Bagt fennikel med parmaskinke

Bagt fennikel med parmaskinke

bagt fennikel med parmaskinke 2

Hvis du kan lide den friske lidt lakridsagtige smag af fennikel, kan du lynhurtigt lave det fineste tilbehør til fx fisk eller lam. Du skærer bare fenniklen ud i både, drypper med lidt olivenolie og vikler parmaskinke rundt om. Du kan også bruge bacon, som jeg især synes fungerer skønt til fisk.
Til sommer kan du i øvrigt lave dem på grillen.

Sådan gør du:

Skyl og rens fenniklen. Skær lidt af top og bund, men lad være med at fjerne hele bunden. Den skal stadig hænge sammen.

bagt fennikel

Dryp med lidt olivenolie og krydr med lidt peber (salt er muligvis ikke nødvendigt pga. det salte skinke/bacon, selvom du kan se på billedet, at jeg har brugt lidt).

bagt fennikel med parmaskinke

Vikl skinke eller bacon omkring og bag i ovnen på 180 grader. Afhængig af størrelsen tager det ca. 20-30 minutter, før fenniklen er mør. Vend undervejs, så skinken ikke brænder på i bunden.

bagt fennikel med parmaskinke 2

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.