,

Avéne sætter nye standarder for solbeskyttelse!

Pierre Fabre, der står bl.a. bag apotekermærket Eau Thermale Avéne, lancerer nu efter 20 år forskning et banebrydende solfilter, TRIASORB™. Det nye solfilter er ekstremt bredspekteret og giver effektiv beskyttelse mod UVA, UVB – og blåt lys. Blåt lys er nemlig ikke kun det, vi får fra diverse skærme, det kommer også i en langt, langt højere koncentration fra solen. Blåt lys trænger dybt ned i huden, hvor det genererer frie radikaler, nedbryder collagen og medvirker til hyperpigmentering. 

Avéne 50+ med det nye effektive solfilter, der beskytter mod blåt lys.

Solen er rynkefremkalder og skadesvolder nr. 1 – desværre også når det kommer til hudcancer – så det er nu, du skal begynde at overveje din solbeskyttelse til dagligt. En god og effektiv solcreme er sat sammen med flere forskellige solfiltre for at give optimal beskyttelse. De produkter, du kan se her, er sat sammen af fire forskellige filtre, inkl. det nye TRAISORB™.

Yderst i huden har vi UVB-strålerne, som ikke trænger så langt ned. Det er dem, der gør os solbrune (og forbrændte). I det næste lag når UVA strålerne ned og skaber skader og rynker. Endnu længere ned kommer det blå lys HEV-strålerne (High Energy Visible), hvor det er med til at forstærke hyperpigmentering, inflammation og skader.

 

Solens stråler indeholder en stor mængde blåt lys. Det er med til at fortælle kroppen, at vi er vågne, og hjælper også med at udskille hormoner som serotonin. Det blå lys stopper også produktionenen af søvnhormonet melatonin. Det er derfor, vi har svært ved at sove, hvis vi sidder for længe oppe foran de forskellige skærme.


Eau Thermale Avène Intense Protect 50+

Det nye patenterede solfilter TRIASORB™ finder du nu i to produkter hos Eau Thermale Avène. Avéne Intense Protect 50+ er velegnet til alle, babyer, børn og voksne, og selv til sensitiv hud – og svier ikke i øjnene! Den er uden parfume, absorberes på 3 sekunder og giver en usynlig finish på huden, dvs. at der ikke er noget hvidt skær overhovedet.
Endelig er den ultra-vandfast og kan holde helt op til 6 x 20 minutters badning, hvor der stadig vil være minimum 50% solbeskyttelse tilbage.

Avéne Intense Protect 50+ med det nye effektive solfilter, TRIASORB, der beskytter mod blåt lys.

TRIASORB ™ er det første organiske solfilter, der absorberer og reflekterer den skadelige del af solspektret ultrabredt: UVB, korte UVA og lange UVA-stråler samt synligt blåt lys med høj energi.

Effektiviteten er meget høj selv med en koncentration af solfiltre på mindre end 10% og det er ikke giftigt for marinemiljøet. Emballage er 100% genanvendelig.


Avéne B-Protect 50+ skifter farve og bliver let dækkende!

Det andet solprodukt, der har fået tilført det nye solfilter, er Avéne B-Protect, som du måske allerede kender. Der er mange, der er helt vilde med solcremen til ansigtet, fordi den hvide creme skifter farve og tilpasser sig huden. Du kan se det på billederne længere nede.

Avéne B-Protect 50+ har fået tilført det nye effektive solfilter, TRIASORB, der beskytter mod blåt lys.

Avène B-Protect indeholder mikroindkapslede pigmenter, der aktiveres, når den kommer på huden og virker let dækkende. Brug den til at opnå en meget høj solbeskyttelse på ansigt og hals. Cremen er blød og plejende og indeholder et antioxidant kompleks samt nærende og beroligende termalsk kildevand. Velegnet til sensitiv hud.

Se, hvordan Avéne B-Protect 50+ skifter farve på huden.

Avène B-Protect SPF50+ skifter farve ved hjælp af mikroindkapslede pigmenter.

Du finder et stort udvalg af solbeskyttelse fra Eau Thermale Avéne på Apoteket eller onlineapotektet. Både med og uden parfume og i forskellige formler og konsistenser alt efter behov og præferencer.

Avéne Intense Protect spf50+ koster 225 kr. hos Apopro.dk (lige nu på tilbud til 168 kr.). reklamelink
Avéne B-Protect spf50+ fås til 105 kr. (lige nu nedsat til 78 kr.) reklamelink

 

1 svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.