Uge 9 – Fokus og Favoritter – behind the scenes!

Det har været en travl bloggeruge her hos mig med flere fine events og lanceringer – og en teaterpremiere!
Dels er det jo arbejde for mig at deltage og holde mig opdateret på, hvad der sker, men det er derudover altid en fornøjelse at møde mine “kolleger”, som er både andre bloggere, instagrammere, pr-folk og skribenter fra den trykte presse. En absolut gevinst for mig er det netværk, som har åbnet sig, af utroligt søde, kvikke, venlige og spændende kvinder, der ligesom jeg selv brænder for at formidle og inspirere.
I perioder mødes vi på kryds og tværs flere gange om ugen, og jeg skal gerne indrømme, at vi i den grad bliver forkælet og får lov at besøge mange spændende steder i København.

Så nu får du lidt behind the scenes fra ugen ♥
Prøv fx at se dette fantastisk smukke bord, som ventede os på Restaurant Vækst i torsdags, hvor Jim Lyngvild og hans team præsenterede en spændende nyhed fra hans hudplejemærke Raunsborg. Hvad det er, løfter jeg sløret for i næste uge!

Tirsdag var jeg til lancering af det nye italienske økocertificerede – og prisvenlige – hudplejemærke N.A.E., som du måske allerede har læst om her.
Det blev virkelig introduceret med manér på restaurant FIAT på Kgs. Nytorv i meget smukke og gennemførte omgivelser, med live musik og en fantastisk italiensk middag.
Den kvikke læser vil kunne finde mig på billedet her i snak med søde Lene Nissen fra bloggen Peekaboodesign.dk (besøg den – den er fin og har masser af gode tips til bl.a. indretning og DIY).

 

Onsdag var det tid til at besøge Hotel Chocolat på Strøget i København for at se (og smage) på alle deres fine påsketing. Der var også tænkt på, at nogle af os gerne vil lade forkælelsem gå videre til vores læsere, og derfor kan du lige nu på Instagram være heldig at vinde denne her vilde ultimative chokoladeforkælelse ♥

I fredags var turen kommet til Bellevue Teatret og verdenspremieren på musicalen Den Evige Ild baseret på Ken Folletts seneste bestseller.
Anmeldelsen kommer her på bloggen i morgen, men jeg kan godt allerede nu afsløre, at jeg er meget begejstret!
Billedet her er et hurtigt snap, hvor du lige kan se, at Ken Follett i egen høje person er med på scenen for at tage imod det stående bifald.

I går besøgte jeg fagmessen Beauty19 – først og fremmest for at prøve en kosmetisk Pearlsmile tandblegning uden sundhedsskadelig kemi. Den må du også lige vente til i næste uge med at høre mere om – og ikke mindst se resultaterne af – men jeg lige nævne her til at starte med, at det virker fremragende og det er helt uden nogen former for ubehag. (Brillerne er – hvis du måtte være i tvivl – for at øjnene skal slippe for det LED-lys, som indgår i behandlingen).

Der blev også tid til en tur i biografen og se Green Book!

Som jeg skrev sidste søndag, så jeg frem til en tur i biografen og filmen Green Book. Og jeg blev bestemt ikke skuffet!
Det skulle lige være over, at det ikke var Viggo Mortensen, der vandt Oscaren for bedste mandlige hovedrolle, som han var nomineret til. Det hjælper dog, at det blev hans medspiller Mahershala Ali, der løb med det – også fortjent, men jeg synes stadig, at Viggo Mortensen leverer en kraftpræstation uden lige.
Jeg skal ikke komme ind på en længere anmeldelse denne gang, men vil bare sige – se den!

Ugens favoritter – en genganger og nye støvler!

Kan du huske mit grønne sæt tøj fra Moliin, som jeg købte fornyligt? Sjældent har jeg dog fået så mange positive kommentarer for et outfit. Endda af selveste Lotte Freddie!!!! Så kan man ikke undgå at blive lidt stolt. Jeg må også sige, at den grønne farve virkelig kan noget. Så spring endelig ud i det, hvis du overvejer farven, som jo også er meget aktuel.

Moliin 19

Min smarte mor har i øvrigt købt nederdelen i den blå kombination, og hun ser super godt ud i den! (Du kan se den hos Milium her. )
Det fortæller igen noget om, at stil ikke har nogen alder, og at man sagtens kan plukke i alt det nye, uanset om man er ung eller ældre.
Det er førnævnte Lotte Freddie i øvrigt også et lysende eksempel på. I en alder er 84 er hun stadig aktiv, og jeg støder ofte på hende til events – hvor hun altid lyser op og gør indtryk med sit look, der ofte er i stærke farver. Forleden, hvor jeg stod i mit grønne outfit, var hun selv i rødt fra top til tå. Jeg kan kun gentage det – STIL HAR INGEN ALDER!

Selv har jeg – efter et par forsøg (hurra for gratis retur) – fundet et par nye korte støvler fra Ivylee Copenhagen med den højde og den lidt cowboyagtige hæl, som jeg søgte.
(Du kan evt. se nærmere på dem, på deres webshop.)

De står i øvrigt foran maleri, som jeg er i gang med! 🙂

 I morgen kan du glæde dig til at læse om den nye musical på Bellevue Teatret, og løbet af uge kommer der også en premiere fra Raunsborg, resultat af min tandblegning og meget andet godt, som jeg glæder mig til at fortælle dig om.

2 kommentarer
 1. Tina
  Tina siger:

  Wau en uge du har haft, der skal du da vist være oplagt hele tiden.
  Glæder mig til at høre om teateroplevelsen 🙂
  En god dag ønskes i den silende regn 🙂

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Ja tak, det har du helt ret i, men jeg føler mig samtidig så utroligt priviligeret.
   Anmeldelsen er klar, og jeg håber, du vil hygge dig med at læse den. Fem stjerner herfra….
   Ha en dejlig aften.
   KH Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.