Forkæl huden med luksuspleje

Forkæl huden med luksuspleje

Der sker hele tiden nyt inden for udviklingen af avancerede hudplejeprodukter. Jeg passer selv godt på min hud og elsker at rense, massere, exfoliere og give masser af fugt til huden.

Jeg kan se, at det gør en forskel, hvis man giver huden opmærksomhed! Og jo tidligere, man kommer i gang, jo bedre. Selvom det selvfølgelig aldrig er for sent.

Jeg synes ikke, der er noget som helst galt i, at huden får linjer og rynker – det er jo en del af livet, som vi skal bære med stolthed. Som snart 50årig forventer jeg ikke at være glat som en barnenumse, men en velplejet hud med en god fugtmætning og glød, det kan alle have.

For mig er det luksuspleje i sig selv, når man vælger at give huden opmærksomhed og bruger 5 minutter morgen og aften på at rense og fugte. Det behøver ikke nødvendigvis koste en bondegård, men der er altså innovative produkter på markedet, som koster lidt mere og kan lige det ekstra.

d-force-beaute-pacifique-blog

Jeg har i de sidste par uger brugt denne serum/creme fra danske Beauté Pacifique, der har et højt indhold af tre forskellige typer A-vitamin med markedets hidtil kraftigste anti-age effekt. Derudover tilfører den D-vitamin, som optages gennem huden – deraf navnet D-Force. Du kan læse meget mere på Beauté Pacifiques hjemmeside her.

Cremen koster 585 kr., og det er mange penge for de fleste. Men på den anden side, så svarer det nogenlunde til, hvad mange kan finde på at bruge på en ansigtsbehandling, og med denne drøje creme kan du give din hud en luksuspleje i 3 måneders tid, vil jeg anslå. Du skal nemlig kun bruge et tyndt lag om morgenen under din normale dagcreme. Den er en mellemting mellem en creme og en tyk gele, som du varmer op på huden og masserer helt ind.

Der findes jo ikke mirakelmidler, men min hud er helt klart blevet forbedret de sidste par uger, og jeg nyder at bruge D-force cremen hver morgen, hvor jeg virkelig føler, at jeg forkæler min hud. Den er blevet dejlig blød og glat og fugtmættet, og så synes jeg, den har fået en friskere og lidt mere lækker glød og udstråling.

Du kan købe D-Force cremen her. (affiliate link)

Jeg skal gøre opmærksom på, at produktet er stillet til rådighed for min test af Beauté Pacifique.

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.