Avanceret MBR ansigtbehandling og hudpleje, der virker med det samme

Avanceret MBR ansigtbehandling og hudpleje, der virker med det samme

For nogle dage siden prøvede jeg en helt ny avanceret og meget spændende ansigtbehandling hos Art of Wellness i Lyngby. Klinikken er blandt de meget få klinikker i Danmark, der p.t. tilbyder MBR behandlinger og produkter. 

MBR (medical beauty research) har stor fokus på anti-ageing og bruger ingredienser med stor effekt i både over- og underhuden. Behandlingerne hører til i den luksuriøse ende (995 kr. for en lille og 1.295 kr. for en stor behandling), men de giver altså også et synligt resultat med det samme.

ansigtsbehandling-før-1

Før min MBR behandling

ansigtsbehandling-efter-1

Efter min MBR behandling

Produkterne arbejder i hudens dybe lag, og der behandles på både ansigt, hals og décolleté. De to sidstnævnte har jeg faktisk savnet fokus på, for det er ofte her, at alderstegn og solskader viser sig meget tydeligt. Behandlingen giver en rigtig lækker fornemmelse alle steder.

Det nye bag behandlingerne er de avancerede produkter, som også fås til hjemmebrug. De to grundlæggende elementer er en Beta-enzym, som kan bruges dagligt i 15 minutter. Herefter tilføres en eller flere serummer alt efter, hvilket behov man har – om det er fx ar, uren hud, rynker, pigment eller leverpletter eller sart og tynd hud efter sygdom. MBR har skræddersyede produkter til alle hudtyper og aldre.

ansigtsbehandling-før

Før min MBR behandling

ansigtsbehandling-efter-2

Efter min MBR behandling

Her er et billede lige efter, at jeg havde rejst mig fra briksen. Jeg synes faktisk, man kan se, hvor salig, jeg er. Ikke alene er min hud på bryst, hals og i ansigtet løftet, men jeg føler mig frisk og klar og mere ungdommelig. Den store behandling varer 1½ time, hvor der indgår masser af massage, og undervejs ligger man i et kvarter kun med næsen fri under en tyk algemaske. Med mindre, man lider af klaustrofobi, er det helt terapeutisk.

ansigtsbehandling-efter-4

Her er jeg så klar til at forlade Art of Wellness efter en som altid dejlig oplevelse. Nu MED make-up og en følelse af at være mindst 5 år yngre (og husk nu lige, at jeg er 49 år).
MBR er helt klart en behandling, jeg vil ofre på mig selv en gang imellem. Særligt op til større begivenheder, hvor jeg gerne vil føle, at jeg ser lidt ekstra godt ud 🙂

ansigtsbehandling-efter-MBR

Der er et par oplagte hjemmeprodukter at fortsætte med. Serien er ikke billig, men jeg vil helt klart selv fortsætte med bruge Beta-Enzyme, som er et af seriens nøgleprodukter. Det er en mild syre kombineret med et enzym kompleks, der klarer og blødgør huden, arbejder både i dybden og åbner huden til den efterfølgende serum. Den bruges dagligt og koster 600 kr. for 30 ml. og 825 kr. for 50 ml. Jeg ved det godt – det er sindsygt dyrt, så det er virkelig for dem, der prioriterer hudpleje meget højt og kan finde luft i budgettet. MBR-beta-enzyme
Dernæst findes der en række forskellige dybdevirkende serummer, som ligger mellem 1.000 og 1.800 kr. Den sidste er en slags Askepot serum, der minimerer rynker.

Det er vigtigt at vælge de rigtige produkter og serummer, så hvis du bor i nærheden af Lyngby, så kig op til Art of Wellness, hvis du vil høre mere. De er altid meget søde og hjælpsomme. Jeg kan bestemt også anbefale, at du forkæler dig selv med behandlingen først og mærker effekten af produkterne på egen krop.

Du finder Art of Wellness her.

PS. der kommer snart en konkurrence her på bloggen, hvor du kan vinde den store behandling!

 

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.