A trip to London

A trip to London

I sidste uge var jeg på en lille hyggetur i London. Bevæbnet med et Oyster Card, som med fordel kan bestilles hjemmefra i forvejen, er det let og enkelt at komme rundt med undergrunden og i bus i hele byen. Det er bare at slå sig løs og nyde byen, de mange forskellige mennesker, restauranterne, butikkerne og de forskellige kvarterer og parker.

Det var nu ikke fordi, jeg fik købt det helt store, men byen, restauranterne, stemningen og en enkelt musical er i sig selv det hele værd. Her får du et par af mine tips til turen.

London shopping

På mit billede er der engelske småkager og lækker chokolade fra Harrods (så er der noget, man har råd til derinde). I Harrods kan du også gå ned i kælderen og finde det noget taggy mindesmærke over Diana og Dodi – i sig selv en oplevelse.
I lufthavnen i København fandt jeg den nye skønne, elegante og meget diskrete duft fra Bottega Veneta. Vouge og andre luksusmagasiner skal jeg bare have med hjem – de koster mindre end et ugeblad gør herhjemme.
Stråhat og bælte fra & Other Stories – for London er stedet med tonsvis af high street butikker. Kan sikkert også findes herhjemme.
Den fine trækasse er købt i Notting HillPortobello Road. Kvarteret og den charmerende vej med marked og hyggelige små butikker er bestemt et besøg værd.

Portebello Road_Notting Hill

Det lille postkort er fra den marokkanske restaurant Momo, der ligger lige bag Regent Street. En ren Alladins hule og en kæmpe oplevelse.

Momo_London
Til sidst vil jeg fremhæve Marylebone kvarteret, hvis du vil lidt væk fra de store kædebutikker og hektiske strøg. Det ligger i centrum lige bag Oxford Street og er hyggeligt og charmerende med mindre butikker. Her kan du fx spise rigtigt lækkert hos Fish Works på Marylebon High Street, som ligger i forlængelse af en lille fiskeforretning.

Fish Works_Marylebone

Og vores egen Malene Birger ligger såmænd lige overfor!

Malene Birger_London_Voksenlivsstil

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.