VIND! Fantastisk hudpleje fra Filorga

VIND! Fantastisk hudpleje fra Filorga

Præmien er sponsoreret af Filorga!

Jeg har fået lov til personligt at sammensætte og udlodde tre wonders fra det franske mærke Filorga, der laver meget avancerede og virksomme produkter, der virkeligt forbedrer hudkvaliteten, så det kan ses!

Konkurrencen er slut – tusind tak for alle de fine kommentarer ♥
Hjerteligt tillykke til den heldige, der kom ud i lodtrækningen: Annette Aarre Dalsgaard

Jeg bruger for tiden serien selv og har de sidste par måneder fået lov at teste den nye NTCF-REVERSE serie, som lanceres i Danmark her i september. Jeg kan derfor af egen erfaring tale med om, at huden bliver synligt flottere, klarere og mere glat nærmest for hver dag, der går.
Jeg er meget fint tilfreds med udstrålingen af min 51-årige hud 🙂

filorga

Jeg har håndplukket en fantastisk trio – en lotion, en serum og en creme til en samlet værdi af 1.875 kr. –  som du kan være den heldige at få lov hjem på hylden!

Allerførst skal jeg lige forklare lidt om NTCF, som indgår i alle Filorgas produkter (du kan i øvrigt læse meget mere i indlægget her). NCTF-formlen indeholder 53 plejende ingredienser, herunder 23 aminosyrer, 12 vitaminer, 6 mineraler og hyaluronssyre identisk med den, som anvendes i filler injektioner (som Filorga er en af verdens førende leverandører af). Det er klinisk dokumenteret, at denne formel har en effekt på alle de parametre, som de fleste af os drømmer om: fugt, fasthed, glathed og en mere ensartet hud med finere porer

I den nye Reverse-serie er koncentrationen af NCTF højere end nogensinde og i en koncentration som i professionelle injektionsbehandlinger inden for anti-age.

***

VINDEREN af konkurrencen får et super sæt bestående af:

Filorga NCTF-ESSENCE Lotion Régénérante Suprême. En såkaldt “før-serum” eller primer, der forbereder huden til de øvrige produkter. Den er i sig selv en fugtbombe, der øjeblikkeligt opfrisker og forbedrer huden. Bruges morgen og aften på renset hud. En lille smule fordeles i håndfladerne og klappes ind i huden.
Værdi 425 kr.

filorga-lotion-supreme

Filorga NCTF-Intensive Serum Régénérant Suprême. En sindsygt potent serum med samme koncentration af NCTF som i injecerbare behandlinger, som reducerer linjer og rynker og giver større fasthed og ensartethed i huden. Indkasplet retinol (A-vitamin) øger desuden cellefornyelsen.
Værdi 725 kr.

filorga-nctf-serum

FILORGA NCTF-Reverse Créme Régénérant Suprême. Til sidst sætter du prikken over i’et med en creme, som du kan bruge både morgen og aften, hvor en duo af hyaluronsyre og peptider, sammen med det unikke NCTF-kompleks, giver næring og nyt liv til huden, strammer op og udglatter.
Værdi 725 kr.
filorga-nctf-creme

Sådan deltager du i konkurrencen!

Skriv en kommentar i feltet under indlægget. Skriv lidt frit fra leveren om, hvor meget, du går op i din hudpleje, og hvorfor du godt kunne tænke dig at prøve Filorga.

Jeg trækker den heldige vinder af denne fantastiske præmie næste fredag den 1. september blandt alle kommentarerne.
Vinderen offentliggøres her på siden og får direkte besked.

Held & lykke ♥

Kærlig hilsen Jeanette

 

67 replies
 1. MetteK
  MetteK siger:

  Har lige købt en time-filer mask fra Filorga og ville da rigtig gerne prøve flere af deres produkter – så håber jeg er heldig 🍀

  Svar
 2. Ulla T
  Ulla T siger:

  Kære Jeanette, Du er meget inspirerende, så selv om jeg er skeptisk må jeg jo selvfølgelig underkaste mig disse vidundermiddel 😉 Kh

  Svar
 3. Rikke Boel Olesen
  Rikke Boel Olesen siger:

  Generelt har jeg svært ved at få glød i min hud som nu 46-årig. Der ser altid lidt træt og rødlig ud. Ville gerne prøve Filorga, da jeg har læst at flere er vilde med deres produkter.

