1 km. = 1 krone til kvinders hjerter, hver gang du går eller cykler

1 km. = 1 krone til kvinders hjerter, hver gang du går eller cykler

Gør som jeg og download den skønne app Gå for hjertet. Så donerer Becel 1 krone pr. km. til forskning i kvinders hjerter, hver gang du går eller cykler i hele 2014. Kampagnen er for alle, og man kan også vælge at være med via Facebook og registrere de tilbagelagte kilometer her i stedet. Du finder Gå for hjertet på Facebook her.

Gå for hjertet kan downloades til både Android og iOS, og den kan registrere hver eneste kilometer, du går eller cykler. Det koster ikke dig noget at være med, du støtter op om en god sag, og samtidig får du selv fokus på din motion og overblik over dine ture. Du kan også lave grupper og invitere venner.

gå for hjertet

Sidste år blev app’en downloadet mere end 35.000 gange, og danskerne gik sammenlagt over 25 gange rundt om jorden. For hver eneste tilbagelagt kilomenter donerede Becel 1 kr. til kampagnen Elsk Hjertet, hvilket blev til 700.000 kr. i 2013. I år er målet at gøre det endnu bedre, så vær med og støt en god sag!

 

6 kommentarer
  • Hylle
   Hylle siger:

   hej Sine,

   Nej, du starter app’en, når du begynder din tur – og stopper den igen, når du er færdig. Den bruger på den måde heller ikke strøm og data hele tiden.
   Håber, det svarer på dit spørgsmål – ellers skriver du bare igen.

   God dag.

   De bedste hilsner
   Hylle (Jeanette)

   Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.