VIND! Det nye CASA de LUXE sengetøj by Naja Munthe
,

VIND! Det nye CASA de LUXE sengetøj by Naja Munthe


cali-casa-de-luxe.jpg

Jeg er glad for at kunne udlodde denne fantastiske gave til en af jer, der er så søde at følge med her på Voksenlivsstil. Den heldige vil få 2 sæt af dette helt nye fantastisk smukke sengetøj Cali fra CASA de LUXE by Naja Munthe.

Jeg er helt vild med den skønne midnatsblå farve og mønstret, som er inspireret den traditionelle farveteknik, ikat – det er moderne luksus med et etnisk strejf, der passer perfekt til den nedtonede skandinaviske stil. Sengesættet er i blød bomuldssatin og har en glat overflade.
De to sæt har en samlet værdi på 1.000 kr.

VÆR MED I KONKURRENCEN!
Skriv i kommentarfeltet, hvorfor du er vild med det nye sengetøj fra Casa de LUXE by Naja Munthe. Så er du med i lodtrækningen fredag den 18. september.
Vinderen får direkte besked og offentliggøres her på siden.

Præmien udloddes i samarbejde med Rikki Tikki Company, og kan bl.a. købes på RikkiTikkiShop.dk

cali-naja-munthe

Naja Munthe har et særligt øje for prints, farver og kompositioner, og denne evne bruger hun til fulde, når hun designer til Casa De Luxe by Naja Munthe.

90 kommentarer
 1. Pia Hansen
  Pia Hansen siger:

  jeg ahr altid været glad for mig soveværelse , men kender du det at man pludselig syntes at det mangler et eller andet, sikker på at de fine sengetøj vil gøre en forskel og give mig en føles at et fornyet soveværelse med det fine sengetøj, jeg vil krydse fingere og håbe og drømme at jeg bliver den heldige og meget lykkelige vinder

  Svar
 2. Eva Julie Fürst
  Eva Julie Fürst siger:

  Jeg er helt pjattet med mønsteret. Jeg får en eller anden lækker kilim-følelse. Er sikker på jeg vil sove som et barn i det.

  Svar
 3. Karina Holse Schrøder
  Karina Holse Schrøder siger:

  Den blå farve er super smuk og mønstret fanger mit øje…man bliver så fascineret af at kigge på det <3 <3

  Svar
 4. Mette Lynge
  Mette Lynge siger:

  Jeg vil mega gerne vinde dette sengetøj fordi jeg bare bliver glad i låget over at se på det det er smukt, nordisk, elegant og luksuriøst

  Svar
 5. Liv
  Liv siger:

  Mine teenagedøtre :lion: :lion: har overtaget mit store soverværelse og jeg har fået et lillebitte værelse, hvor sengen lige akkurat kan være. Sengetøjet vil gøre er hvilket som helst rum smukt. Det fantastiske blå sengetøj, med det etniske look, vil få mig til at drømme fine drømme om hav og mig i lædersandaler i Marokko. Og mine teenagepiger vil helt sikkert blive meget misundelige :grinning:

  Svar
 6. Amalie
  Amalie siger:

  Jeg er simpelthen ikke bare vild med sengetøjet, men meeega forelsket i det. Har lige købt lejlighed med min kæreste, og vores sengetøj matcher ikke hinandens – du ved hvordan mænd nogle gange IKKE går op i sådan noget. Sengetøjet passer SÅ godt til både kvinder og mænd – til mig og ham. Ikke for feminint og ikke for maskulint, men perfekt i sit mønster, farve og udførelse.

  Svar
 7. Rikke
  Rikke siger:

  Fordi det er et meget smukt og farverigt print. Jeg elsker farven blå og i det hele taget nyt og lækkert sengetøj 🙂

  Svar
 8. BeautyByBel
  BeautyByBel siger:

  Wow I’m in!
  Främst gillar jag färgen! Blått och vitt är båda stora favoriter hos mig men det jag gillar mest med sängkläderna från Cali, CaSa de LUXE är att dem är gjorda av bomullssatin vilket gör dem rätt så gosiga att sova och mysa i. Väldigt fint mönstrat, drömmer om Santorini nu!

