Anmeldelse: Davines OI / Shampoo, OI /Conditioner og den geniale OI / All in One Milk

Anmeldelse: Davines OI / Shampoo, OI /Conditioner og den geniale OI / All in One Milk

davines-oi-shampoo.jpg

De italienske salonprodukter fra Davines oser bare generelt af æstetik og lækkerhed. De er i enkle emballager og skabt med omtanke for både kvalitet og for miljøet. De dufter virkelig skønt og giver den fede næring og pleje, som jeg tidligere har beskrevet, at jeg har behov for i et hår med tendens til udtørring (læs indlægget her).

Deres produktlinje Oi er skabt med henblik på at give blødhed, glans og lethed i håret. Nu får I lige et hurtigt billede af mit hår, hvor jeg har brugt Davines OI / Shampoo, OI / Conditioner og  OI / All in One Milk, som jeg vil vende tilbage til. Det er uden styling overhovedet, bare lufttørret i går og redt igennem i dag. Udover at være blødt, er det meget luftigt og fyldigt. Shampoo og conditioner (som nærmere er en kur) er bløde og ekstremt velduftende og giver masser af fugt uden at tynge.

davines-oi-anmeldelse.jpg

Davines OI / All in One Milk er en ret spændende kombination af et pleje- og et stylingprodukt. Det sprayes i hele længden i det håndklædetørre hår. Det giver blødhed og glans og gør udredningen lettere, det tilfører fugt og formindsker krus (bare se mit naturkrøllede hår på billedet, som der intet er gjort ved). Det giver også fylde på den luftige måde og er med til at holde frisuren, men det tynger på ingen måde håret ned.

All in One Milk er dertil også godt at bruge i tørt hår, hvor jeg bruger det til at forme eller opfriske det tørre hår. Det kan også bruges til at kramme krøllerne op med eller i det hele taget fikse håret lidt op i løbet af dagen eller de morgener, hvor det ikke bliver vasket.
Det er faktisk det første leave-in produkt, jeg nogensinde rigtigt har syntes om – udover olier, som jeg bruger i rå mængder – fordi det giver fugt og blødhed uden at tynge håret overhovedet.

davines-all in-one

Davines hårprodukter fås hos frisøren, hvor du også kan få vejledning til den produktlinje, der passer bedst til dit hår. 

 

1 svar
  1. Bettina
    Bettina siger:

    Lige det jeg trænger til, mit hår bliver altid helt umuligt når det bliver koldt, det kruser og tørrer ud, så mit hår vil blive meget taknemmelig for lidt luksus⛄️❄️

    Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.