,

Balance Me Super Firming Body Oil øger cirkulationen

De æteriske olier i Balance Me kropsolien hjælper til at stimulere cirkulationen på hofter og lår og modvirke cellulitis.


Super Firming Body Oil var en af de allerførste olier Balance Me skabte og i dag er den både prisvindende og fast indslag på bestsellerlisten. Her går de 100% naturlige ingredienser hånd i hånd med virkning, velvære og velduft! De æteriske olier hjælper til at stimulere cirkulationen på hofter og lår og modvirke c
ellulitis.

produkt modtaget i gave til test!
Indeholder reklamelinks 

Jeg er oprigtigt begejstret for Balance Me kropsolier – og flere andre ting i øvrigt. Mærket er generelt virkelig gennemført i deres bestræbelser på skabe  seriøse, naturlige produkter, der også er både rene, lækre, velduftende og virkningsfulde.

Det er rene og essentielle skønhedsprodukter på et højt niveau, Ecocert luksus til krop og ansigt, der holder.

Naturlig og aromaterapeutisk

Og så er der duftene, der er et kapitel for sig! Alle Balance Me produkter er certificerede og består af naturlige ingredienser og rene olier som er inspireret af aromaterapi.

Du kan helt sikkert finde din favoritduft blandt de forskellige serier med rene æteriske olier. (se alt Balance Me fra Matas her).

Alle Balance Me produkter er certificerede og består af naturlige ingredienser og rene 100% æteriske olier som er inspireret af aromaterapi.

Min yndlingsduft til badet er fra den gule serie: Super Moisturising Body Wash (129 kr.) er den skønneste spa-agtige luksus med duft af bl.a. Geranium og lavendel. For mig er sæben en fornøjelse at bruge i badet – måske er det aromaterapien, der virker på mig 🙂 I alt fald, så elsker jeg duften og lægger mærke til den og suger den ind som en lille hverdagsglæde hver eneste gang. Prøv i øvrigt også den fantastiske Super Moisturising Hand Creme!

 

Balance Me Super Firming Body Oil udglatter og opstrammer

Hvor den gule serie har fokus på at give masser af skøn fugt – så er den grønne Firming Oil også en 100% naturlig olie, som udglatter, detoxer og fremmer blodcirkulationen med mandelolie, bergamotte, enebær, jojoba og hvedekim. Fyldt med essentielle fedtsyrer og vitaminer som hjælper med at holde huden elastisk.

De æteriske olier hjælper til af skabe et sundt kredsløb i huden og er god til at øge cirkulationen på hofter og lår og modvirke cellulitis.

Masser olien grunding ind i huden – og fokuser på områder, der har behov for opstramning og udglatning som fx lår, hofter og overarme!

 

Hvis du arbejder med olien, og masserer den godt ind i huden, vil du kunne opnå en opstramning og en forbedring af cellulitis. Derudover er den i øvrigt super fugtgivende og perfekt til brug efter barbering eller voksbehandling, da den beroliger, er antiseptisk og forbygger røde knopper!

 

Det er altid et godt tip af bruge olier på varm og let fugtig hud efter badet!

Brug fx firming olien efter tørbørstning eller med hampehandske. Eller masser med den ind på lår og overarme med hænderne eller gua sha sten…..det kan anbefales!

Balance Me Super Firming Body Oil er med til at stimulere kredsløbet i huden og er god til at øge cirkulationen på hofter og lår.

Balance Me har fornyligt re-designet deres flasker og krukker, så de går fra at bruge sukkerrør til en langt større andel af genanvendeligt plast eller glas. Ud fra devisen, at det er bedre at genanvende fremfor at bruge jordens ressourcer til at fremstille nyt!

 

Balance Me Super Firming Body Oil koster 189 kr. i Matas.

 

SE ALLE MINE FREDAGSFAVORITTER HER!

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.