  Svar
 9. Birgit Z.
  Birgit Z. siger:

  Jeg troede egentlig ikke jeg kunne lide blåt, men det her er da bare SÅ fint…har vist fået en ny favoritfarve til mit hjem

  Svar
 10. Simone Olsen
  Simone Olsen siger:

  Super lækker konkurrence! Jeg er vild med det flotte mønster i den virkelig lækre blå farve, som helt sikkert ville passe helt perfekt ind i mit soveværelse;-) Jeg krydser i hvert fald fingre:-)

  Svar
 11. Mette
  Mette siger:

  Jeg glemmer desværre altid soveværelset, men med det her fantastiske sengetøj kunne det være at jeg begyndte at huske lidt på det 😉

  Svar
 12. Line
  Line siger:

  Det er det mest fantastiske sengetøj. Smuk farve og mønster. Jeg ville elske at falde i søvn i så fint sengetøj. Det ville klæde mit soveværelse

  Svar
 13. Bettina H
  Bettina H siger:

  Jeg elsker printet, nærmest en nyklassiker som fint kombinerer det etniske i mønstret med de skandinaviske midnatsblå farver. Det vil give dramatik i mit mørkegrå soveværelse og stadig være tro mod den dæmpede hulagtige stemning og ro jeg ønsker der. Jeg vil være lykkelig over at vinde det.

  Svar
 14. Anette Ninon
  Anette Ninon siger:

  Se min kjole den er blå som havet, det er fordi jeg elsker alt det blå, og derfor passer det smukke print lige hjemme hos mig.

  Svar
 15. Rikke Bisgård Sørensen
  Rikke Bisgård Sørensen siger:

  Jeg er slet ikke i tvivl om, at dette flotte sengetøj vil være en fornøjelse at sove i 🙂 Smukt print og skøn farve som ville klæde vores soveværelse 🙂

  Kh Rikke

  Svar
 16. Lene H
  Lene H siger:

  Dette smukke sengetøj kan få mig til at drømme mig væk til varme, eksotiske himmelstrøg midt i den mørke vintertid 🙂

  Svar
 17. Katrine
  Katrine siger:

  Åh hvor er det smukt! Da jeg for 5 mrd siden blev mor, fulgte der langvarig indlæggelse og afskillige operationer med. Jeg er endelig ved at være ovenpå igen, men er stadig meget træt og ville elske at kunne lægge mig i dette skønne sengetøj!

  Svar
 18. Anette
  Anette siger:

  Jeg ville elske at forære mine forældre dette lækre sæt. Midnatsblå er min mors ynglingsfarve og bomuldssatin er så lækkert at sove i 😉

  Svar
 19. Cecilie Amalie Brevadt
  Cecilie Amalie Brevadt siger:

  Wow, hvor er det bare lækkert! Jeg trænger sådan til nyt sengetøj og dét mørkeblå sæt er simpelthen så lækkert! Jeg er vild med den mørke, marineblå farve. Den er simpelthen så lækker i en nordisk og kold indretning 🙂

  Svar
 20. Malene Herbert Christensen
  Malene Herbert Christensen siger:

  Det ville jeg dæleme gerne vinde! Fordi blåt det seneste år er blevet “min” farve, fordi det passer i mit soveværelse, fordi jeg trænger til nyt sengetøj og bare fordi det er smukt i mønstret! 😉

  Svar
 21. Anette Dahl Povlsen
  Anette Dahl Povlsen siger:

  Jeg er helt vild med mønstret og farverne passer godt til mit soveværelse og så ville det være en drøm med noget nyt lækkert sengetøj

  Svar
 22. Jane Rønsted Tvede
  Jane Rønsted Tvede siger:

  jeg elsker det smukke mønster og farven på sengetøjet <3 vil passe godt til vores soveværelse hvor vi har det ene billede af et skib og hvide natborde <3 ville elske at have det på vores senge og nyde det <3

  Svar
 23. Line M.
  Line M. siger:

  Det er vist det smukkeste sengesæt jeg nogensinde har set. Jeg elsker blandingen af printet og den flotte dybe farve. Samtidig har det en lækker ren stil, der ikke gør øjnene “forvirrede”.

