Youngblood favoritter

Youngblood favoritter

Youngblood var det første mineralske makeup, som jeg fik øjnene op for, og på trods af, at jeg sværger til Jane Iredale’s løse mineralfoundation, jeg har stadig mine favoritter:

1. Mineral blush i farven Tulip er bare så fin sart lyserød og markerer kindbenene meget flot. Den holder jeg fast i år efter år.
169 kr. hos Nicehair.dk

 Youngblood Tulip

 2. Flydende mineral foundation bruger jeg, når det skal dække lidt mere, fx til fest. Den er meget dækkende uden at virke for malet. Brug evt. en løs mineralfoundation ovenpå.
389 kr. hos Nicehair.

 Youngblood foundation

3. Ultimate concealer lever op til sit navn – det er den ultimate, den bedst dækkende og alligevel naturlige concealer, jeg har prøvet. Også et produkt, jeg bliver ved at holde fast i.
249 kr. hos Nicehair.dk

 Youngblood concealer

Trods navnet er Youngblood ikke et mærke specielt til unge. Det er udviklet af Pauline Youngblood, som startede for 15 år siden med at udvikle den mineralske foundation, som nu er et flagskibsprodukt i serien. Hun arbejdede som kosmetolog og oplevede, at kvinderne, der havde fået forskellige ansigtsbehandlinger, der efterlod huden rød og irriteret, ikke kunne bruge den foundation, der var på markedet dengang. Hun udviklede en foundation, der var 100 procent åndbart og det blev til starten på mærket Youngblood, som er baseret på knuste mineraler og kun indeholder naturlige farvestoffer og ikke indeholder talkum, olier og lanolin, der kan virke tilstoppende på huden. Den dækker virkeligt godt.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.