Smarte nyheder til din hud i solen!

Så kom der virkelig fuld power på solen, og det er blevet tid til for alvor at passe på din hud, når du bevæger dig udenfor! Her får du tips til nogle smarte, lækre og funktionelle nyheder, der kan motivere til at få brugt solbeskyttelse i dagligdagen – og samtidig alle har noget ekstra.

Indlægget indeholder reklame for de viste produkter!

Solens skadelige stråler er en af de allerstørste faktorer, når det gælder dannelsen af rynker i huden, og særligt i ansigtet, som jo er ekstra udsat. Det er derfor vigtigt, at vi husker solfaktor i ansigtet hver dag.
Dertil kommer pigmentforandringer – og i værste fald hudcancer. Vi danskere har desværre en meget stor forekomst af hudkræft, danske kvinder har en kedelig verdensrekord, måske fordi vi ikke tager solen helt alvorlig her i det kølige nord.

Den virkelig nemme!

Vichy har lanceret en fantastisk nyhed i år i deres Ideal Soleil-serie, nemlig en solspray med termalsk kildevand med bredspektret SPF30 til krop og ansigt.
Den er som en mist, og super hurtig, behagelig og nem at påføre. Den efterlader intet fedtet eller hvidt på huden. Og man skulle næsten ikke tro det, men de er ovenikøbet vandfaste.
Ideal Soleil Protective Water fås i tre varianter: En fugtgivende med hyalouronsyre, en med antioxidanter i form af blåbærekstrakt og endelig en med betakaroten, der bidrager til en flot solbrun hud.
Fås bl.a. på Apotektet.

Dem mod pigmentpletter (også på hænderne!)

Der er altså noget at gøre, hvis du har problemer med pigmentpletter, og der kommer stadig flere og flere produkter på markedet med netop det fokus. Dels er en effektiv solbeskyttelse det bedste middel til forebyggelse, men en del produkter sætter også ind på de allerede eksisterende mørke plamager og pletter, der fremkommer pga. solskader, hormoner eller alder.

Et super godt bud er den nye La Roche-Posay Pigmentclar dagcreme med SPF30 mod pigmentforandringer. Den går ikke alene ind og forebygger, men den reducerer også synligheden af pigmentforandringer og mørke pletter. Brug den på ansigt, hals og decolléte – og på oversiden af hænderne!!!
Har du nogle særlige genstridige pletter, så fås der også en serum i serien!

Det andet produkt fra La Roche-Posay, som jeg i den anledning vil fremhæve er den nye La Roche-Posay Anthelios Pigmentation solcreme. Den er med SPF50 og på samme måde udviklet til forebyggelse og reducering af pigmentforandringer – men derudover er den farvet, så du med det samme får en flottere og mere jævn hudtone. Den kan virke mørk, men tilpasser sig huden, når cremen arbejdes ind.

Den klassiske, der virker med det samme!

Nivea kan bestemt også være med i den daglige solbeskyttelse af ansigtet! En nyhed fra dem er denne Nivea Face Anti-Age & Anti-Pigments i hhv. SPF 30 og 50. Her sættes der med naturlige antioxidanter ind på forebyggelse af rynker og pigmentering. Konsistensen er let og ikke-fedtende, og duften har milde noter af klassisk Nivea, som jeg elsker.
De effektive UVA/UVB-filtre giver øjeblikkelig beskyttelse (husk ellers normalt at smøre dig ind gerne ½ time, før du skal i solen!)

Den, der booster din farve!

I luksuskategorien, men stadig til priser hos Matas, der ikke er fuldstændig vanvittige, finder vi Filorga. Nyheden fra dem er et Tan Optimiser Complex, der booster produktionen af hudens mørke pigment, melanin. Melanin er hudens eget forsvar og beskyttelse mod UV-strålerne, så dels opnår du en bedre beskyttelse – men dels også en flot solbrun farve.

Du finder det i denne olie med SPF 30 og i en tilhørende After Sun. Med det kit kan du virkelig få en flot farve, og jeg skal i den grad bruge det, når jeg om et par uger skal sydpå!

Jeg har allerede smugtestet på mine vinterblege ben i dag, og olien forsvinder hurtigt ind og giver med det samme en virkelig fin og glat hud.

Du kan finde Filorga solprodukter hos Matas her(reklamelink)

Det skal nævnes, at de alle indeholder Filorgas avancerede anti-agepleje samt hyaluronsyre. Hvis du fx er på udkig efter en plejende dagcreme med solbeskyttelse SPF50, er denne en mulighed.
295 kr. hos Matas her(reklamelink)

Dem, der booster beskyttelsen og hudkvaliteten med C-vitamin i receptstyrke!

Sidst, men ikke mindst, har vi klinikmærket pHformula, som bl.a. er eksperter i at få transporteret stabile vitaminer og andre virksomme ingredienser lang ned i huden, hvor de virkelig gør en forskel på hudens kvalitet og udseende. De har en produktlinje, hvor du kan gå all in på din solbeskyttelse, men samtidig også tilføre ekstremt meget fugt i dybden, berolige og forbedre din hudkvalitet.

Det særlige her er, hvordan du kan tilføje C-vitamin creme, VITA C 24H cream – eller den intense VITA C serum – under din solcreme, hvilket booster dit solfilter, mens du får glæde af vitaminets plejende og beskyttende antioxidative egenskaber (mod frie radikaler, pigmentpletter.
Cremen indeholder højkoncentreret C-vitamin i receptstyrke, som fugter i dybden og efter et par timer kan øge fugtniveauet i huden med over 100%.

Ovenpå kan du bruge pHformula U.V. Protect med SPF50, som udover den bredspektrede solbeskyttelse også har et højt indhold af både C- og E-vitamin samt Q10. E-vitamin er, ligesom C-vitamin, en krafigt antioxidant, som øger forsvaret i huden og beskyttelsen mod solens UV-stråler.

Hvis du vil gå hele vejen og gøre serien komplet, kan du bruge pHformulas C.C. cream SPF30, der er en let farvet creme, der udjævner hudtonen (CC betyder Color Correcting). Samtidig tilfører du igen C-vitamin, men også Retinol (A-vitamin), som væsentlig for væksten og vedligeholdelsen af overhuden, samt hyaluronsyre, som øger fugtniveauet i huden.

*****

Som du kan se, er der ingen undskyldning for ikke at passe på huden – og der er mange rigtigt gode muligheder i alle prisklasser og med forskellige ekstra egenskaber, som jeg håber, du kan lade dig inspirere af. Det vigtigste er, at vi tager solplejen alvorligt – også selvom vi bor i her i det kolde nord. Og så skal vi heller ikke glemme, at solen står helt øverst på listen, når det gælder dannelsen af rynker.

I går hørte jeg vejrværten på tv sige, at det var NU, vi skulle passe på vores vinterblege hud. Det er jo fuldstændigt rigtigt, for solen er skarp og ozonlaget er tyndt på denne årstid – så der skal altså noget solfaktor på. Men faktisk skal vi ALTID passe på vores hud. Det er en af de helt store misforståelser, at huden tåler mere sol, jo mere solbrændte vi er. Det passer ikke. Solen stråler er lige skadelige, uanset hvor meget farve, vi har.

God fornøjelse i solen ♥

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.