Min hudpleje lige nu – Mádara Time Miracle

Min hudpleje lige nu – Mádara Time Miracle

anti-age-recovery-oil-madara.jpg

Lige nu bruger jeg dagligt hudplejeserien Mádara Time Miracle. Mádara er 100% naturligt og økologisk certificeret og Time Miracle er deres eksklusive anti-age serie. Prismæssigt hører den til i den rimelige ende, når man tænker anti-age, og serien er cellereparerende og udglattende og giver huden både en flot glød og en lækker fugtmætning.

IMAG3316

Linjer og rynker undgår ingen af os, når vi bliver ældre, men vi kan selv gøre en del for at passe og pleje huden, så den holder sig så pæn som muligt i forhold til alderen. Og det er bare med at begynde jo før, jo bedre!
For mig, der 49 år, er der ingen tvivl om, at det gør en forskel, når huden bliver passet og plejet, masseret, exfolieret og får masser af fugt fra gode olier, serummer og cremer.

Jo ældre, jeg bliver, jo mere gør jeg ud af virkeligt at arbejde produkterne ind i huden, så de kan gøre gavn og fylde huden ud med fugt (fugt er en god “filler”, som i sig selv kan virke udglattende). Jeg bruger derfor nogle minutter på at massere nogle dråber ansigtsolie grundigt i ansigt, på hals og bryst morgen og aften. Nogle af de rynker, vi får, skyldes vores mimik, og jeg har fx fundet ud af, at jeg kan reducere linjerne mellem øjnene ved at massere og blødgøre de spændinger, jeg har langs øjenbrynene.

Jeg bruger lige nu:

– Age Recovery fra Mádara – den smukke flaske, som du kan se øverst på siden. Den er særligt god til moden hud og hjælper på linjer, rynker og tørhed. Derudover synes jeg, at den giver en flottere, mere ensartet hudtone og en lækker fyldig fugtmætning uden at fedte for meget. Jeg masserer den grundigt ind i huden på ansigt, hals og bryst morgen og aften.  Det er en virkelig lækker olie, der ikke bare lægger sig på huden og fedter, men virkelig trænger ind og arbejder.

– Mádara Time Miracle DAY & Time Miracle NIGHT bruger jeg over olien morgen og aften. Cremerne koster 299 kr. og er som sagt de eksklusive af Mádaras produkter. De skulle stimulere kollagenproduktionen og virke mod rynker og fine linjer. Jeg kunne i alt fald efter kort tids brug konstatere, at produkterne er gode for min hud, som virker glattere og har flottere og mere ensartet glød. Cremerne er lette og behagelige at bruge, og nogle få pump er nok.

night-cream-advan-anti-aging-madaraday-cream-advan-anti-aging-madara

– til øjnene bruger jeg Time Miracle Eye Cream. Den indeholder samme aktive stoffer som dag- og natcremen, men er tilpasset det sarte hud omkring øjnene. Dette er ikke et produkt, du nødvendigvis behøver at lægge ud med, hvis du vil afprøve serien, men noget man kan feinschmecke med senere.

time-miracle-madara-oejencreme.jpg

– Mádara brightening aha peel mask bruger jeg 1-2 gange om ugen. Den indeholder bl.a. organiske syrer, som stimulerer huden. Den er rensende helende og anti-inflammatorisk, men hjælper altså også på at give huden en bedre glød og tilfører fugt. Den kan prikke lidt i huden lige, når den kommer på, men ellers er det en mild peeling. Den skal kun sidde 3 minutter, så den er let og hurtig at bruge.

brigthen-aha-peel-mask-madara  

Du kan købe Mádara hos Matas.

5 kommentarer
 1. Bettina
  Bettina siger:

  nu ser jeg tiden an til først i oktober. Det kan jo tage tid for huden at omstille sig. men jeg klør på med de andre produkter, og sker der positive forandringer skriver jeg om dem

  Svar
 2. Jeanette
  Jeanette siger:

  Hej Bettina
  Jeg er rigtig ked af at høre, at du er skuffet over serien. Men det er jo rigtigt, som du siger, at vi alle er forskellige, og jeg kan selvfølgelig kun skrive ud fra min personlige erfaringer. Jeg oplever bestemt ikke serien som middelmådig. Men det er dejligt, at du skriver, så vi kan
  få flere oplevelser og erfaringer med.

  Duften er jo præget at, at den er baseret på birkesaft. Det dufter ikke udpræget godt, men i modsætning til de fleste parfumedufte, generer den ikke mig det mindste.
  Måske er du bare ikke gode venner med birk, siden du ligefrem slår ud?
  Jeg vil foreslå, at du kontakter den danske distributør, som er Helsam. Det kan ikke udelukkes, at de har en form for garanti på produkterne.

  De bedste hilsner fra
  Jeanette

  Svar
 3. Bettina H
  Bettina H siger:

  Hej
  Jeg har lige bestilt hudplejeserien fra Madara. Jeg vil gerne høre hvor længe du har brugt produkterne? Og om der har været nogen negativ reaktion på de æteriske olie der jo er i. Det er min eneste bekymring og jeg giver det nu en chance fordi jeg mener at de refundere beløbet hvis man ikke kan tåle dem.

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Hej Bettina,
   Jeg har brugt produkterne de sidste tre uger, og jeg må sige, at de virker rigtigt godt. Jeg kan allerede nu se, at min hud er glattere og mere ensartet.
   Jeg har ingen reaktioner overhovedet, men det er jo selvfølgelig individuelt. De er ikke specielt kraftige i duften og føles ikke hårde ved huden. Den stærkeste er natcremen, som du evt. kunne vente med til du har prøvet de andre produkter.

   Jeg har i øvrigt hørt rygter om, at Madara kommer med en serum her i efteråret, som skulle blive helt fantastisk. Men den regner jeg med at vende tilbage med, når jeg ved noget mere.
   Skriv gerne igen med dine erfaringer 🙂

   KH Jeanette

   Svar
   • Bettina
    Bettina siger:

    Hej Jeanette
    nu har jeg i 10 dage brugt madara. Jeg bestilte hele serie i time miracle samt age recovery oil og peelen.
    det positive først. Jeg er vild med den peel, Den er nem at bruge og effektiv. Og her er lugten til at holde ud.
    Eye creamen er ok – der er ingen forskel hverken i positiv eller negativ retning. Den har ikke haft nogen effekt på mine linier men heller ikke gjort dem værre.
    Jeg oplever til gengæld at age recovery oilen er …ja forfærdelig. Jeg kan slet ikke klare lugten af den og jeg slår ud med små irritationsknopper i panden og over næsen. Og jeg oplever lugten så stærkt at den giver hovedpine og den absorberes langsomt og jeg er ellers til den tørre side.
    Vedr. dag og natcreme finder jeg dem faktisk almindeligt middelmådige. Ingen forbedring men heller ikke forværring.
    Serumet ligeså.
    Jeg er et positiv menneske, så trods mine dårlige oplevelser med oilen prøver jeg at give den en måned mere. ellers ryger det hele ud og så er det bare en ommer i mit tilfælde.
    Sådan er det med hudpleje noget virker for nogen og så desværre ikke for andre.

    Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.