nydt det. Jeg kan godt se, at der er en del, der har haft andet at lave end at læse blogs i denne uge – og heldigvis for det! Ferie skal handle mere om hygge og afslapning og samvær med familie og venner, end at sidde med hovedet i skærmen. Men nu er jeg glad for, at du har tid og lyst til at kigge ind igen.  Husk at være med i lodtrækningen om den lækre neglepleje fra CND, hvis du ikke allerede har set den! Farverne virker i første omgang lidt vilde, men tro mig, man falder for dem, når de først kommer på. De er så fine og forårsagtige, og meget moderne!

vinylux forår 2019
Har du ikke holdt ferie, så elsker du måske, ligesom jeg, netop at være hjemme, når mange andre er væk på grund af skoleferierne. Jeg nyder stilheden og fremkommeligheden alle steder, så ingen misundelse her. Til gengæld har jeg jo også noget at se frem til, nu hvor der kun er tre uger til vi drager ud på nye eventyr i Indien. Så i næste uge skal vi en tur på ambassaden og har lavet et turistvisum for overhovedet at blive sluppet ind. Lige nu tænker jeg også på, hvordan mon situationen vil være derude med internetforbindelser og noget så lavpraktisk som strømstik. Jeg vil jo gerne rapportere lidt derudefra undervejs – og en blog holder jo sjældent rigtigt ferielukket 😉

De nye gardiner til soveværelset er kommet!

velourgardiner på mål

For tre uger siden skrev jeg, at jeg havde bestilt nye velourgardiner til vores soveværelse fra AndDrape. De kom faktisk allerede i torsdags, og jeg satser på, at vi får sat dem op i dag.
Men prøv lige at se, hvor smuk farven er! Jeg er så glad for, at jeg kom væk fra det blå i blå og fandt en mere moderne kontrast.

gardiner til soveværelse

Lige nu ser her sådan ud, og jeg tror, at det kommer til at give så meget hygge og karakter – og en flot indramning af vinduespartiet – med de nye gardiner.
Jeg vender tilbage i løbet af ugen med det færdige resultat! 🙂

Jeg forsøger at blive klogere på aktier!

Kvinder og penge! Jeg tror, at mange af os føler, at emnet kan være meget privat og lidt svært, måske pinligt. I alt fald kan vi godt være lidt berøringsangste overfor det. Og selvom kvinder beviseligt er bedre til at investere end mænd, så har mange af os en tendens til at sætte vores penge i banken, hvor de i øjeblikket får udhulet deres værdi år for år. Det er ikke udpræget klogt!

For mit eget vedkommende har det nok inderst inde været en angst for at miste min opsparing, der har afholdt mig fra at investere i aktier. Men nu har jeg kastet mig ud i det.
Afsat et beløb til at starte med, oprettet en konto hos Nordnet. Og nu er jeg altså blevet grebet af det, og læser erhvervsnyhederne med større grundighed og en fornyet interesse.
Indtil videre kan jeg ikke sige mig fri for, at det er spændende og interessant, og trods min tidligere frygt, så synes jeg også, at jeg har psyke til, at det går op og ned hele tiden. Men jeg er helt klart i en læreproces, for selvfølgelig kræver det, at man sætter sig lidt ind i tingene.

Nu må vi se, hvordan det går. Det er ikke fordi, Voksenlivsstil skal være en finansblog – så er der også lang vej endnu – men jeg tror, det er den voksende trend, at også vi kvinder begynder at investere. Det er nok også derfor, at der en kvinde på forsiden inde hos Nordnet. Hun står i køkkenet, og har lige tid til at hæve blikket og overveje at “tage magten over sin opsparing”. Jeg ved ikke rigtigt, om jeg skal smile eller blive sur. Selvom, vi ikke lige investerer vores penge, så har vi trods alt andet i hovedet end at lave mad!
Jeg vælger at tage ja-hatten på og giver point for at satse på os kvinder – og for, at det jo netop ikke behøver være kompliceret, og man kan vælge at lade andre placere pengene og forhåbentlig få mere end de 0,000% i rente i banken.

kvinder og opsparing

Nå, men det er ikke en reklame for Nordnet eller noget i den retning, men bare mine helt private overvejelser.

Ugens favoritter

Ugens favorit er en gammel traver – fordi jeg igen og igen tænker, at den her mascara er intet mindre end perfekt.
Sensai 38ºC som fjernes med varmt vand over 38 grader – og kun det, og derfor aldrig, aldrig lander nede på dine kinder, om du sveder, tuder, øjnene løber i vand, eller du er ude i regnvejr. Den indeholder silkeekstrakt, som giver fugt og pleje til vipperne. Dertil kommer, at den er intens og smuk i farven og giver de flotteste vipper – uden at klumpe eller være besværlig at lægge.

Den fås i fire varianter, fra 200 til 285 kr. afhængig af, om du vil have ekstra længde og/eller tykkelse. (hos Magasin)
Jeg sværger lidt ekstra til Lash Volumiser, som er meget dybsort og giver flotte vipper uden at overdrive.

bedste mascara

Og når vi nu er ved mine all time favoritter, så fjerner jeg mascaraen med vand, naturligvis, og med kluden Makeup Eraser, som er fuldstændig uundværlig hos mig. Jeg har 4-5 stykker af dem, så jeg aldrig løber tør, når de er til vask. Jeg bruger dem i stedet for øjenmakeupfjerner, og til at fjerne renseprodukter i ansigtet.
De kan købes hos Sephora til 165 kr. her(reklamelink)


Jeg gør opmærksom på, at produkterne er give til mig i gave til test!

 

Det var alt fra mig på denne forårsagtige søndag i februar – ha en skøn ny uge  ♥

 

1 svar
 1. Tina
  Tina siger:

  Smukke gardiner, det skal nok pynte og skabe en god stemning 🙂
  Det er flot, at du er sprunget ud som investor 🙂
  Blot pas på hvordan du investerer og hvor meget..
  For år tilbage investerede jeg hele min pensionsopsparing og mistede næsten alt.
  Jeg vil i dag hellere investere i pension, fast bygning og næste generation og gode oplevelser 🙂
  Ønsker dig en dejlig ny uge 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.