  Svar
 4. Anne worsøe frimod
  Anne worsøe frimod siger:

  Jeg har aldrig rigtig gået op i min hud da jeg ikke har haft de store udfordringer… desværre kan jeg ikke lukke øjnene for, at jeg runder 40 år sidst på året og min hud trænger virkelig til et boost, som jeg fremadrettet vist er nødt til at vedligeholde.
  Tak for god blog til os lidt ældre damer;)

  Svar
 5. Eva-marie wilken
  Eva-marie wilken siger:

  Altså for hulen- det er jo mig der skal vinde den. Har altid bare brugt de billige produkter, og tænker jo helt klart at nogen- ( de andre) jo må føle et ansvar over at få ændret den adfærd. Jeg ønsker mig blød og fugtig hud- og det blir nødt til at blive NU!!!

  Svar
 6. Maria Ørum
  Maria Ørum siger:

  For pokker det gad jeg godt at vinde 😁 går en del op i at pleje min hud,har en del aknear og pigmentpletter som jeg kæmper lidt med,derfor er det vigtigt for mig at min hud får en god omgang hudpleje hver dag.

  Svar
 7. Pernille
  Pernille siger:

  Som nu 50 årig prøver jeg at passe ekstra på mig med motion sund kost og søvn mangler bare en ekstra lækker creme og Filorga lyder fantastisk ❤️

  Svar
 8. Malene
  Malene siger:

  Det er vel aldrig for sent, vel? Lyder som noget som ville pifte lidt op på mig, En sjælden luksus som vil sætte plus på hverdagen 😊

  Svar
 9. Anja Strauss Kristiansen
  Anja Strauss Kristiansen siger:

  Jeg lider af acne Rocacea og gør meget ud af at passe min ansigtshud og ville elske at vinde den fine serie så min satte hud kan få et boost

  Svar
 10. www.bydianawi.com
  www.bydianawi.com siger:

  Sikke en smækker-lækker… præmie! 😉
  Skulle hilse fra min fugttørstige, kærlig-pleje-trængende hud og sige, at den krydser… hmm… sine elastiner og kollagener for at vinde denne konkurrence <3
  Hudpleje, sund livsstil og farverig kost bliver prioriteret højt her. Så det ville være fantastisk at vinde dette serie, og supplere min daglige hudpleje rutine med dette super lækre sæt.

  Svar
 11. Charlotte Toft
  Charlotte Toft siger:

  Er netop kommet over tærskelen: 50 år 🎂 og tænkte på at prøve et nyt produkt til min hud, og falder så over din blog, og læser om Filorga, og tænkte straks, at det kunne være et godt bud på en creme, jeg kunne bruge 🙂

  Svar
 12. Cecilie
  Cecilie siger:

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at vinde denne skønne pakket til min mor. Hun har snart fødselsdag, og hun fortjener i den grad noget selvforkælelse med nogle lækre produkter:)

  Svar
 13. Malene R.
  Malene R. siger:

  Jeg har altid haft meget følsom hud og derfor gået meget op i at pleje det med nogle gode hudplejeprodukter, så derfor ville det være virkeligt lækkert at vinde disse lækre produkter 🙂

  Svar
 14. Katrine
  Katrine siger:

  Kunne rigtig godt bruge lidt kærlighed til det triste hår ♡ ser ud til at være nogle virkelig lækre produkter!

  Svar
 15. Helle Søndergaard
  Helle Søndergaard siger:

  Er 51 år og er blevet præsenteret for en ansigt der har behov for en ny serie. Har læst om produktet Filorga op set det hos Matas. Det lyder lovende 🙂

  Svar
 16. Linda J
  Linda J siger:

  Jeg har ikke hørt om mærket før, men vil da vildt gerne prøve det nu.- Krydser fingere for at jeg er den heldige, sådan at min hud kan blive passet godt på.

