Ferie og forventningens glæde

Ferie og forventningens glæde

Jeg skal på arbejde denne og næste uge med, før jeg til gengæld kan se frem til hele 4 ugers sommerferie fra mit job. Det vil sige, at jeg jo stadig har min webshop (tjek den ud her) at se til, men den betragter jeg som ren fornøjelse – og en enkelt uge helt væk fra det hele bliver det også til.

Når ferien for alvor nærmer sig, kan man ofte virkelig mærke, at man kører på pumperne, men så er det bare med at lægge planer og udnytte forventningens glæde fuldt ud. At få sendt en masse god energi og gode ønsker i retning af de forestående uger.

Alene tankerne om al den ro og overskud, der skal være, kan få mig til at smile allerede nu. Ro til at samle tankerne, til at slappe af og nyde livet – og gøre, hvad man har lyst til. At læse gode bøger, se venner og familie, pleje sig selv, tænke kreative tanker, dyrke motion og spise en masse dejlige, sunde ting. Det er noget af det, jeg glæder mig til.

Jeg kan også allerede nu drømme mig til Mallorca, hvor Sten og jeg har booket en uge på Es Moli i Deia. Bare disse billeder – jeg kan allerede mærke liggestolen under mig – en dukkert i det kølige vand, måske en massage i skyggen 🙂 ….

es-moli-mallorca-2

es-moli-mallorca

Jeg glæder mig i øvrigt også rigtigt meget til et par dage i Aarhus sammen med vores forældre, hvor skal hygge os, besøge Aros og Den gamle By og spise på Kähler Spisesalon. En dagstur til skønne Hven bliver det også til med gode venner. Det er blevet en tradition for os at bruge en dejlig dag med at trave den lille ø rundt, spise frokost og handle lidt lækkert brød, durummel og ost med hjem. Det kan anbefales!

Har du allerede ferie eller glæder du dig også bare indtil videre? Og hvad glæder du dig allermest over eller til?

1 svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.