Beauté Pacifique vinder!

Så blev det 1. juni og tid til at finde den heldige abonnent på nyhedsmailen, der skal forkæles med denne her skønne gave!

Maj måneds læserpræmie er sponsoreret af vores egne danske Beauté Pacifique, og den heldige bliver dækket ind med genopbyggende anti-age og fantastisk fugt til både ansigt og krop med hele Paradoxe-serien til en værdi af 1.259 kr.

Créme Paradoxe
En virkningsfuld dagcreme med effektive ingredienser, der reparerer solskader og genskaber en sund hud, udsætter hudens ældning, forebygger rødme.
Cremen indeholder to former for A-vitamin, som er en af de mest veldokumenterede anti-age ingredienser.
Værdi 465 kr. hos Beauté Pacifique, hvor du også kan læse mere.

Serum Paradoxe 
Serum Paradoxe er blevet lidt af en kultolie og bruges bl.a. af makeupartister som underlag til makeup eller til at blande et par dråber i foundationen. En olie, der giver masser af fugt, næring og udstråling med bare nogle få dråber!
Derudover indeholder den kraftige aktive ingredienser med en antioxidativ effekt, der beskytter huden mod de skadelige fri radikaler, der bl.a. opstå ved UV-lys.
Værdi 399 kr. hos Beauté Pacifique, hvor du også kan læse mere.

Corpus Paradoxe Body Oil
Her får du en olie til kroppen, der indeholder samme aktive anti-age ingredienser, som ansigtsprodukterne – for det er jo ikke kun i ansigtet, at hudens får ældningstegn!
Den giver både beskyttelse mod de frie radikalers angreb på huden og den mest fantastiske fugt til hele kroppen. Den her olie giver selv de tørreste ben blødhed og en gennemfugtet sommerglød!
Værdi 395 kr. hos Beauté Pacifique, hvor du også kan læse mere.

……….og vinderen er…….
Signe Oppegaard ♥

Om lidt kommer juni måneds læserpræmie på bloggen – så har du igen chancen for at blive forkælet her på bloggen.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.