  Svar
 17. Diana Isaksen
  Diana Isaksen siger:

  Wow en lækker giveaway – Ville elske hvis de fine produkter finder hjem til min 50 år gamle ansigtshud ❤️

  Svar
 18. hellep
  hellep siger:

  Det er kommet snigende med alderen – og nu er jeg all in – da det ellers bliver en nedadgående kurve!! Og det dur ikk;-))

  Svar
 19. Gitte Dideriksen
  Gitte Dideriksen siger:

  Jeg er vild med lækre produkter, forkæler gerne min modne hud med masser af fugt, og gør hvad jeg kan for at bevare fugten og gløden i mit ansigt. Rynkerne er for længst kommet snigende, så der skal lige gøres en lille ekstra indsats for at alt for mange nye ikke kommer til;) jeg elsker at prøve nyt, og ville blive vildt glad for at vinde denne super lækre præmie. Krydser alle fingre her;)

  Svar
 20. I
  I siger:

  Sikke en skøn præmie 🙂
  Jeg går rigtig meget op i hudpleje. Renser ansigt hver dag, bruger dagcreme og natcreme, serum – hvis jeg har. Drikker nok vand – kan ses på huden.

  Svar
 21. CecilieB
  CecilieB siger:

  Jeg er for nyligt begyndt at gå op i at passe bedre på min hud, efter for mange burns i solen. Kunne så godt bruge nogle produkter som disse!

  Svar
 22. Annette Olesen
  Annette Olesen siger:

  Med kun 6mdr tilbage før der skal stå et 5 tal først i alder, så er det som om det sidste 1/2 år har gjort mig mega bevist om min krop, det gælder både hår( flere og flere grå dukker op😳), form og figur, og ikke mindst ansigt… har læst og læst på hvad der kan gøres, hvad der skal bruges osv osv..
  Synes det er svært at finde frem til hvad der er fup, og hvad der rent faktisk du’r. Ville derfor virkelig gerne prøve de produkter du har, man kan se hvor fin din hud ser ud🌟Håber at heldet kan være med mig denne gang🍀🙏🏻 Tak for en super fin blog👍🏻

  Svar
 23. Lisbeth Krogh
  Lisbeth Krogh siger:

  Jeg bruger mest vand og sæbe. Solcreme om sommeren og en creme mod kulde om vinteren. Bryder mig ikke om, hvis huden føles alt for fedtet. Din hud ser fantastisk ud. Jeg ville elske at prøve de lækre produkter 🍀🌞🎁💞

  Svar
 24. Marlene Høj
  Marlene Høj siger:

  Jeg går nok ikke så meget op i min hudpleje, som jeg burde… Jeg bliver jo ikke yngre 😂
  Jeg synes selv at jeg mangler lidt glæd, så jeg håber at de lækre produkter kan give mig ‘det’ sidste 🍀
  God weekend

  Svar
 25. Helle
  Helle siger:

  Hvis man kan få en hud med en udstråling som din, må de vist kunne bruge dig direkte i reklamerne!
  Jeg går meget op i hudpleje – og synes virkelig, det har ændret sig fra pligt “åh, man skal tage makeup’en af igen”-pligt til faktisk at være en nydelse,- og jeg eksperimenterer gerne og er nu så raffineret, at jeg noterer hvilke cremer, sera etc.andre anbefaler – og efterhånden, som jeg får prøvet det af, skriver jeg også min egen vurdering ned – og nu endda med årstid på.
  Jeg har tidligere fået dette mærke anbefalet, kan jeg se, men har endnu ikke prøvet det, så nu må man jo håbe!

  Svar
 26. Joan Østergaard
  Joan Østergaard siger:

  Jeg er simpelthen fuldstændig tosset med hudpleje, jeg har i snart 2 år givet den fuld gas med alverdens rens og cremer, og jeg kan virkelig se en forskel, tænk at man i trediverne endelig begynder at blive tilfreds med sin hud.⭐️ Dog har jeg nogle panderynker, samt på halsen som jeg bare ikke kan få bugt med, og håber derfor at være så heldig at vinde, og teste disse lækre produkter.