  Svar
 24. Kathrine
  Kathrine siger:

  Jeg tilbringer mange vågne øjeblikke i vores dobbeltseng, som for tiden rummer os alle fire. Jeg ville nyde (endnu mere) at sidde og amme i familiesengen omgivet af lækkert sengetøj i kølige og rolige farver 🙂

  Svar
 25. Mette
  Mette siger:

  Lækkert og elegant – jeg vil elske at friske vort lidt slidte soveværelse op med det smukke sengetøj. Det vil få smilet frem.

  Svar
 26. Michael pedersen
  Michael pedersen siger:

  Sengetøj fra CASA de LUXE by Naja Munthe er super lækkert, unik kvalitet og så dejligt at sove i.
  Det ville være fantastisk at vinde et ekstra sæt.
  I øvrigt er vi BIG fan af Naja Munthe.

  Svar
 27. Cristina Frederiksen
  Cristina Frederiksen siger:

  Jeg synes simpelthen det er det smukkeste design, jeg meget længe har set, og den mest fantastiske farve.

  Et sengetøj, som passer ind både i den klassiske og moderne hjem.

  Svar
 28. Annette J
  Annette J siger:

  Synes det er enkelt og elegant og det pænt print uanset om man er mand eller kvinde. Farven er virkelig også mig og jeg kan ikke forestille mig andet end at man må sove godt i et sengesæt af så lækker kvalitet. -jeg gad i hvert fald godt afprøve det 😀

  Svar
 29. Louise O
  Louise O siger:

  Enkelt og klassisk smukt. Har i forvejen en del blå ting i mit soveværelse og dette sengesæt vil derfor passe godt ind.

  Svar
 30. Anette
  Anette siger:

  Det er et meget smukt mønster, som helt bestemt vil skabe stemning i mit meget hvide soveværelse : )
  Og komforten vil jeg især sætte pris på: blødt bomuldssatin med glat overflade : ) Jeg får lyst til at springe i det : )

  Svar
 31. Dorte
  Dorte siger:

  – bare fordi jeg er vild med den blå farve og materialerne det er lavet af, og så er der ikke noget bedre end nyt sengelinned 🙂

  Svar
 32. Dorte
  Dorte siger:

  Bare fordi jeg er vild med den blå farve og materialet det er lavet af og så er der ikke noget bedre end nyt sengetøj 🙂

  Svar
 33. T. Jensen
  T. Jensen siger:

  Jeg elsker alt, hvad der er blår, specielt sådan en flot dybblåfarve som disse sengesæt. De er bare så flotte og jeg ville elske at sove i det om aftenen og glæde mig over, hvordan det pynter og oplyser soveværelset i dagstimerne.

  Svar
 34. smike
  smike siger:

  Han sov allerede. Men hans kone kunne ikke sove. Hun sad og strøg hænderne hen over dynen, der var iklædt det sengesæt hun havde vundet. Det minder om stjernehimlen, tænkte hun.

  Svar
 35. Nina HL
  Nina HL siger:

  Et sengesæt med et skønt mønster og en smuk blå nuance. Klassisk, – og en smule feminim, men uden at det overdøver det enkle. Vil klæde mine soveværelses gardiner og inventar 🙂

  Svar
 36. Solveig Nielsen
  Solveig Nielsen siger:

  Vil Stor elske at se dette smukke blå og tidsløse mønstret sengesæt i mit hvide soveværelse, det vil give et let Maritimt udtryk.

  Svar
 37. Rikke
  Rikke siger:

  Er helt vilde med den smukke blå farve, og mønsteret er blikfangene, ville elske og kravle under dynen hver nat, med så smukt et sæt ❤️

  Svar
 38. Marlene Høj
  Marlene Høj siger:

  Jeg er vild med sengesættet, fordi jeg får associationer til mellemøstlig luksus – Hvem drømmer sig ikke til lune nætter og luksus?

