,

Weleda lancerer ny serie til huden efter overgangsalderen

Weleda Contouring Face Care med ekstrakter fra blå Ensian, Edelweiss og urten Centella asiatica er målrettet huden efter overgangsalderen.

Weleda, som blev grundlagt af Rudolph Steiner og den dag i dag har en stærk forpligtelse til bæredygtighed og miljøbeskyttelse, har lanceret en ny og meget lækker hudplejeserie, Weleda Contouring Face Care, målrettet moden hud over 55 år. Konsistenser, og ikke mindst duftene, er uimodståelige, og natcremen er fed og plejende som en maske.

Reklame

Vidste du, at det tyske kosmetik- og lægemiddelfirma Weleda blev grundlagt i 1921 af Rudolf Steiner? Han var filosof, social reformator og grundlægger af antroposofi – en filosofi og åndelig bevægelse, der søger at forstå og integrere åndelige, sociale og naturmæssige aspekter af tilværelsen.

Rudolf Steiner grundlagde Weleda sammen med Ita Wegman, en hollandsk læge og antroposof, og Oskar Schmiedel, en farmaceut. De tre samarbejdede om at udvikle naturlige lægemidler og kosmetikprodukter baseret på antroposofiske principper og Steiner’s tanker om naturens helende kraft og menneskets forbindelse til den.

Weledas produkter er kendetegnet ved deres brug af naturlige og biodynamiske ingredienser, der dyrkes og høstes med respekt for naturen og dens cyklusser. Virksomheden fokuserer på bæredygtighed og miljøvenlighed i hele produktionsprocessen.

Weleda Contouring Face Care til kvinder over 55

Weledas Weleda’s første første skridt ind i anti-aging markedet var Weleda Pomegranate baseret på ekstrakt af granatæble, der er rig på antioxidanter og være gavnlig for hudens sundhed og udseende.

I den nye Contouring Face Care serie målrettet til kvinder i alderen 55+ er der nye patentanmeldte planteekstrakter fra blå Ensian, Edelweiss og urten Centella asiatica, som har vist positiv effekt på moden hud særlig efter overgangsalderen.

Fokus er på fugt, cellefornyelse og øget kollagenindhold. Serien lysner, øger fasthed og reducerer linjer og rynker.

Contouring Face Care serie målrettet til kvinder i alderen 55+ er der nye patentanmeldte planteekstrakter fra blå Ensian, Edelweiss og urten Centella asiatica, som har vist positiv effekt på moden hud særlig efter overgangsalderen.

 

Weledas nye serie har de skønneste konsistenser, en blød cremet serum, en nærende dagcreme og en massivt fed natcreme, der føles som en maske med olier fra bl.a. shea, oliven og kakaosmør. Skal du starte med eet produkt, så gå ikke glip af natcremen!

Desuden er der en skøn creme til øjne og læber med bl.a. koffein og grøn te, der sætter ind på rynker, men også på mørke rande, poser og hævelser omkring øjnene.

Duftene er et kapitel for sig. Det en vidunderlig og naturlig oplevelse af tage duften ind fra produkterne. De rige konsistenser giver masser af fugt og pleje, og planteekstrakter med skabt til at reducere alderstegn forårsaget af overgangsalderen. Samtidig kan du med god samvittighed vide, at Weleda er engageret i fairtrade, biodynamisk landbrug samt bæredygtighed og miljø.

Du finder Weleda Contouring serien hos bl.a. Ren Velvære

 

SE ALLE FREDAGSFAVORITTERNE HER

 

 

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.