  Svar
 27. Kenneth Glerup Schøn
  Kenneth Glerup Schøn siger:

  @jeanette_hylleborg_blog ✍😃👍🍀 WOW Ville da være total klasse også dejligt at vinde så “FIN” en præmie til min datter som går meget op i huden.. Nice GAW Prøver lige “LYKKEN” og håber på “HELDET” Krydser fingre for vildt.. ✍😉👍🍀

  Svar
 28. mormormedstiletter
  mormormedstiletter siger:

  Du har godt nok også en utrolig flot hud:-)
  Spændende brand, som jeg da gerne kunne tænke mig at stifte nærmere bekendtskab med;-)

  Svar
 29. Anne-Marie Andersen
  Anne-Marie Andersen siger:

  Jeg går meget op i hudpleje nu, men jeg er startet sent i livet, så jeg har virkelig noget at indhente. Det lyder som nogle helt fantastiske produkter og må sige din hud er imponerende flot😊

  Svar
 30. Rikke Langkow
  Rikke Langkow siger:

  Jeg går meget op i min hudpleje. Jeg har sart og tør hud. Har hele min barndom og ungdomsår kæmpede med eksem hud. Nu er jeg 43 år og er ved at ha forståelsen for hvor vigtigt det er at fugte huden. Dog må man ikke glemme at ens indvendig også skal plejes med vand, fiskeolie og vitaminer for at få det bedste ud af din hudpleje. Ville elske at afprøve denne hudserie. ❤️

  Svar
 31. Annette Aarre Dalsgaard
  Annette Aarre Dalsgaard siger:

  Jeg er nået de 41 år og går ret meget op i min hudpleje. Jeg har altid brugt gode produkter, men nu da alderstegnene viser sig mere og mere, er jeg begyndt at læse mere om de diverse produkter på markedet….blandt andet derfor jeg følger jeg din blog 😀
  Jeg synes, at Filorga lyder som et ret lovende produkt, da der bestemt skal prøves af 😉

  Svar
 32. Karina Lundgaard
  Karina Lundgaard siger:

  Kunne man være så heldig, at ende op med en hud halvt så lækker som din… Er trofast Tromborg-bruger, men kunne sagtens fristes ud i noget produkt-utroskab 😉

  Svar
 33. Pernille R
  Pernille R siger:

  Jeg har ikke altid gået særlig meget op i min hud, da jeg som ung altid har haft en flot og ren hud 😊 Efter jeg er blevet ældre, er jeg blevet mere opmærksom på min hud og prøver at passe ekstra godt på den. Jeg har dog ikke endnu fundet de perfekte produkter til min hud, så derfor kunne jeg godt tænke mig at prøve dem fra Filorga – måske de bliver min nye favorit? 😊

  Svar
 34. Anette Søndergaard
  Anette Søndergaard siger:

  Jeg har altid passet godt på min hud, men måske ikke altid brugt de korrekte produkter og som årgang 1969 var det meget moderne at bruge en del solarie som ung… desværre. Jeg har været uheldig at få hudsygdommen Rosacea, hvor jeg nu har været igennem et laserbehandlingsforløb hos en hudlæge og fået et rigtig god resultat 😊.Står nu og skal vælge mig en rigtig god hudplejeserie og har læst meget godt om Filorga og som du skriver (og som man kan se på din hud), har den både anti-ageningeffekt, men giver også flot glød og det kan man godt drømme om efter flere år med en ret kraftig rødmende hud.
  I øvrigt tak for en super blog med mange inspirerende indlæg 😍

  Svar
 35. Camilla
  Camilla siger:

  Jeg vasker, renser og skrubber min hud dageligt. Med alderen (snart 48 år) er jeg blevet mere opmærksom på vigtigheden i dette. Jeg har prøvet et væld af forskellige produkter. Alt fra dem med de velkendte striber til de noget dyrere mærker. Jeg har endnu ikke fundet mit mærke…måske det bliver Filorga 😊

  Svar
 36. Birthe Bay Thomsen
  Birthe Bay Thomsen siger:

  Med mine 44 år føler jeg, det er blevet en nødvendighed at bruge nogle gode produkter. Jeg har fundet ud af at fugt og A vitamin gør en stor forskel. Mærket Filorga kender jeg ikke, men håber at komme til det😍

  Svar
 37. Anette A
  Anette A siger:

  Jeg kender ikke mærket, men det lyder skønt ♥. Jeg går meget op i, at pleje og rense min hud. En før-serum og serum, der reducerer rynker, er lige noget for mig. Jeg krydser fingre : )

  Svar
 38. Anette Bak
  Anette Bak siger:

