Ny sæson – ny neglelak

Ny sæson – ny neglelak

be-dior-neglelakDet varer ikke længe, før det for alvor er på med de mørkere farver og store striktrøjer, jakker og støvler. Det er altid skønt at få en ny neglelak, og specielt her hvor sæsonen skifter, er en ny farve en god måde at at tage hul på det kommende efterår/vinter 2015 look.

Nu må lakkerne gerne være mørke og dybe – og gerne i spændende nuancer som dybtrøde, lilla, grønne, blå, sorte og sågar orange. Det er, som med så meget andet, vigtigt først og fremmest at vælge en farve, som klæder én. En neutral eller nude lak vil altid være aktuel, men de helt lyse sommerfarver passer ligesom ikke rigtigt længere.

Jeg har investeret i lakken Be Dior (øverst). Det er en limited edition, og man skal efter sigende være hurtig for at få den (måske et salgstrick, men flot er den altså). Jeg er meget glad for Diors lakker, som både gode at lægge på og giver et flot resultat. Sammen med Chanel synes jeg, at de altid kommer med de suverænt flotteste farver. De hører til i den dyre ende, men farver og kvalitet taget i betragtning, synes jeg alligevel, de er pengene værd.chanel-vert-obscur Dior-metropolis

Jeg kunne også finde på at hoppe ud i en af de lækre afstemte grønne farver. Blå er også et godt bud, men det afhænger af den enkelte og hvordan farven klæder hånden.
Dior-darling-blue.jpg

En god overlak er et must til slut. Min favorit lige nu er Seche Vite, som du kan læse mere om her.
Seche-vite-overlak

 

 

 

 

1 svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.