, ,

Fredagsfavorit: The Argan Oil Mist fra Bjørn Axén Signature

The Argan Oil Mist fra Björn Axéns Signature linje er helt unik - jeg er vild med den.

 

The Argan Oil Mist fra Björn Axéns nye linje Signature er helt unik – en suveræn mellemting mellem en olie og en leave-in cream på praktisk spray –  og den fortjener værdigheden som denne uges beautyfavorit. I øvrigt sammen med resten af de nye Signature-produkter fra den kæmpe lancering fra det svenske top hårbrand og Kgl. Hofleverandør.

Reklame/Modtaget i gave til test
Indeholder r
eklamelinks til Matas.

 

The Argan Oil Mist fra Björn Axén er noget helt særligt! En hårolie på spray, der i virkeligheden har en lidt cremet konsistens og minder om en mellemting mellem en olie og en leave-in cream. Den er varmebeskyttende og giver en flot samling til håret uden at fedte eller tynge. Den bruges i håndklædetørt hår, hvorefter håret kan føntørres eller lufttørres. Jeg bruger den også i tørt hår, der trænger til lidt ekstra samling af spidserne, og de gør det virkelig godt i mit hår på anden- eller tredjedagen.
Den er super let at bruge, fordi det netop er en spray, som fordeles i længder og spidser og derefter krammes ind i håret. Foretrækker du mere kontrol, så spray lidt ud i hånden og fordel det i håret.

The Argan Oil Mist fra Björn Axén er noget helt særligt! En hårolie på spray, der i virkeligheden har en lidt cremet konsistens og minder om en mellemting mellem en olie og en leave-in cream.

På billedet har jeg vasket håret dagen før, givet det lidt spray i det våde hår og ladet det lufttørre. Det tørre hår har jeg samlet med nogle få tag med en varmebørste. På andendagen har jeg igen brugt Argan Oil Misten i det tørre hår for at samle det og give det glans – og lidt ekstra blødhed og næring til mit hår, der er fyldigt med naturkrøl og tendens til tørhed og krus.

 

Vælg mellem SMOOTH eller VOLUME

Til mit hår, der bare suger fugt til sig, elsker jeg hårserier med masser af pleje. Björn Axén er en kæmpe favorit og det er ikke blevet mindre med den nye Signature linje. Den består – udover en række lækre stylingprodukter – af 2 plejende og velduftende serier: en SMOOTH serie og en VOLUME serie med hver deres shampoo og conditioner, samt The Hair Mask med bl.a. Provitamin B5 og et Keratin-kompleks, der genfugtende og opbygger kraftigt, tørt og kruset, samt krøllet hår!
SMOOTH serien er udviklet til at tæmme, nære og fugte, mens VOLUME serien er til at give fylde til finere hår.

Mit eget favoritsæt er Bjørn Axen The Smooth Shampoo og The Hair Mask, som begge er med fugtende og blødgørende.

Mit eget favoritsæt er The Smooth Shampoo og The Hair Mask, som begge er med fugtende og blødgørende Macadamiaolie, bomuldsfrøolie og Provitamin B5. Der findes også en lidt lettere conditioner, og du kan også vælge VOLUME serien til hår, der ikke som mit er tørt, kraftigt, køllet/kruset.

 

 

The Argan Oil Mist er nærmest blevet uundværlig for mig. De øvrige stylingprodukter er absolut også værd at tage et kig på: Bjørn Axén laver, efter min mening, stadig verdens bedste tørshampooer! Der er bl.a. også kommet en unik ny “usynlig” hårlak, The Soft Hairspray, i den nye Signature linje.
Det er ikke for ingenting, at Bjørn Axéns produkter er udviklet i samarbejde med deres mange højprofilerede hårstylister i Sverige. Dertil kommer en mangeårig filosofi om høj kvalitet og om, at produkter (og emballage) skal være miljøvenlige.

De nye Signature produkter har alle en, fin synes jeg, duft, som er unisex. Du kan købe hele Bjørn Axén Signature serien hos Matas.KLIK OG GÅ TIL ALLE MINE FREDAGSFAVORITTER!

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.