  Har i årevis brugt Dermalogia og er nu der hvor jeg trænger til fornyelse!!
  Har overvejet Tromborg, men blev fornylig anbefalet af en ekspedient i Magasin at jeg istedet skulle prøve netop Filorga!!
  Jeg fik en fin prøve med hjem på dagcremen Timefiller og ja må sige at jeg er solgt!!
  Jeg ville derfor blive super glad hvis jeg blev den heldige vinder af de 3 fantastiske produkter!!!
  Kh Anette

  Svar
 39. Yohanne
  Yohanne siger:

  Jeg har altid plejet min hud med gode produkter: forfugt, serum,nat/dagcreme,SPF og masker. Jeg er nu blevet 65 år og har selvfølgelig i sinde at fortsætte, men efter bogstaveligt talt at have siddet på et hospital, som pårørende til en meget syg patient i 10-12 timer hver dag med for lidt mad, søvn og har drikke, er det ligesom min hud har givet op.
  Derfor håber jeg at få lov til at prøve FILORGA NCTF-Reverse.

  Svar
 40. Tina KH
  Tina KH siger:

  Hej Jeanette,
  lyder som en virksom serie og virker den effektivt på dig, så vil jeg gerne prøve også fordi der er mere NCTF i:-)
  Jeg er jo lidt ældre end dig og har altid prøvet at passe på min hud med gode produkter, at drikke masser af vand og tage ekstra c vitamin mv.
  Ønsker dig en herlig weekend:-)

  Svar
 41. Simone Olsen
  Simone Olsen siger:

  Jeg er først for nylig sådan rigtigt begyndt at gå op i min hudpleje. Nu kan jeg så til gengæld slet ikke undvære mine daglige rutiner! Det lyder som nogle produkter min hud ville kunne lide, den trænger virkelig til et fugtboost 🙂

  Svar
 42. Miatilda A
  Miatilda A siger:

  Spændende indhold. Jeg går ret meget op i hudpleje. Lige nu kigger jeg på Niods produkter, mest fordi Filorga er uden for min økonomiske rækkevidde. Din hud er meget pænere end min 43-årige hud.

  Svar
 43. Lise D
  Lise D siger:

  Uha dem gad jeg da godt at prøve, så jeg smider også et lod ind her ☘️😜 Og håber på det bedste.

  Svar
 44. Charlotte @
  Charlotte @ siger:

  Ih den konkurrence må jeg da lige smide et lod i.😊 lyder som nogle spændende produkter.jeg er konstant lidt i tvivl omkring hudpleje produkter,jeg er 52 med tør og lidt grov hudstruktur og synes ikke lige at jeg har fundet de produkter der får min hud til at føles bare nogenlunde ok, har lige indkøbt en serie som slet ikke fungere,er for skrap til min hud, har kigget på denne her serie men økonomien har ikke lige været, der til endnu og efter det sidste fejl køb, vil der nok gå lidt tid endnu, jeg har i mine unge år ikke rigtigt gået så forfærdeligt meget op i hudpleje, brugte lidt af hvert og solen har jeg lagt og kogt i😊 med ja ..sololie med minus faktor… Avs….😒 det var i 80 erne godt man er blevet det kloger😊 så da jeg bliver omkring de 45 og overgangsalderen går i gang kan jeg godt se at nu skal der vist til at ske noget andet lidt sent måske men berdere sent end aldrig. Så siden dengang har jeg gået meget op i at prøve at få min hud til at se og føles så frisk og godt som nu er muligt med de skader der nu er efter de år med sol og ikke den rigtig pleje. Så i dag solfaktor 30-50 daglig rens af hud og dag og nat cream og serum. fiskeolie og så leve så sundt som muligt . Det var min historie😊 forsat god dag og held og lykke til os alle😊

  Svar
 45. Gitte J
  Gitte J siger:

  Det lyder som den videste luksus til en træt hud, der mangler fugt og glans, det er svært at finde hudpleje der er godt nok til en 52 årige hud. Det ville gøre både min hud og jeg lykkelig.

  Svar
 46. Charlotte Feldtfos
  Charlotte Feldtfos siger:

  Elsker at forkæle mig selv og passer rigtigt godt på min hud, men nøøøøj det er dyrt at få de allerlækreste produkter. Derfor må jeg “nøjes” og ville virkelig elske disse helt vildt lækre produkter til min 45-årige hud 😍😍

  Svar
 47. Marie S
  Marie S siger:

  Jeg har snart 4 børn så for mig er det ren hverdags luksus at liste ud på badeværelset og bruge er par minutter på at rense mit ansigt samt bruge en lækker serum, øjencreme samt fugtighedscreme. Det behøver ikke at tage lang tid, men det gør en forskel ren velværes mæssigt.

