Verdens mest avancerede mist

Verdens mest avancerede mist

m2-facial-mist

Den er værd at kende, for det må være den mest avancerede ansigtsmist i verden – Nano spray fra M2 Beauté.

Her er vi virkelig ude i nyeste innovation og et feinschmecker-produkt til dig, der vil optimere din hudpleje mest muligt på en naturlig måde. Et nyt element på hylden for dig, der går efter det ypperste til din hud.

Her får du et produkt, som er let og enkelt at bruge i den daglige rutine, og som egentlig bare løfter den ansigtsmist, som mange af os holder af at bruge, til et højere niveau med en kombination af den nyeste viden om aktive ingredienser i små nanopartikler, der er i stand til at trænge helt ned i hudens celler.

M2 Beauté kender du sikkert fra de revolutionerende serummer til stimulering af væksten af øjenvipper og bryn, som de lancerede for 10 år siden. Nu er de altså igen på banen med nyudviklede produkter med aktive ingredienser, hvoraf ULTRA PURE SOLUTIONS FACIAL NANO SPRAYS er de første.

Ultra Pure Solutions Facial Nano Sprays fås i tre varianter, som kan bruges hver for sig eller kombineres.

  • Hyaluron & Collagen – styrker bindevævet og genopretter elasticitet og glathed i huden. Giver intens fugt og revitaliserer og foryngrer huden. (fås hos Matas her – reklamelink)m2-spray-hyaluron-collagen
  • Pearl & Gold – aktivererer cellefornyelsen, reducerer linjer over tid og har målrettet effekt på uregelmæssigheder og virker lysnende på pigmentforandringer. (fås hos Matas her –  reklamelink)m2-spray-pearl-gold
  • Vitamin C – stimulerer dannelsen af kollagen og reducerer dermed linjer over til. Tilfører huden højkoncentreret C-vitamin, som regenererer hudcellerne dybt nede, beskytter mod frie radikaler og øger hudens modstandkraft. Er meget fugtgivende og booster huden. (Fås hos Matas her – reklamelink)

m2-spray-c-vitamin
Det er ikke et billigt produkt (750 kr.), men det er nærmest også kun en lille støvsky, der skal bruges hver gang. Den sprayes i et par pump på huden som serum efter rens, men før cremer og andre plejeprodukter, men den kan altså også bruges som en fin settingspray ovenpå makeuppen – eller i løbet af dagen, hvis du trænger til en fugtgivende opfriskning. Jeg er vild med den som setting ovenpå mineralpudder, omend det er en lidt ekstravagant en af slagsen. Til gengæld er de aktive stoffer i så fine partikler, at de stadig trænger ind gennem makeuppen, så huden får glæde af dem. Det er simpelthen et maksimalt optimeret produkt hele vejen igennem.

Vi er ikke ude i et produkt med en instant effekt, det er ikke et askepotprodukt, men et ekstra element til din langsigtede hudpleje, som medvirker til at optimere den og giver en ny avanceret dimension.

Du finder M2 Nano sprays hos Matas her(reklamelink)

Kærlig hilsen Jeanette

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.