Anbefaling: Selvbruner Drops fra Ecooking uden kemisk farve!

Jeg er nu flere gange blevet komplimenteret for min sommerkulør, men jeg har en indrømmelse. Jeg har snydt!
Jeg har testet Ecookings selvbruner drops og puttet nogle få dråber i min dag- eller natcreme. Efter et par dage havde jeg egentlig glemt alt om det, da det pludselige slog mig, at jeg havde en fin og frisk let solbrændt kulør. Helt naturlig!
Mit under al sommerregnen, så var det selvfølgelig de magiske dråber, der havde kysset min hud så naturligt og fint, som om, det var solen, der havde været på spil!

Jeg gør opmærksom på, at jeg har fået produktet i gave til test!

Lige nu er solen selvfølgelig fremme, men har du ligesom jeg ikke lyst til at ligge og stege med ansigtet direkte i oppe i solen (og få rynker), og vil du gerne have, eller måske senere bevare, en frisk og naturlig farve, så er de her drops altså fantastiske. De er ultralette at styre, farven bliver meget naturlig, og så lugter den ikke. Jeg er normalt ikke fan af hverken duften af selvbrunere eller den lidt kunstige og “forkerte”farve, de nogen gange giver.
I Ecookings selvbruner er det en helt anden sag –  den aktive ingrediens Dihydroxyacetone (DHA) udvindes af sukkerroer eller sukkerrør, som giver den naturlige farve, og endda trænger mere jævnt ind i huden end kemiske selvbrunere.

Derudover er den proppet med gode og plejende fugtgivere som hyaluronsyre, glyceriner udvundet af kokos, Aloe Vera og Agurkeekstrakt, der både virker anti-inflammatorisk og giver fugt. Så er det da en win-win at bruge penge på en selvbruner til ansigtet – og du skal endda kun bruge et par pump i din creme nogle få gange for at få den fineste effekt.
Den holder længe og koster 229 kr. hos Ecooking.dk .

Med andre ord en varm anbefaling herfra! ♥

Kender du endnu ikke danske Ecooking, så lad mig kort introducerer dem. Et dansk mærke med produktion her i landet, fokus på bæredygtighed i bl.a. emballage, og  med en vision om at skabe naturlige og primært økologiske produkter, der er effektive – og til rimelige priser. Filosofien er, at at hudpleje skal være nem, effektiv og hurtig – og huden ved at bruge 1 minut om morgenen og 1 minut om aftenen på rens og fugt, og 10 minutter i løbet af ugen på peeling og masker, vil holde sig sund og smuk også med alderen.
Jeg har fx tidligere skrevet om den kraftfulde Ecooking Peel Mask, som er elsket af mange, i dette indlæg om syrer i hudplejen.

2 replies
 1. Sanne Larsen
  Sanne Larsen siger:

  Hej Jeanette. Det har jeg selv overvejet men da jeg bruger bha og aha i min daglige hudpleje er det så en dårlig ide ?

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Hej Sanne,
   Du kan sagtens kombinere de to ting. Husk i øvrigt altid at holde øje med, om din hud bliver udtørret af syren og sæt evt. mængden ned i en periode. Jeg er selv kæmpe tilhænger af syrer og tåler det rigtigt godt, men jeg neddrosler ind i mellem, hvis jeg føler, det bliver for meget. Men brug trygt dråberne iblandet din serum eller creme. Jeg bruger dem kun ind imellem i nogle dage, når jeg skal have et friskt pust.
   KH Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.