  Svar
 48. Christina struski
  Christina struski siger:

  Det lyder mega-lækkert❤️
  Har faktisk aldrig rigtig gået op i hudpleje…..som i ALDRIG🙄
  For nogle år siden fortalte en venlig sjæl mig at det nok var på tide at begynde at gå op i det…..og da jeg så forandringen på huden er jeg rigtig glad for at jeg kom igang med det😉
  Men jeg er 20 år bagud…..så vil sætte kæmpepris på noget der kan hjælpe mig på vej

  Svar
 49. Maibrith H. Poulsen
  Maibrith H. Poulsen siger:

  Jeg går op i min hudpleje, altså renser og bruge creme hver dag, i håb om at få pænere hud. Jeg har stadig trods min alder (38år), stadig problemer med acne, især på hagen og har tør og sart hud. Så jeg blive glad for at prøve dette mærke, måske de er svaret på min problem-hud.

  Svar
 50. Solveig
  Solveig siger:

  Jeg har netop fået foretaget en hurtig scanning og analyse af min hud i Matas.
  Min hud ser okay pæn ud min alder taget i betragtning (60 år), men nu er jeg ret så interesseret i at holde huden fortsat.
  Jeg har vekslet mellem produkter og ville super gerne finde det helt rigtige. Et er jo at få anbefalet noget af en ung sælger, – noget ganske andet er en anbefaling fra en nogenlunde jævnaldrende😉
  Så jeg krydser alt, hvad der kan krydses for at vinde

  Svar
 51. Dorte Slouborg
  Dorte Slouborg siger:

  Ser ud til at være en fantastisk lækker serie 🙂 Vil rigtig gerne prøve om min hud kan komme til at se ligeså fin ud som din! Nu er jeg fyldt 63, – så min hud har brug for masser af fugt. Det går jeg meget op i at give den hver dag, både morgen og aften, – og renser den selvfølgelig godt først begge gange. 🙂 Håber!!! God weekend! <3

  Svar
 52. Lone Møller
  Lone Møller siger:

  Bliver 49 lige om lidt, man kan tydeligt se og mærke at gode produkter som virkelig gør en forskel er et must 🙂 ville elske at vinde det lækre sæt hudpleje

  Svar
 53. carina
  carina siger:

  Det siges at kvinder bliver usynlige når de er over fyrre. Det vil jeg gerne modbevise- så jeg vil gerne give Filorga produkterne en chance for at min hud kan “shine”.

  kh
  carina

  Svar
 54. Amalie M
  Amalie M siger:

  Jeg har været til hudlæge og på sygehusets hudafdelinger med min hud og efter en hudsygdom skal jeg bruge noget ufatteligt stærkt ‘creme’ som hjælper mig af med hudsygdommen. Desværre betyder det, at min hud tørrer totalt ud (!) skaller, bliver rød osv – derfor ønsker jeg mig rigtig meget hudpleje som kan holde min hud ung. 🙂

  Svar
 55. Sherry Dadsetan
  Sherry Dadsetan siger:

  Til min mor som efter 30 år stadig ofrer sig for sine børn og glemmer at putte sig selv først. Hun fortjener selvforkælelse og at føle sig smuk, og jeg ville elske at give hende denne mulighed!

  Svar
 56. Julia
  Julia siger:

  Min hud har opført sig noget besynderligt de sidste par måneder, og har endnu ikke fundet den rette hudpleje… derfor ville jeg elske at prøve denne!

  Svar
 57. Kirsten Aakerman
  Kirsten Aakerman siger:

  De sidste par år er jeg blevet mere opmærksom på hvor meget det betyder at bruge gode produkter og passe min hud både morgen og aften.

  Svar
 58. Sonja
  Sonja siger:

  Jeg er netop blevet præsenteret for dette mærke i Matas og det de fortalte om produktet lyder meget lovende for en hud på 47 somre 🙂 det bliver helt sikkert noget jeg vil prøve at købe

  Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.