Gå SHOPAMOK hos Hotel Chocolat – vind shoppe og cafétur til 2000 kr.!!!!!!!!

Hotel Chocolat gør som altid højtiderne lidt ekstra festlige med deres skønne og kreative chokolade. Det gælder naturligvis også påsken 2019, som byder på mange både sjov påfund og stilige æsker.


Året rundt kan du nyde deres helt særlige univers af chokoladeforkælelse, som også tæller madvarer med kakao, vin og alkohol, og sågar cremer, sæber og dufte. Kort sagt, ALT hvad et kakaoelskende ♥ kan begære. Og altid stedet for at finde en gave eller lidt sødt til dig selv eller dine gæster.
Og så skal vi ikke glemme deres café, hvor man kan få sine drømme om bl.a. ÆGTE varm chokolade opfyldt. Især i butikken på Strøget er der en meget stor og flot café, som er et besøg værd.

CHOKOLADE MED GOD SAMVITTIGHED!
Og alt sammen med den bedste samvittighed – alt er efter devisen mere kakao, mindre sukker, og så er det fairtrade, fordi alle Hotel Chocolats farmere bliver behandlet mere end almindeligt godt. Også emballagen undergår for tiden en udvikling hen i mod større og større biologisk nedbrydelighed. De nye “æggebakker” er fx lavet i plantefibre.

NU KAN DU VINDE EN SHOPPETUR MED TILHØRENDE CAFÉHYGGE FOR 2 PERSONER!

Forestil dig at gå ind hos Hotel Chocolat, og gå shopamok for 2000 kr. Du og en ledsager kan være de heldige, der får lov at fyre den totalt af og spise og drikke og købe ind – måske forsyne HELE familien med påskeæg!

For at vinde skal du ind på INSTAGRAM og følge Voksenlivsstil og Hotel Chocolat. (Er du ikke allerede på Instagram, så er det måske NU, du skal starte 😉 )

 

  2 replies
  1. Karin Nygaard
   Karin Nygaard siger:

   Done!
   Så krydser jeg blot fingre for at det bliver mig, som kan forkæle familie og venner med påskeæg 🐣🐤🐥

   Svar
  2. Tina
   Tina siger:

   En smuk weekend ønskes du herfra bøhhlandet 🙂
   Sådan en oplevelse gad jeg godt have med min unge datter 🙂
   Har dog ikke instagram, så overlader chokoladelykke muligheden til et heldigt asen!
   Hilsner!

   Svar

  Skriv en kommentar

  Har du en kommentar?
  Så del den meget gerne!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.