Weekend i Berlin

Weekend i Berlin

IMG_7420

Jeg er lige hjemvendt efter en dejlig weekendtur til Berlin med min mand. Jeg havde aldrig været i byen, som alle så længe har talt om, men Sten har bl.a. løbet marathon dernede nogle gange, så han kender byen ganske godt. Det er altid dejligt, at man ikke starter på helt bar bund.

Det var en ganske kort tur – afsted i bilen fredag morgen og hjem igen søndag. En helt uprætentiøs tur (vi havde endda vores debut i Border Shoppen – en oplevelse i sig selv), hvor vi ikke besøgte eet eneste museum, men brugte den sparsomme tid på at få overblik over byen og gå rundt og opleve atmosfæren. Og netop atmosfæren, synes jeg, er fantastisk dejlig i Berlin. Venlig, imødekommende, stille og rolig. Der er ikke de store armbevægelser, men plads til forskellighed. Sådan virker det i alt fald. Måske er det meget kendetegnende for en by, som inden for en overskuelig tid siden er blevet genforenet.

Der er selvfølgelig masser af super dyre flagship stores, men der er stadig plads til de små hyggelige butikker, gallerier og cafeer. Der er ikke noget mere kedeligt end de byer, som efterhånden kun består af kæder – enten alt for dyre eller high street. Det bliver bestemt ikke sidste gang, vi besøger Berlin!!! Nu har jeg snuset til byen og næste gang bliver det i længere tid, og så skal der besøges nogle af de spændende museer (DDR, Stasi, det jødiske museum står højt på listen).

Købte jeg så noget? Jeg er faktisk ikke den, som går shop amok, når jeg er ude at rejse. Hjemmefra havde jeg dog bestemt mig til, at jeg ville kigge efter et par Isabel Marant sneakers (til gengæld et lidt ekstravagant køb – men hellere lidt, men godt). De skulle være hvide – det er jo must have i øjeblikket – men jeg endte alligevel med et par i leopard ponyskind fra det velassorterede udvalg i KaDeVe. Man behøver jo ikke altid tage det, som alle andre har. Og dem her bliver/er jeg SÅ glad for, og jeg kommer til at gå med dem til ALT.

isabel-marant-sneaker-leopard

 

 

 

2 replies
 1. Jeanette
  Jeanette siger:

  Du har helt sikkert ret Jane 🙂
  Og tak.
  Det er hyggeligt at høre, at andre har præcis samme følelse med stemningen i byen!
  KH Jeanette

  Svar
 2. Jane Wæhrens
  Jane Wæhrens siger:

  Velkommen hjem. Jeg kan ikke prale af at være den store globetrotter, men jeg har været i Berlin 3 gange nu og jeg må sige, at jeg er vild med byen. Vi har boet i 3 forskellige bydele som hver har deres at byde på. Det allerbedste er dog “bare at sive rundt og suge atmosfæren ind”. Jeg vil med det samme ønske dig god tur for du er helt sikker snart på vej igen. Kh. Jane

  Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.