Ansigtsløft uden kniv! Se den nye revolutionerende HIFU D.O.T. LIFT

Reklame for Beautyakademiet!

I går var jeg inde hos PhFormulas flagship-klinik på Dag Hammarskjölds Allé i København, hvor jeg har fået lov til at afprøve den helt nye avancerede HIFU D.O.T LIFT, som beskrives som revolution inden for ikke-kirurgisk ansigtsforyngelse. (HIFU står for High Intensity Focused Ultrasound)

Behandlingen arbejder gennem fokuseret ultralyd i dybden og stimulerer hudens helingsproces og opstrammer underhuden – hvilket tidligere kun var muligt med kirurgi – og stimulerer dannelsen af kollagen og elastin. Behandlingen sætter ind på pandelinjer, øjenomgivelser (både i forhold til linjer og øjenbrynsløft), kinder, dobbelthage – kalkunhals og kæbelinje.

Proteinerne kollagen og elastin arbejder sammen om at gøre huden stærk, fast og elastisk. Med alderen falder produktionen, hvilket er en medvirkende årsag til at huden bliver slappere og får rynker.

Man går ud af døren, efter behandlingen, uden at være rød eller på anden måde mærket. Resultaterne kommer heller ikke lige med det samme – de viser sig typisk efter 6-8 uger, og huden bliver derefter flottere og flottere gennem ca. 6 måneder. Og det endelige resultat holder op til et år efter!

Jo, mere sund, huden er i forvejen, jo hurtigere resultater, og jo færre behandlinger. Én enkelt behandling om året kan være nok for nogle, mens andre, der har større udfordringer med huden, kan have behov for 2-4 behandlinger. Udover foryngende behandlinger, kan HIFU LIFT fx også bruges ved slaphed i forbindelse med vægttab, eller den kan arbejde i de øverste lag på aknear.

Nu vil jeg vise dig og fortælle lidt om, hvordan behandlingen foregår. Men de endelige resultater får vi så alle sammen først om 6-8 uger. Spørg mig lige, om jeg er spændt!!!
Jeg satser selvfølgelig på, at min huds tilstand i forvejen er så god, at det går rimeligt hurtigt, men det vender jeg tilbage med her på bloggen, så du kan se, hvordan behandlingen virker.

Som du kan se på billederne er jeg tegnet op i ansigtet (med blyant!), for at marker de baner, der må behandles i. Der er områder, der er no-go på grund af nervebaner.

Derefter påføres et tykt lag gelé a la det, der bruges ved scanninger. Og så startes apparaturet – og vi går i gang.

Ultralydsapparatet sender bølger ned i huden stykke for stykke på huden. Jeg fik den store tur på hele ansigtet og halsen, som alt i alt, inkl. optegning, varer 60 minutter.
Behandlingen er så godt som smertefri, den trækker ikke tårer og er ikke noget at tale om, men der KAN mærkes nogle små “stød”, mere eller mindre på forskellige områder af huden. I området omkring munden, kunne jeg også mærke det lidt i tænderne, men bagefter er det fint, og det er bestemt til at holde ud undervejs.

Hals og den nederste del af ansigtet blev “skudt” to omgang – først det hele, og derefter forfra. Fra panden og op fik den en enkelt tur. Her er huden tyndere, og det mærkes også lidt mere deroppe, men igen er det ikke noget at pive over.

Her er jeg så efter behandling, glad – og helt uskadt 🙂 – og forventningsfuld efter HIFU Lift’et. Umiddelbart efter synes jeg, at jeg ser friskere og glattere ud, hvilket skyldes den lille stimulering, der også sker i overhuden, og som kan give en lille bitte forbigående hævelse og udfyldning. Men det er de langvarige resultater, det handler om, og jeg vender stærkt tilbage med en melding om virkningen, hvis du har lyst til at følge mig i processen ♥

 

Hvis du er interesseret i at vide mere om behandlingen, kan du læse mere og finde priser på Beautyakademiets hjemmeside.
Behandlingen er tilgængelig hos en række pHformulaklinikker rundt omkring i landet. Du finder email og telefonnummer, hvis du vil have mere information eller forhøre dig om en behandler i nærheden af dig her.

 

11 replies
 1. Lotte
  Lotte says:

  Må vi få lov at se før efter billederne tager fra klinikken her i start august som du skriver. Er altid spændende at følge nye udviklinger. Kh Lotte

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette says:

   det kan du tro – jeg arbejder på et indlæg så snart, jeg har overstået min flytning 🙂
   Jeg kan godt afsløre, at jeg er begejstret! Så stay tuned!
   KH Jeanette

   Svar
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Hej Tina,
   jeg kan allerede selv se og fornemme, at jeg er blevet løftet lidt i ansigtet. Resultatet udvikler sig over ½ år, så hvad skal det ikke ende med 🙂
   Jeg har planlagt et besøg hos pHformula den 7. august, hvor vi tager nogle efterbilleder, så man præcis kan sammenligne fra før. Så senest der skal jeg nok vise resultatet.
   KH Jeanette

   Svar
    • Jeanette
     Jeanette says:

     Wow, hvor spændende – jeg vil også meget gerne høre om dit resultat, når du kommer dertil. Det tager jo lidt tid, før det viser sig, men jeg har en virkelig god fornemmelse, og jeg synes fx min hals er blevet opstrammet. Men jeg skal nok komme tilbage med en seriøs status.

     God weekend 🙂

     Svar
 2. Pia
  Pia says:

  Så spændende!!! Glæder mig til at se resultatet. Det ville da være fantastisk at kunne blive strammet lidt op hist og pist, uden brug af kniv – for det er er jeg altså ikke rigtig frisk på… 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.