,

bareMinerals Ageless Phyto-AHA Radiance Facial gør din hud strålende!

bareMinerals Ageless Phyto-AHA Radiance Facial, der både skånsom, selv til følsom hud, og forbedrer pigmentpletter og rynker.

Skånsom eksfoliering af huden er den rutine, der kan bringe din hud op på næste niveau! Der findes mange muligheder, når det kommer til at bruge syrer i hudplejen, nogle bruges i den daglige rutine – og kan virke hårde ved huden – andre er treatments, der i forskellig grad virkelig kan skabe resultater på klarhed, pigmentering og linjer. Og det skal vel og mærke være uden at skabe irritationer eller ligefrem beskadige hudbarrieren. Det er en jungle derude, så her får du en nyhed, bareMinerals Ageless Phyto-AHA Radiance Facial, der både skånsom, selv til følsom hud, og forbedrer huden markant.

Reklame/Modtaget i gave til test.
Reklamelinks til Skincity.

Der findes et hav af syrer og peelinger derude – men hvad tyer du til, når du vil have noget, der virker og samtidig ikke bliver for kraftig og ligefrem ødelægger din hudbarriere? For misforstået hudpleje er nemlig en faktor, vi skal huske på! Syrer og vitaminer er fantastiske for huden, men det skal være rigtigt formuleret.

Denne nyhed, som fortjener pladsen som ugens beautyfavorit, er baseret på svampeenzymer – Phyto-AHA
– der eksfolierer hudoverfladen og med det samme forbedrer klarhed og tone på en meget skånsom måde.

bareMinerals har netop lanceret den nye enzym/AHA peeling, der er effektiv og ikke skaber irritation.

Mild og virkningsfuld peeling og maske i ét

bareMinerals har netop lanceret den nye enzym/AHA peeling, der er effektiv og ikke skaber irritation. Og jeg kan love dig for, at den giver en synligt smukkere hud. Ageless Phyto-AHA Radiance Facial kan bruge op til 3 gange om ugen i 15-20 minutter, og det er som en lille ansigtsbehandling, du giver dig selv.

Faktisk er den en peeling og maske i eet.  Udover den milde enzymbaserede AHA-eksfoliering, indeholder den også plantebaseret glycerin, der giver masser af fugt og bidrager til en sund hudbarriere.

 

Huden bliver klar, pigmenteringer og mørke pletter reduceres, huden bliver glattere og fine linjer reduceres.

Indeholder ingen syntetiske dufte eller andre unødvendige fyldstoffer. Vegansk og dermatologisk testet. En velegnet peeling til selv følsom hud.

Den nye bareMinerals Ageless Phyto-AHA Radiance Facial koster 465 kr. og fås hos Skincity(reklamelink)KLIK OG SE ALLE MINE FREDAGSFAVORITTER!

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.