Bekæmp cellulite med sugekop!

Cellulite, eller appelsinhud, er noget, som hovedparten af alle os kvinder kan nikke genkendende til – som noget, vi bestemt ikke er glade for, og som noget, der kan være svært at slippe af med. Dels hænger det rigtigt sammen med vores kost og motion, men også vores østrogenproduktion i hudens fedtlag. En fornuftig kost og vægt, og regelmæssig motion, er faktorer, der vil afhjælpe tilstanden, men nogle gange er det mere genstridigt at komme til livs end som så.

Jeg gør opmærksom på, at produkterne i dette indlæg er give til mig i gave af Sard Kopenhagen til test!

Bulerne kan skyldes, at der er kommet ekstra fedt, så cellerne har udvidet sig og ikke længere kan holde sig i en fin og stram orden og dermed buler på overfladen, men det kan også skyldes en ophobning af affaldsstoffer, som kroppen lagrer i bindevævet (derfor kan du se selv store sportsstjerner med cellulite). Selvom risikoen for cellulite er større ved overvægt, er det altså ikke alene vægten, der er afgørende. I mit eget tilfælde kan jeg sagtens se, at der kommer buler på lårene, hvis jeg spiser lidt for usundt i en periode, tager et par kilo på, eller dyrker mindre motion. Især sukker er noget værre skidt, fordi det binder væske!

Der findes masser af “mirakelmidler” mod appelsinhud, som ikke har den store virkning, når det kommer til stykket, men en vedholdende massage af huden, der transporterer affaldsstofferne væk fra huden, kan give en reel virkning hos mange. Med en helt enkel og nem massage med en sugekop fra Sard Kopenhagen, som du sagtens kan lave selv derhjemme, kan du virkelig få gang i bekæmpelsen af affaldsstofferne på lår, men også på mave, baller og evt. overarme. Desuden er det en billig løsning, hvor du anskaffer dig en sugekop til 189 kr., som holder i årevis.

Sugekop mod cellulite

Jeg er selv i gang med sugekoppen for tiden, så jeg kan blive klar til stranden i Indien inden så længe!

Det er meget enkelt: Området smøres ind i olie. Sard Kopenhagen har udviklet en – i øvrigt meget lækker – Cellulite Oil Therapy med bl.a. kaffe og peber, der virker udrensende, opstrammende og øger forbrændingen i vævet, som kan bruges sammen med sugekopper til bindevævsmassagen.  Den koster 389 kr. for 100 ml., og er – ligesom alle Sards øvrige produkter – baseret på 100% rene og naturlige ingredienser.

Sugekoppen sættes på og trækkes 3-6 gange hver sted i opadgående bevægelser. Du vil med det samme mærke, at området aktiveres og blodgennemstrømingen øges.
Der kan komme blå mærker eller ømhed i starten, men det er altså ikke noget, jeg har oplevet. Har du områder med tendens til karsprængninger kan du tage den med ro lige ovenpå dem.

behandling af appelsinhud
Du skal massere områderne med cellulite hver dag, og effekten afhænger naturligvis af indsatsen. Et godt råd vil være at se det som et lille projekt, hvor du samtidig spiser groft og sundt og skærer ned på sukker og kulhydrater. Så vil du snart se resultater. Husk også at drikke godt med vand for at transportere affaldsstofferne ud af systemet.

sugekop til cellulite

Sugekopperne fås i tre forskellige størrelser, så de kan bruges til alt fra ansigtsbehandlinger til massage af arme, mave, baller og lår.
De store kopper er perfekte til behandling af cellulite på mave, balder og lår. Jeg bruger selv kop nr. 3 på lår og mave, og det er en god all-round størrelse.

Du kan læse mere og finde både sugekopper og olier på Sard.dk.

 

5 replies
 1. Dorthe Kofoed Larsen
  Dorthe Kofoed Larsen siger:

  Wow infrarød sauna… lyder lækkert, bare det var mig haha 😀 Tak for et dejligt indlæg, jeg kunne godt tænke mig at prøve det men er lidt en kylling hvad angår smerte og har hørt det godt kan gøre lidt nas i starten :O skal lige overbevise mig selv. Ville helst have Sard men syntes bare det er lidt dyrt til at starte med. Er der nogen herinde der har prøvet det, der kan berolige mig med at det ikke gør så ondt? :´D

  Svar
 2. Dorthe Kofoed Larsen
  Dorthe Kofoed Larsen siger:

  Wow infrarød sauna… lyder lækkert, bare det var mig haha 😀 Tak for et dejligt indlæg, jeg kunne godt tænke mig at prøve det men er lidt en kylling hvad angår smerte og har hørt det godt kan gøre lidt nas i starten :O Har kigget lidt på den her faktisk: https://perfect-body.dk/products/anticellulite-sugekop-appelsinhud – men skal lige overbevise mig selv. Ville helst have Sard men syntes bare det er lidt dyrt til at starte med. Er der nogen herinde der har prøvet det, der kan berolige mig med at det ikke gør så ondt? :´D

  Svar
 3. Marianne Zehler
  Marianne Zehler siger:

  Hej Jeanette!

  Der er dog én ting man skal være opmærksom på ved sugekoppen. Da den skaber et ret kraftigt undertryk, er det ikke godt at bruge den, hvis man har tendens til karsprængninger, som jo tit opstår med alderen … Det er måske en god idé at nævne i dit indlæg 🙂

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Hej Marianne,
   Det er godt, du nævner det, for det er nemlig helt rigtigt. Jeg formulerer det i indlægget på den måde, at “hvis du har områder med tendens til karsprængninger kan du tage den med ro lige ovenpå dem”.
   Det smarte ved hjemmebehandlingen er netop, at man kender sig selv og er opmærksom på enkelte områder, og kan lade være med at lave noget særligt tryk på områder med karsprængninger eller helt springe dem over.
   Men super godt, at du lige understreger det.
   Ha en skøn dag.
   KH Jeanette

   Svar
 4. Tina
  Tina siger:

  Spændende sugekop og metode 🙂
  Håber du bliver smuk og klar til Indien 🙂
  Jeg har en infrarød sauna, det er super god for huden og velværen og det at tabe lidt kilo også 🙂
  En smuk dag ønskes du herfra 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.