  Svar
 39. Mille Andersen
  Mille Andersen siger:

  Mørkeblå er min ynglingsfarve, så allerede der sætter det sættet øverst på min ynglings liste. Men det stærke velkendte grafiske design er altså også lækkert og jeg kan ikke være andet end vild med sættet <3

  Svar
 40. Dorte Slouborg
  Dorte Slouborg siger:

  Jeg er vild med det fordi det er SÅ smukt, enkelt og en lækker kvalitet! Elsker at putte mig i smukt og lækkert sengetøj når jeg skal sove! En nydelse 🙂

  Svar
 41. Tea
  Tea siger:

  Der er jo ikke nogen bedre måde at forkæle sig selv på end ved at lægge sig til at sove i helt rent, frisk og knitrende sengetøj! Og når det så tilmed er en fryd for øjet – så må oplevelsen være fuldendt! Uf, hvor ville jeg gerne lægge mig til at sove i dette smukke sengesæt! 🙂

  Svar
 42. Marianne Andreasen
  Marianne Andreasen siger:

  Jeg er bare vild med lige præcis denne smukke blå farve. Og ikatmønstre er jo ganske specielle – og unikke. Det sengetøj passer lige til mig !

  Svar
 43. hellep
  hellep siger:

  Det ville passe perfekt op til sommerhuset – som vi næsten lige har overtaget og er igang med at bygge om – så selvom vi sover i roderi ville det være lækkert at lægge sig i noget så fint sengetøj!!

  Svar
 44. Rikke Skjøde Baes
  Rikke Skjøde Baes siger:

  SUPER lækkert design – fede farver – ) Har fået nye dyner – ville da gerne have lov at forkæle dem 🙂

  Svar
 45. Mandi Erlandsen
  Mandi Erlandsen siger:

  Farven blå er varm og stærk. Mønstret giver et spil til sjælen. Min kæreste elsker havets blå og rejser til Indien.

  Svar
 46. Maj-Britt Jensen
  Maj-Britt Jensen siger:

  Jeg er vild med mønstret farven og det rolige look det giver trods mønstret. Mit soveværelse trænger til et løft da væggene er helt hvide og neutrale.

  Svar
 47. Ditte B
  Ditte B siger:

  Jeg har nok det man ville kalde for en sengetøjs-fetich Elsker simpelthen smukt og dejligt sengetøj, og det er lige netop, hvad dette er. Smukt og i god kvalitet, og ville elske at drømme i dette sæt 🙂

  Svar
 48. Marie
  Marie siger:

  Midnatsblå er en af mine yndlingsfarver og det grafiske mønster er spot on! 🙂 Derudover ville det give lidt modspil til de tomme hvide vægge i min nye lejlighed.

  Svar
 49. Trine
  Trine siger:

  Jeg er vild med sengetøjet, både den flotte mørkeblå farve, mønstret, det etniske strejf, stof af bomuldssatin. Lige til at putte i:)

  Svar
 50. Vibeke Tøttrup
  Vibeke Tøttrup siger:

  Det smukkeste sengetøj med et fantastisk mønster .. Enkelt, elegant og feminint & maskulint på samme tid …. Ville se smukt ud i vores soveværelse og ville nyde at hoppe under dynen i det efter en travl dag ⭐

  Svar
 51. Klara
  Klara siger:

  Det vil pynte helt vildt i min lejlighed hvor det meste er fra IKEA eller jysk, da jeg har boet ude alene i et år på hjemmeboende SU. Og så er mønsteret helt fantastisk og endda min ynglingsfarve ❤️

  Svar
 52. Lone Møller
  Lone Møller siger:

  Blå er min favoritfarve
  Så smukt et mønste som ikke et for feminint. Det vil passe perfekt til vores blå soveværelse

  Svar
 53. Sophie
  Sophie siger:

  Jeg har termin på fredag med mit andet barn og ønsker mig dette skønne sengetøj, fordi det ville være en drøm at ligge sammen med et lille spædbarn under nyt og smukt sengetøj. Vi har lige nu kun ét gammelt sæt sengetøj, som jeg ikke ligefrem glædes ved hver aften, når jeg lægger mig til at sove. Derfor ville dette sengetøj virkelig falde i et sparsomt, men dog meget lykkeligt hjem, der om ganske kort tid skal huse et lille nyt familiemedlem.

  Svar
 54. Caroline A
  Caroline A siger:

  Jeg elsker det tidsløse print og ikke mindst den dybe blå farve! Jeg forestiller mig den vil gøre sig utroligt godt til mit lyse soveværelse som har strejf er træ, kurve og grønneplanter i lerkrukker samt en smuk guld lampe 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.