Sukkerbryllup – 6 års bryllupsdag i dag

Vil du høre mig synge til vores bryllup?

På onsdag er det 9 år siden, at jeg blev gift med Sten, så det bryllup er virkelig ved at være “old news”. Alligevel bliver datoen – den 23. august – ved at være noget særligt, selvom vi ikke ligefrem får fejret den i år. Jeg skal til hundetræning med Viola – hvor romantisk er det lige!!!???!!? Men vi skal nok indhente det en anden dag.

Til gengæld har jeg fået lyst til at løfte sløret for en for mig meget følsom ting. Jeg indspillede nemlig en sang til min mand til brylluppet. Jeg sang live til på dagen, men havde indspilningen i baghånden, fordi man ikke ligefrem er helt stabil til at gennemføre den slags på den store dag.

Jeg skal indrømme, at sangen gør mig lidt beklemt, og lidt genert, men alligevel har jeg besluttet at lægge den ud her på bloggen. Den lige om lidt 9 år gamle sang sammen med et lille sammenklip af billeder.

Du skal huske, at jeg er amatør, men der er til gengæld lagt masser af kærlighed og sjæl i sangen til min mand.
Så nu satser jeg, krydser fingre og krænger mig selv fuldstændigt ud her på bloggen.
Som en kompensation for hundetræningen på onsdag, for kærligheden og i håb om, at jeg måske kan røre dig en lille smule ♥

23 replies
 1. Maria Olesen
  Maria Olesen siger:

  Skulle lige hører din smukke sang til din elskede mand, som du sang til jeres bryllup for længe siden 🌸 Den er bare så smuk Jeanette 💞
  I er sådan et smukt par, så smukke som i ser ud fra den dag i sagde ja til hinanden 🌸 I dag er i endnu smukkere for er så gode for hinanden 💞
  Sangen rører mig meget dybt 🌸 Selv om det er til din kære ægtemand 💞 Så kan Marolle her ikke lade være med at hører den da jeg er gammeldaws romantiker thi thi 🌸

  Svar
  • Jeanette Hylleborg
   Jeanette Hylleborg siger:

   Kæreste Marolle, hvor er du sød – og hvor er det dejligt at røre en gammel romantiker, som dig 💞 Og tak for de fine ord, de kan kun gøre os glade.
   Nu kan du høre den lige så tit, du vil, eller lige til du ikke kan holde ud at høre på mig mere.
   Mange kærlige hilsner
   Jeanette

   Svar
 2. Charlotte
  Charlotte siger:

  Hvor er det sjovt: Har lige opdaget din blog og første indlæg jeg læser handler om bryllupsdag d. 23 August. Præcis den dag hvor min mand og jeg havde 20 års bryllupsdag!!! Og vi har også til gode at fejre den 😉
  Glæder mig til at følge bloggen

  Svar
 3. Jeanette H. Pedersen
  Jeanette H. Pedersen siger:

  Jamen – hvor var det FINT 👍👏👌😊 Du synger jo virkelig godt og sikke en skøn sang, du havde valgt at synge. Din mand må have været virkelig stolt – og rørt – over dig og din smukke sang 😊 Hatten af for dig 👍😊
  Kh
  Jeanette

  Svar
  • Jeanette Hylleborg
   Jeanette Hylleborg siger:

   Mange tak 🙂 Ja, han bliver faktisk stadig rørt den dag i dag, 9 år senere. Så det var en god lille ting, jeg fik lavet dér.
   KH Jeanette

   Svar
 4. Birgitte Bonde
  Birgitte Bonde siger:

  Jeanette…altså,,,I’m speachless…er det virkelig dig…ja, selvfølgelig er det dig, men wow hold nu op, hvor synger du smukt 😍 Jeg forstår virkelig godt, hvis Sten blev rørt – det gjorde jeg også. Sikke en smuk gave at give din netop nyviede ægtemand. Den gave kom da lige fra hjertet
  ❤️
  Stort tillykke med jeres 9-års bryllupsdag i morgen 💕

  Kærlig hilsen
  Birgitte😘

  Svar
  • Jeanette Hylleborg
   Jeanette Hylleborg siger:

   Kæreste Birgitte,
   Tusind tak, ja han blev meget glad, og den sang rører ham stadig den dag i dag. Og faktisk også mig selv, hvis man kan tillade sig at sige det (ja, det ER mig 😉 )
   Ligesom sidste år, så kom der lidt sommer lige præcis den 23. august, så vi er heldige. Kl. 12 sejler vi over til Hven og får en dejlig frokost under æbletræerne på en lille café.
   Du må også nyde dagen.
   Kærlige hilsner
   Jeanette

   Svar
  • Jeanette Hylleborg
   Jeanette Hylleborg siger:

   Det er dejligt at høre – Sten bliver stadig lidt blød om hjertet, når han hører den.
   Vi ses i morgen 🙂

   Svar
 5. Signe Op.
  Signe Op. siger:

  For pokker, hvor var det smukt! Rimelig hardcore brud, der smækker dén på bordet på sin bryllupsdag, haha! 😄 Mega sejt – og du synger jo fantastisk! 😊
  Tillykke med de 9 år. I er et dejligt par! 😊

  Svar
  • Jeanette Hylleborg
   Jeanette Hylleborg siger:

   Tusind tak 🙂 Jeg elsker at synge, men får desværre ikke rigtigt dyrket det længere.
   KH Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.