Beautyfavorit: Kraftfuld peptid-serie fra Peter Thomas Roth

Peter Thomas Roth Peptide 21 serum

Der er god grund til at rette opmærksomheden på den nye Peptide 21 serie fra Peter Thomas Roth Clinical Skin Care. Her er det helt tunge skyts rullet ud med 21 stjerne-peptider, som styrker opbygningen af hudens kollagen og elastin. Herunder er der to såkaldte neuro-peptider med en vis muskelafslappende effekt (af nogen kaldet “Botox på krukke”, som du kan læse mere om længere nede).

Faktisk taler vi her om markedets mest peptide-pakkede formulering!

Peptider hører til blandt hudplejeingredienserne på allerøverste hylde, der er bredt anerkendt for at have en effekt! Peptider er kæder af aminosyrer, som er byggestene for proteiner som kollagen og elastin. Med andre ord trænger de ned i huden og styrker dannelsen af kollagen og elastin, så du får en fyldigere, glattere og fastere hud.

Jeg har testet, og jeg er imponeret over produkternes styrke, og at de hurtigt giver en finere hud med en flot klar udstråling og en fornemmelse af øget fasthed og glathed.

Peter Thomas Roth Peptide 21

Serien består af en Peptide 21 Wrinkle Resist Serum og en Peptide 21 Lift & Firm Moisturizer, der kan bruges både dag og aften.
Derudover er det nogle ultra effektive Peptide 21 Amino Acid Exfoliating Pads.

 

Jeg er stor tilhænger af at plukke løs på alle hylder og sammensætte sin egen optimale hudplejerutine, der indeholder fantastiske renseprodukter, eksfolieringer med syrer, enzymer og korn, vitaminer og syrer, peptider, fugt og fedme. Og den kan godt variere dag for dag efter behov og efter, hvor meget tid, du har. Vær ikke bange for at bygge op med mange lag ovenpå hinanden (tynde konsistenser først). Og husk så lige solfaktoren om dagen! ♥

Ekstrem effektiv syre er nr. 1

De exfolierende Peptide 21 syrepads er meget effektive og efterlader huden strålende og vitaliseret. Et afgørende step for at forynge huden og gøre den mere modtagelig til at absorbere de plejende og genopbyggende ingredienser. Min hud tåler en del, så jeg kan ind imellem som en kur finde på at bruge 2 pads på een gang for at opnå en ekstra flot glød og hudkvalitet.

Peter Thomas Roth syrepads
Med et høj syreindhold på 20% skal der neutraliseres med vand efter ca. 3 minutter, og bør ikke overdrives på især sensitiv hud. Start med 1-3 gange om ugen, hvorefter de efterhånden kan bruges dagligt efter behov. Som du kan se på billedet, er det en aktiv behandling, som godt kan give lidt forbigående rødme. Jeg elsker, når jeg kan se og mærke, at produkterne virker!

Uanset, hvad du ellers bruger, kan du have kæmpe fordel af de her pads. De reducerer porestørrelsen (også gode til uren hud) og forbedrer huden i forhold til finhed, glød, linjer og rynker. Derudover bliver huden forberedt til at absorbere og tage imod de efterfølgende plejeprodukter. Udover eksfolierende syrer som både frugtsyrer (AHA) og Salicylsyre (BHA), indeholder de eftertragtede peptider, A-vitamin, der stimulerer dannelsen af kollagen og elastin, E-vitamin, som er en antioxidant, samt grøn te og kamille, der beroliger huden.

Peter Thomas Roth eksfolierende syrepads

Stjerneingredienser og “Botox på krukke”!

Peter Thomas Roths nye Peptide 21 serum og creme indeholder det ene stjerne-peptid efter det andet. Aminosyre peptider, der er kendt for at forbedre fasthed og hudtone og forbedre linjer og rynker.
Herunder indeholder det to peptider, der ofte refereres til, når man taler om “botox på krukke” (Botox in a jar). En klassiker, der nok har en lille effekt, men naturligvis ikke kan hamle op med Botox (så var der nok ingen, der fik det), men dog har en anti-rynke effekt. Derudover indeholdere Peptide 21 også en nyere peptide, der har en endnu større effekt og har vist sig at kunne resultere i et lidt mere afslappet og glattere udseende især omkring pande og øjne (det er jo også her, de fleste spænder!).

Peter Thomas Roth Peptide 21 serie

Udover de mange forskellige opbyggende aminosyre peptider, er der også både A- og C-vitamin, som vi efterhånden alle ved har fantastiske egenskaber for hudtone og reduktion af rynker, samt gode fugtgivere hyaluron, squalane og glycerin.

♥♥♥♥♥

Vi taler som sagt om de mest tætpakkede peptideprodukter på markedet overhovedet, og peptider er som ingrediens ikke nogen billig fornøjelse for producenterne at proppe i! Så priserne skal ses i relation til, hvad man får.

Peptide 21 Wrinkle Resist Serum koster 1.065 kr. for 30 ml. Peptide 21 Lift & Firm Moisturizer 665 kr. for 100 ml. og Peptide 21 Amino Acid Exfoliating Pads 445 kr. for 60 stk.
Herhjemme har både Magasin og Matas har et stort udvalg af Peter Thomas Roth.

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.