Af med de trætte spidser

Af med de trætte spidser

I dag har jeg været en tur hos min søde frisør Betina hos Bomholt Intercoiffure i København. Jeg har holdt mig til samme salon i 15 år – utroligt som tiden går – og det er altid en fornøjelse at komme ind i Grønnegade til Line Bomholt og de andre, hvor stemningen er hyggelig og rar. Efter at have holdt ved i så lang tid, kan jeg vist godt stå inde for en anbefaling. Sidst, jeg var derinde mødte jeg i øvrigt de to festlige kvinder (og eksperter i skønhedsprodukter) fra Pudderdåserne, så der sad bloggere på række derinde 🙂

hår-blog-bomholt

Hos Bomholt er de, efter min mening, verdensmestre i farver og striber. Mit hår får altid 2-3 forskellige farver tynde striber, og vi vurderer sammen fra gang til gang, om det er den lyse, den hvide, den sandfarvede, karamel eller den mørke, der skal med med. Resultatet er naturlige striber, som jeg ofte får ros for, der ikke efterlader en grim udgroning.

Jeg går til frisør hver 8-9 uge, men jeg bliver ikke klippet hver gang. En fuld stribe får jeg 1-2 gange om året, og resten er små eller store reparationer.

Når jeg nærmer mig tiden til at blive klippet, får jeg nærmest spat af det, og tænker hver gang på, om det burde være en kortere “pæn” frisure (ofte “kommer jeg også til” at klippe i det selv). Men reelt er det bare nogle få klip i forhåret, der skal til, en opfriskning af farven – eller et par centimeter af længen. Så er looket frisk og lækkert igen.

Denne gang var der tale om det, som Betina kalder nogle trætte spidser – ja, jeg var i alt fald også træt af dem, men se bare, hvad det par centimeter kan gøre (og nå ja, en proff føntørring og et glattejern).

hår-bloghår-blog-bomholt

2 replies
 1. Maj-Britt jensen
  Maj-Britt jensen siger:

  Hvor ser det godt ud. Tænker at jeg skal bestille tid hos en rigtig god frisør og få ordnet mit. Sidst jeg blev klippet var vist sidste år. Lidt pinligt. Men måske det hjælper lidt på at man er irriteret over garnet. Overvejer også selv at få det kort men måske jeg skulle prøve det andet først.

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Hej Maj-Britt,
   Det ville glæde mig, hvis du er lidt inspireret 🙂 – som du kan se, er det så lidt der skal til, før man bliver rigtig glad for det igen.
   Jeg synes, du skal givet det et go!
   God solskinslørdag.
   KH Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.